PKC '83 - ON terug van weggeweest

GRONINGEN – De stadsderby tussen ON en PKC ’83 is terug van weggeweest. In het seizoen 2010/2011, het jaar waarin PKC ’83 uit de hoofdklasse degradeerde en ON er op de valreep in bleef, ontmoetten beide ploegen elkaar voor het laatst. Groot waren de verschillen (0-1 winst ON – 1-2 winst PKC ’83) dat jaar niet. Ook dit seizoen ontlopen beide ploegen elkaar nauwelijks. PKC ’83 – ON begint morgen om 14.30 uur.

Lees meer...

ON 2 verliest in Harkema

Verliezen kan. Verliezen mag. De manier waarop ON2 afgelopen zaterdag echter onderuit ging tegen Harkemase Boys (3-1), zorgde echter voor een wrang gevoel. Natuurlijk moet je altijd de hand in eigen boezem steken, maar dit...

Lees meer...

Programma 10 november

Graag verwijs ik jullie, behalve naar het voetbalprogramma voor zaterdag 10 november a.s., ook naar het voetbaloverzicht met daarin verwerkt al het wel en wee van onze veldteams.
Zaterdag 10 november a.s. staan er een aantal interessante wedstrijden op het programma. D1 neemt het, om 09.00 uur al, op tegen directe concurrent voor de titel Helpman D4. Ook al

Lees meer...

Verloting onder adverteerders ON-Top krant voor broeksponsor ON1

Onder de adverteerders van de ON-Top krant wordt geloot wie broeksponsor wordt van ON1. De verloting wordt verricht door notaris Stevens van notariskantoor Stevens-Idema.

De adverteerders die meeloten zijn: Kallenkoot Schoonmaakbedrijf, Kikstra Zonwering, Leydsman Elektroctechniek, Nijboer, Aannemersbedrijf, Nijland Wonen, Noord Nederlandse Academie, NordLock, Oudman Schoenen, Rapide Tours, Steenbergen Fietsen, Wielinga voor Vakwerk, Matsch van Giesesteijn, Algemeen Belang, Bloemenwereld Hereplein, Broekema Sierbestrating, D en U Groep, De Wit Kornhorn, Gebr. Dekker, Puur Idee, Elting Stukadoors en Afbouw, Foto Gaaikema, Paal 13, Happy Garden, Hofland deltaflex en Hamstra Rijwielen.

Konings: ‘Het is aanhaken of afhaken’

GRONINGEN – ON neemt het zaterdag in eigen huis om 15.00 uur op tegen koploper Viboa. Beide ploegen begonnen dit seizoen als titelfavoriet in de eerste klasse E. Vooralsnog maakte alleen Viboa deze verwachting waar. ON kwakkelt in de eerste seizoenshelft en zal alle zeilen moeten bijzetten om het gapende gat van elf punten, waarbij het een duel minder speelde, een beter aanzien te geven.

Lees meer...

ON 1 oefent donderdagavond tegen G.V. Groen Geel

Donderdagavond oefent ON 1 tegen G.V. Groen Geel 1. De wedstrijd begint om 20.00 uur en wordt gespeeld op veld 5.

Konings: ‘Viboa is de ploeg in vorm’

GRONINGEN – ON speelt zaterdag om 14.30 uur in Koudum tegen Oeverzwaluwen. Na een verloren seizoen in de hoofdklasse C heeft de formatie van ON-trainer Henk Konings het momenteel nog niet voor het zeggen in de eerste klasse E. Oeverzwaluwen daarentegen ook niet. De ploeg van Oeverzwaluwen-trainer Rob de Jong heeft de rode lantaarn op dit moment stevig in handen.

Lees meer...

Zoekgeraakt!!

Zoekgraakt bij ON:
1 zilveren halsketting met 2 bolletjes
Als u hem vindt: bellen met Suzanne 0629287722

Blessurespreekuur Oranje Nassau

Sinds dit seizoen ben ik, Rosa Haverkort, verzorgster bij het 1e van Oranje Nassau.
Dit doe ik vanuit fysiotherapie praktijk Fysiosportief, hier onderzoeken en behandelen wij onder andere de geblesseerde spelers van het (tot nu toe alleen) 1e van Oranje Nassau.
er is nu een vast aanspreekpunt voor alle spelers van Oranje Nassau bij blessureleed en zij kunnen snel terecht voor onderzoek en sport specifieke behandeling bij Fysiosportief.

Lees meer...

ON vol vertrouwen richting Noorscheschut

GRONINGEN - ON neemt het overmorgen voor de vijfde competitiewedstrijd op tegen Noordscheschut. Het uitduel begint om 14.30 uur. Na de moeizame 2-1 uitzege op Balk van afgelopen weekend is er volgens ON-trainer Henk Konings voldoende reden om het duel van komende zaterdag met vertrouwen tegemoet te zien.

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor