Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Bekerwedstrijd ON 4 - Westerlee 2 vervalt

De bekerwedstrijd van ON 4 - Westerlee 2 van as zaterdag komt te vervallen ivm met het zich terugtrekken van Westerlee.

Wedstrijdprogramma Beker

Bijgaand het 1e wedstrijdprogramma van dit seizoen en zoals  gebruikelijk beginnen we met de bekerwedstrijden, waaraan overigens niet alle teams deelnemen. Helaas mogen in de hele stad Groningen de grasvelden pas op 1 september a.s. worden gebruikt. Dank zij de medewerking

Lees meer...

Zaterdag 11 augustus Oefenwedstrijd ON 1

Zaterdag 11 augustus oefent ON 1 tegen DVVA uit Amsterdam. De wedstrijd wordt gespeeld op het veld van de VV Roden en vangt aan om 14.30 uur.

Gezocht: leider tweede elftal

Het jonge en ambitieuze (en nieuwe) tweede elftal, dit seizoen uitkomend in de reserve eerste klasse, is met spoed op zoek naar een begeleider voor de zaterdag. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Vincent Muskee, 06-14014661.

Nóg ruimte voor extra zaalvoetbalteam

Door het terug trekken van een bestaand team is er een plaats vrij gekomen om mee te doen aan de zaalvoetbalcompetitie voor het nieuwe seizoen, start begin september a.s. Het gaat om een plek in een der 4e klassen en de speelavond is thuis op de woensdagen in sporthal De Wijert. Verdere info bij Jacob van der Heide, mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer (050) 5290208.

AANVRAAG VELDEN EN INDELING KLEEDKAMERS.

Met ingang van het nieuwe seizoen worden bovengenoemde werkzaamheden niet meer door Alex Bolt uitgevoerd. Het bestuur is hem zeer erkentelijk voor de wijze waarop hij dit gedurende een lange reeks van jaren heeft gedaan.

Lees meer...

Seizoensopening en 'Dank Je Wel Avond'

Op vrijdagavond 31 augustus 2012 wordt de jaarlijkse dank-je-wel-avond, tevens bedoeld als seizoensopening, gehouden in en om het clubhuis van Oranje Nassau. Natuurlijk staat er weer een ouderwetse BBQ-party op het programma. Deze avond is bedoeld voor alle vrijwilligers van de vereniging en hun eventuele partners. De ontvangst is vanaf 19.00 uur en vanaf 19.30 uur beginnen we met de BBQ. Nader bericht volgt, maar zet het alvast in jullie agenda's. Ik wens iedereen alvast een goede vakantieperiode.
Jan Niko de Boer

Nieuwe selectie ON 1 start training

Maandag 2 juli van 20.15 tot 21.45 uur vindt de eerste training van de selectie van ON 1 plaats. Onder leiding van Henk Konings wordt dit jaar ook al in de maand juli getraind. Op een paar vakantiegangers na zal nagenoeg de gehele selectie compleet zijn.

Contributiehoogtes seizoen 2012_2013

Contributieaanpassingen seizoen 2012-2013

In de Algemenen Ledenvergadering van Cvv Oranje Nassau op 26 juni 2012 zijn nieuwe contributie bedragen vastgesteld.

zie het formulier onder Menukeuze: Interactief-> Downloads ->Administratief

Voorbeschouwing Hoofdklasse C, zaterdag 21 april 2012

Met nog drie wedstrijden te gaan is de competitie in de hoofdklasse C zowel in de strijd om de titel, de derde periodetitel, nacompetitie en degradatie tot hoogspanning opgelopen, WHC is de riante voorsprong voor de titel kwijt geraakt. ON bewees zichzelf geen goede dient door

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor