Wedstrijd VEV '67 - Oranje Nassau AFGELAST

De wedstrijd VEV '67 - Oranje Nassau is in verband met de weersomstandigheden afgelast.

ON hervat competitie tegen VC Trynwalden

ON speelt morgen in eigen huis om 15.00 uur de return tegen VC Trynwalden. Begin september boekte de formatie van ON-trainer Henk Konings een 5-1 uitzege. De gasten uit Friesland grepen in dezelfde maand voor het laatst de volle winst in competitieverband (0-2) bij hekkensluiter Oeverzwaluwen.

Lees meer...

IN MEMORIAM JAN SPEELMAN

Op 28 januari jl. is Jan Speelman overleden. Jan was een van de oudere leden van de club en in clubjaren zelfs het oudste lid. Jan is geboren op 12 december 1922 en is eigenlijk altijd lid geweest van de vereniging. Jan speelde halverwege de jaren vijftig vele jaren in het eerste elftal, waame hij in 1957 kampioen werd. Jan was vele jaren lid van de TC van Oranje Nassau en had vele goede contacten met de KNVB, zowel bij de afdeling Noord als landelijk. De laatste jaren was Jan niet meer actief binnen de vereniging, maar was nog wel lid van de club van honderd

Wij hebben namens Oranje Nassau condoleances aan de familie gezonden.

Bob van Wilgen

Snertwedstrijd

Zaterdag 19 januari was het dan zover. In de beide geledingen werd er stevig naar uitgekeken: de jaarlijkse wedstrijd tussen vrouwen 4 en de veteranen (zeg maar dinsdagavondgroep).

Lees meer...

Geen wintercup, geen training

Er is ook vanavond (donderdag) geen training op de Coendersborg. Bovendien gaat de wintercup zaterdag ook niet door. Zaterdag is de kantine echter wél open, vanaf 13.30 uur.

Vanavond geen training

Vanwege de sneeuwval wrdt er vanavond niet getraind op de Coendersborg. Ook de kantine blijft dicht. Als wer wel weer getraind mag worden, word dat op deze website bekend gemaakt.

INLEVERING OUD PAPIER!

U kunt uw voorraad oud papier nog tot en met woensdag 23 januari a.s. bij ON inleveren. Help even mee de container vol te maken!

WEL VOETBALLEN BIJ ORANJE NASSAU OP ZATERDAG 19 JANUARI A.S.

Ondanks de afgelasting van het amateurvoetbal wordt er bij ON volop gevoetbald. Om 12.00 uur speelt Vrouwen 2 - Muntendam VR1, om 14.30 Vrouwen 1 - Be Quick D. VR1 en Vrouwen 4 - Veteranengroep. Bij deze laatste wedstrijd staat de 'SNERTCUP' op het spel en na afloop bieden de veteranen dan ook snert + roggebrood met spek aan!

Algemene Ledenvergadering

Hierbij nodigen wij onze leden uit voor het bijwonen van de ALV te houden op woensdag 30 januari 2013, aanvang 19.30 uur in het clubhuis. De stukken voor deze vergadering, m.u.v. het financieel verslag over het boekjaar 2011/2012, zullen binnenkort op deze site worden geplaatst.


Het bestuur van de CVV Oranje Nassau.

 

 

Nieuwjaarsinstuif voor iedereen

Het bestuur en de kantinecommissie nodigen jullie graag uit voor het bijwonen van onze traditionele nieuwjaarsinstuif. Op vrijdagavond 4 januari a.s. verwelkomen we jullie graag vanaf 19.30 uur in ons clubhuis. Vanaf 20.00 uur staat een koud buffet klaar met misschien nog een ‘warme’ toegift.

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor