Valse start van onze topteams!

Het was maar goed dat het overigens voortreffelijke 1e nummer van de “ON-TOP”krant pas na de wedstrijden van zaterdag 1 september is verschenen. Want de daarin uitgesproken meningen over met name ons 1e mannenteam, werden deze zaterdag zeker niet bevestigd.

Lees meer...

Samenwerking met Amicitia VMC is van start gegaan!

Op de vrijwilligersbijeenkomst van vrijdag 31 augustus jl. heeft voorzitter Jan Buitenhuis ondermeer bekendgemaakt dat onze jeugd gaat samenwerken met die van buurman Amicitia VMC.

Lees meer...

Konings: ‘De onderlinge afstemming moet beter’

GRONINGEN – ON heeft na de teleurstellende 3-1 thuisnederlaag tegen Olde Veste ’54 overmorgen iets recht te zetten tegen VC Trynwalden. De ploeg van VC Trynwalden-trainer Gerrie de Boer opende het seizoen met een overtuigende 3-1 uitzege bij VEV ’67. De Friese tegenstander zal er alles aan doen om de goede start voor eigen publiek een vervolg te geven. Het duel begint om 14.30 uur.

Lees meer...

Winst en verlies voor O.N. 2

Het tweede elftal van Oranje Nassau is het seizoen wisselvallig begonnen. Na een tegenvallende seizoensopening (4-1 verlies tegen Viboa) werd dinsdagavond Lycurgus aan de zegekar gebonden (4-0).

Lees meer...

ON start met thuisnederlaag tegen Olde Veste ’54

GRONINGEN – ON is het nieuwe seizoen gestart met een 3-1 thuisnederlaag tegen Olde Veste ’54. Daarmee beleefde de ploeg van ON-trainer Henk Konings een valse competitiestart.

Lees meer...

ON opent seizoen tegen Olde Veste '54GRONINGEN - ON begint het seizoen morgen om 15.00 uur met een thuiswedstrijd tegen Olde Veste '54. De ploeg van Olde Veste '54-trainer Arno Hoekstra speelde in de beker met 2-2 gelijk tegen eersteklasser Emmen en kwam op bezoek bij eersteklasser LTC (1-4) en hoofdklasser Hoogeveen (1-2) tweemaal als winnaar uit de strijd. Het bereiken van de volgende ronde was daarmee een logisch en verdiend gevolg.

Lees meer...

Wedstrijdprogramma Beker

De kop is er af, dat wil zeggen onze categorie A herenteams hebben al weer een aantal bekerwedstrijden achter de rug. Het vernieuwde ON 2 deed het goed door thuis met 2-1 van The Knickerbockers 2 te winnen en uit bij LTC2 een 3-3 gelijkspel af te dwingen. Zaterdag 25/8 a.s. kan tegen VEV'67-2 het karwei worden afgemaakt. De prestaties van ON 1 vielen wat tegen, uit

Lees meer...

ON lijdt 2-0 nederlaag in Buitenpost

 BUITENPOST - ON is het bekeravontuur zaterdagmiddag gestart met een 2-0 nederlaag in Buitenpost.

Lees meer...

Bekerwedstrijd ON 4 - Westerlee 2 vervalt

De bekerwedstrijd van ON 4 - Westerlee 2 van as zaterdag komt te vervallen ivm met het zich terugtrekken van Westerlee.

Wedstrijdprogramma Beker

Bijgaand het 1e wedstrijdprogramma van dit seizoen en zoals  gebruikelijk beginnen we met de bekerwedstrijden, waaraan overigens niet alle teams deelnemen. Helaas mogen in de hele stad Groningen de grasvelden pas op 1 september a.s. worden gebruikt. Dank zij de medewerking

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor