Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

ON haalt uit bij VC Trynwalden

OENKERK - De eerste competitiezege voor ON is een feit. De ploeg van ON-trainer Henk Konings haalde met 5-1 stevig uit bij VC Trynwalden.

Lees meer...

Wedstrijdprogramma 8 september

Ook dit weekend is er weer volop voetbal door de verschillende teams van O.N.. Jan Niko de Boer maakte het volgende wedstrijdprogramma.

Lees meer...

Valse start van onze topteams!

Het was maar goed dat het overigens voortreffelijke 1e nummer van de “ON-TOP”krant pas na de wedstrijden van zaterdag 1 september is verschenen. Want de daarin uitgesproken meningen over met name ons 1e mannenteam, werden deze zaterdag zeker niet bevestigd.

Lees meer...

Samenwerking met Amicitia VMC is van start gegaan!

Op de vrijwilligersbijeenkomst van vrijdag 31 augustus jl. heeft voorzitter Jan Buitenhuis ondermeer bekendgemaakt dat onze jeugd gaat samenwerken met die van buurman Amicitia VMC.

Lees meer...

Konings: ‘De onderlinge afstemming moet beter’

GRONINGEN – ON heeft na de teleurstellende 3-1 thuisnederlaag tegen Olde Veste ’54 overmorgen iets recht te zetten tegen VC Trynwalden. De ploeg van VC Trynwalden-trainer Gerrie de Boer opende het seizoen met een overtuigende 3-1 uitzege bij VEV ’67. De Friese tegenstander zal er alles aan doen om de goede start voor eigen publiek een vervolg te geven. Het duel begint om 14.30 uur.

Lees meer...

Winst en verlies voor O.N. 2

Het tweede elftal van Oranje Nassau is het seizoen wisselvallig begonnen. Na een tegenvallende seizoensopening (4-1 verlies tegen Viboa) werd dinsdagavond Lycurgus aan de zegekar gebonden (4-0).

Lees meer...

ON start met thuisnederlaag tegen Olde Veste ’54

GRONINGEN – ON is het nieuwe seizoen gestart met een 3-1 thuisnederlaag tegen Olde Veste ’54. Daarmee beleefde de ploeg van ON-trainer Henk Konings een valse competitiestart.

Lees meer...

ON opent seizoen tegen Olde Veste '54GRONINGEN - ON begint het seizoen morgen om 15.00 uur met een thuiswedstrijd tegen Olde Veste '54. De ploeg van Olde Veste '54-trainer Arno Hoekstra speelde in de beker met 2-2 gelijk tegen eersteklasser Emmen en kwam op bezoek bij eersteklasser LTC (1-4) en hoofdklasser Hoogeveen (1-2) tweemaal als winnaar uit de strijd. Het bereiken van de volgende ronde was daarmee een logisch en verdiend gevolg.

Lees meer...

Wedstrijdprogramma Beker

De kop is er af, dat wil zeggen onze categorie A herenteams hebben al weer een aantal bekerwedstrijden achter de rug. Het vernieuwde ON 2 deed het goed door thuis met 2-1 van The Knickerbockers 2 te winnen en uit bij LTC2 een 3-3 gelijkspel af te dwingen. Zaterdag 25/8 a.s. kan tegen VEV'67-2 het karwei worden afgemaakt. De prestaties van ON 1 vielen wat tegen, uit

Lees meer...

ON lijdt 2-0 nederlaag in Buitenpost

 BUITENPOST - ON is het bekeravontuur zaterdagmiddag gestart met een 2-0 nederlaag in Buitenpost.

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor