ON wacht zware klus in Balk

GRONINGEN - ON speelt morgen in de vierde competitiewedstrijd uit tegen Balk. Het duel begint om 14.30 uur. De promovendus uit Friesland deed het met zes punten uit drie wedstrijden vooralsnog beter dan de formatie van ON-trainer Henk Konings. Tevredenheid over de start van het seizoen is er dan ook niet bij de Groningers vertelt Konings.

Lees meer...

ON 2 wint in Klazienaveen

Oranje Nassau 2 heeft alweer de derde zege op rij geboekt. In en tegen Klazienaveen werd het 4-1. Bij rust leidde ON al door een goal van Brian Swabedissen.

Lees meer...

ON en VEV '67 blijven in evenwicht

GRONINGEN - ON is zaterdagmiddag voor eigen publiek niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel tegen het nog puntloze VEV '67. Na dik twintig minuten bracht Roy van Dalen ON aan de leiding. De gasten uit Leek kwamen tien minuten voor tijd via Age-Wim van der Zee alsnog op gelijke hoogte.

Lees meer...

Konings: 'Er moet meer brutaliteit in ons spel'

GRONINGEN - Na twee speelronden is de balans met een thuisnederlaag (1-3 Olde Veste '54) en een uitzege (VC Trynwalden 1-5) voor ON in evenwicht. Overmorgen neemt de ploeg van ON-trainer Henk Konings het voor eigen publiek op tegen nieuwkomer VEV '67. Het duel begint om 15.00 uur. Aan ON de taak om de goede lijn door te trekken vertelt Konings.

Lees meer...

Wedstrijdprogramma zaterdag 15 september

Ook dit weekend staan er weer tal van interessante wedstrijden (zowel uit als thuis) op het wedstrijdprogramma. Jan Niko de Boer maakte het volgende overzicht.

Lees meer...

Herstel topteams in tweede competitieronde

De ene zaterdag is de andere niet en dat blijkt maar al te goed als je de prestaties van onze topteams afzet tegen die van de vorige week zaterdag. Zelf heb ik de wedstrijd van vrouwen 1 tegen The Knickerbockers 1 gezien en dat was een wedstrijd met twee gezichten.

Lees meer...

Jubileumzaaltoernooi: zaterdag 5 januari

Onze vereniging viert in het jaar 2013, om precies te zijn op dinsdag 30 april, haar 95jarig bestaan. Op de vrijwilligersavond heb ik dit ook reeds ter sprake gebracht en aan de diverse commissies gevraagd suggesties aan te leveren voor het uiteindelijk samenstellen van een leuk feestprogramma op die dag.

Lees meer...

ON 2 wint opnieuw

Oranje Nassau 2 heeft de tweede zege van het seizoen behaald. Nu moest The Knickerbockers er aan geloven: 4-1. Met zes uit drie draait de ploeg zo mooi mee in de reserve Eerste Klasse.

Lees meer...

ON haalt uit bij VC Trynwalden

OENKERK - De eerste competitiezege voor ON is een feit. De ploeg van ON-trainer Henk Konings haalde met 5-1 stevig uit bij VC Trynwalden.

Lees meer...

Wedstrijdprogramma 8 september

Ook dit weekend is er weer volop voetbal door de verschillende teams van O.N.. Jan Niko de Boer maakte het volgende wedstrijdprogramma.

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor