Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

O.N.pakt punt in slotfase

Oranje Nassau heeft op eigen veld - wonderbaarlijk- een punt overgehouden aan het duel met koploper WHC: 2-2. De gasten waren negentig minuten beter, maar verzuimden afstand te nemen. Jaap Jacobs maakte in de slotminuut de gelijkmaker.

Lees meer...

Staphorst beslist duel in tien minuten

Oranje Nassau leed in en tegen Staphorst de tweede nederlaag van het seizoen: 4-1. Feitelijk besliste de thuisclub het duel in een tijdsbestek van tien minuten, van de 35e tot de 45e minuut.

Lees meer...

'Het maximaal haalbare'

Oranje Nassau speelde zaterdag met 2-2 gelijk tegen Urk. Een resultaat dat achteraf door iedereen gezien werd als 'maximaal haalbaar'. Trainer Henk Konings was ondanks het feit dat een 2-0 voorsprong als sneeuw voor de zon verdween, toch tevreden. ''We hebben het maximale gepresteerd en laten zien dat we ook zonder een aantal basiskrachten goed voor de dag kunnen komen.''

Lees meer...

Oranje Nassau doet mee aan het Gronings Kampioenschap Footgolf

Oranje Nassau doet aanstaande maandag, 5 september, mee aan het Gronings Kampioenschap Footgolf. Het toernooi, dat voor de tweede keer wordt georganiseerd, vindt plaats in het fraaie Stadspark te Groningen.

Lees meer...

O.N. start voorbereiding met remise

De kop is er af. In Norg speelde Oranje Nassau afgelopen zaterdag de eerste oefenwedstrijd van het seizoen 2011-2012. Het duel tegen eersteklasser Elburger SC eindigde in een 2-2 gelijkspel. De doelpunten werden gemaakt door Thomas Careman (strafschop) en aanwinst Wouter van Aanholt.

Lees meer...

De wonderen bij het vrouwenvoetbal van ON

Weliswaar een vreemde titel voor een websiteartikel, maar het is de moeite meer dan waard...

Lees meer...

Geslaagde clinic voor meisjes

Maandag 23 mei jl. heeft er een geslaagde clinic voor meisjes bij Oranje Nassau plaatsgevonden. 50 meisjes kregen door de trainers & speelsters van Oranje Nassau een training aangeboden.

Lees meer...

Cycloon Fietskoeriers presenteert zich als sponsor van de vrouwenteams

Op zaterdag 12 maart werd Cycloon Fietskoeriers officieel gepresenteerd als sponsor van de vrouwenselecties van Oranje Nassau.

Lees meer...

ON spaart cartridges en oude telefoons

Slingert er nog een oud mobieltje in huis? En wil je je inktcartridges kwijt? Dat kan in de kantine van Oranje Nassau!

Lees meer...

Heb je nog nieuws of foto's voor de nieuwsbrief?

Begin volgende week (maandag of dinsdag) zal de ON Nieuwsbrief van september verschijnen. Heb je nog een leuk nieuwsitem of een mooie foto voor de nieuwsbrief? Stuur die dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hier.

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor