ON voor laatste uitwedstrijd naar Buitenpost

GRONINGEN – De kans dat ON alsnog naast alle prijzen grijpt is enorm groot geworden na de 0-0 bij naaste concurrent Olde Veste ’54 afgelopen weekend. In de een na laatste speelronde is de ploeg van ON-trainer Henk Konings te gast bij Buitenpost. Inzet is winst en blijven hopen op een wonder op de andere velden. Het uitduel begint om 14.30 uur.

Lees meer...

Gasterra nieuwe hoofdsponsor vrouwenvoetbal Oranje Nassau / Trainer Strengholt blijft

Oranje Nassau is er in geslaagd een nieuwe hoofdsponsor voor het vrouwenvoetbal aan te trekken. Met GasTerra zijn afspraken gemaakt voor de jaren 2013 en 2014. Hierdoor is het dreigende stoppen met topvrouwenvoetbal bij Oranje Nassau afgewend. Tjeerd Strengholt heeft vervolgens besloten (mede op verzoek van de speelsters) zijn overeenkomst met Oranje Nassau te verlengen.

Lees meer...

Alles of niets voor ON bij Olde Veste '54

GRONINGEN – Van een derby was geen seconde sprake afgelopen weekend tijdens ON – PKC ’83. PKC ’83 speelde met meer overtuiging en deelde een flinke tik uit aan de formatie van ON-trainer Henk Konings. Hoe ON de tegenslag verwerkt wordt zaterdag duidelijk wanneer het te gast is bij Olde Veste ’54. Wil ON nog bij de eerste drie eindigen, dan moet dit weekend de vlam in de pan.

Lees meer...

ON ontvangt ontketend PKC '83

GRONINGEN – Bovenin 1E zaterdag wankelt het flink de laatste weken. Terwijl Drachtster Boys en VIBOA vechten voor de titel, is de strijd om de derde plek niet minder spannend. ON en Olde Veste ’54 hebben daarvoor momenteel de beste papieren. PKC ’83, de ploeg die het zaterdag opneemt tegen ON, zit na de 5-1 zege op VIBOA plotseling ook op het vinkentouw.

Lees meer...

ON wil zich herpakken tegen LTC

GRONINGEN – ON speelt dit seizoen nog zes competitiewedstrijden. Naast twee thuisduels tegen PKC ’83 en CVVB gaat de ploeg van ON-trainer Henk Konings nog op bezoek bij Olde Veste ’54, Buitenpost, CVVB en LTC. De ploeg uit Assen is zaterdag om 14.30 uur de eerstvolgende tegenstander.

Lees meer...

ON wacht cruciale krachtmeting tegen Drachtster Boys

GRONINGEN – Het geluk lacht ON de laatste weken toe. Na een veelbesproken eerste seizoenshelft, volgde een stroeve hervatting van de tweede seizoenshelft. Niettemin werden de laatste vier competitiewedstrijden allemaal in winst omgezet. Het vertrouwen lijkt daarmee terug voor de ploeg van ON-trainer Henk Konings, en dat moet ook wel. Komende zaterdag is koploper Drachtster Boys om 15.00 uur te gast in Groningen.

Lees meer...

Programma zaterdag 30 maart

Onderstaand vinden jullie het programma voor zaterdag 30 maart a.s. Het wordt wederom een koude zaterdag en gezien de nachtvorst is het maar de vraag of dit keer wel alle wedstrijden kunnen worden gespeeld.

Alvorens even in te gaan op de wedstrijden van zaterdag a.s., eerst nog even terug naar de vorige week zaterdag. I.v.m. de heersende kou werden de wedstrijden thuis van de D-, E- en F-pupillen en

Lees meer...

ON klaar voor competitiekraker tegen VIBOA

GRONINGEN – Of de 2-0 nederlaag die VIBOA vorige weekend  leed bij Drachtster Boys een incident was moet zaterdagmiddag blijken wanneer ON om 14.30 uur te gast is in Winsum. Voor ON is de sluiproute richting hoofdklasse nog steeds niet van tafel. Winst op de ploeg die  al met één been in het op een na hoogste amateurniveau staat is dan wel noodzakelijk.

Lees meer...

Wedstrijd CVVB - Oranje Nassau afgelast !!!

De wedstrijd CVVB - Oranja Nassau, die vandaag voor half drie gepland stond is ivm de weersomstandigheden afgelast.

ON wacht eerste confrontatie met CVVB

GRONINGEN – Komende zaterdag staat de allereerste aflevering van CVVB – ON om 14.30 uur op het programma. ON kruipt langzaam omhoog in het linkerrijtje, terwijl de formatie van CVVB-trainer Hans van de Ploeg al het hele seizoen aan de ketting ligt in het rechterrijtje. De Bedumers, die met 13 keer 90 minuten vooralsnog het minst aantal wedstrijden speelden, kunnen zeker nog een paar plekken omhoog. Voor ON komt het plafond bijna in zicht.

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor