ON wil hoger rendement tegen Oeverzwaluwen

GRONINGEN – ON-trainer Henk Konings ziet nog steeds perspectief voor een hoge eindklassering in 1E zaterdag. De 4-1 overwinning van begin maart tegen Noordscheschut moet dan zeker een vervolg krijgen tegen Oeverzwaluwen. De hekkensluiter uit Zuid Friesland is morgen om 15.00 uur de tegenstander van Oranje Nassau in Groningen.

Lees meer...

Kunstgrasvelden weer beschikbaar.

De gemeente heeft op dinsdag 12 maart de kunstgrasvelden weer vrijgegeven voor het houden van trainingen en spelen van wedstrijden. De wedstrijd van ON1 tegen Forward vanavond kan dus gespeeld worden.

ON 1oefent dinsdagavond 12 maart tegen Forward.

Dinsdag 11 maart oefent ON1 tegen Forward. Aanvang 20.00 uur, op veld 5. Alles wel ‘IJs en weder dienende’, met andere woorden mits er geen sneeuw op het veld ligt.

Programma zaterdag 9 maart

De afgelopen zaterdag 2 maart kon onze mannen 1 eindelijk weer eens tevreden het veld verlaten, al leek het er in de 1e helft weer even op dat de wedstrijden tegen Trynwalden en Balk werden gekopieerd. ON nam vrij snel een 1-0 voorsprong, maar liet zich door Noordscheschut toch weer terug dringen op de eigen helft en dat had de gelijkmaker tot gevolg. In de 2e helft een veel beter spelend ON en de Drenten werden bij vlagen helemaal

Lees meer...

ON aast op revanche tegen Noordscheschut

GRONINGEN – ON speelt morgen om 15.00 uur thuis tegen laagvlieger Noordscheschut. Waar ON met zes gelijke spelen telkens een goal tekort kwam voor de volle winst, werd Noordscheschut in zes duels eveneens achtervolgd door hetzelfde fenomeen. Met het enige verschil dat de formatie van Noorscheschut-trainer Eric Prins niets overhield aan de confrontaties.

Lees meer...

Programma zaterdag 2 maart

 

We zijn wat dit voetbalprogramma betreft alweer aangeland in de maand maart en dat betekent dat vrijwel alle teams weer aan de bak moeten. De winterslaap moet dus nu definitief verdwenen zijn.
Alvorens in te gaan op het programma van zaterdag 2 maart a.s., wil ik jullie eerst even deelgenoot maken van een heugelijk feit. En dat betreft het zaalteam van ON MB1. Zij werden zaterdag 23 februari jl. in Leek voor het 2e achtereenvolgende jaar districtskampioen! Na in de poule 3x te hebben gewonnen: 10-0 ONT, 2-1 Drachtster Boys

Lees meer...

ON start cruciale serie tegen Balk

GRONINGEN – Voor ON breken drie belangrijke speelrondes aan. De ploeg die vooralsnog deel uitmaakt van een brede middenmoot wil in de top 3 eindigen. Thuiswinst tegen laagvliegers Balk, Noordscheschut en Oeverzwaluwen is dan wel noodzakelijk wil de formatie van ON-trainer Konings de voorgenomen doelstelling dichterbij brengen. Morgen start ON – Balk om 15.00 uur.

Lees meer...

ONDERZOEK OVER HET VRIJWILLIGERSPROBLEEM EN HET LEDENVERLOOP

Op de onlangs gehouden ALV is het ook al verteld, maar omdat lang niet alle leden hier aanwezig waren, willen we graag via onze site het volgende aan jullie mededelen.

Onze vereniging heeft de laatste jaren te maken met een tekort aan vrijwilligers, waardoor zowel binnen het bestuur als bij de diverse commissies te weinig mensen de noodzakelijke werkzaamheden moeten doen. Dat brengt spanningen met zich mee en het gevaar dat niet alle werkzaamheden op de juiste wijze en tijd kunnen worden uitgevoerd, is meer als denkbeeldig.

Het andere probleem is de afname van ons ledenbestand. Bij de mannen senioren veld is er de laatste seizoenen sprake van een terugloop van gemiddeld één elftal. Bij de vrouwen senioren neemt het aantal actieve voetballers ook af. Bij de jeugd hebben we te maken met te weinig spelers voor de categorieën A-, B- en C-junioren.

De hoogste tijd dus om naar beide problemen aan een onderzoek in te stellen, want op weg naar ons eeuwfeest willen we toch een toonaangevende vereniging blijven.

In overleg met Jan Willem Bruining hebben drie derde jaars studenten van de opleiding Sportmanagement van de Hanzehogeschool zich bereid verklaard dit onderzoek uit te voeren.

Deze drie zijn: Kars Breukel, Matthijs van der Laan en Paul Klijnsma, die momenteel ook de training verzorgt van onze jeugdteams. Inmiddels hebben zij een tweetal enquêtes opgesteld en deze zullen via de mail en een link op de website aan onze leden en ex/leden worden kenbaar gemaakt.

Wij rekenen op jullie medewerking bij het invullen van deze enquêtes en natuurlijk worden de resultaten via de ALV met jullie besproken.

Namens het bestuur,

Jan Buitenhuis

ON oefent tegen The Knickerbockers

ON heeft een alternatief gevonden voor het afgelaste competitieduel tegen CVVB. ON oefent thuis om 14.30uur tegen The Knickerbockers. De wedstrijd wordt gespeeld op veld 5.

Assistent scheidsrechter gezocht voor eerste elftal

Het bestuur is op zoek naar een enthousiaste vrijwillige assistent scheidsrechter voor het eerste elftal. Momenteel wordt deze taak vervuld door twee andere vrijwilligers die echter door werk en andere verplichtingen niet in staat zijn om alle wedstrijden aanwezig te zijn. Zo zijn er voor de tweede helft van het lopende seizoen nog zeven wedstrijden niet ingevuld. En mocht onverhoopt de ambitie om weer 'terug' te gaan naar de hoofdklasse niet slagen, dan wellicht ook voor het seizoen 2013-2014.

Meer informatie bij Frank van Huis, tel 06-41696223 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor