Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Algemene Ledenvergadering

Hierbij nodigen wij onze leden uit voor het bijwonen van de ALV te houden op woensdag 30 januari 2013, aanvang 19.30 uur in het clubhuis. De stukken voor deze vergadering, m.u.v. het financieel verslag over het boekjaar 2011/2012, zullen binnenkort op deze site worden geplaatst.


Het bestuur van de CVV Oranje Nassau.

 

 

Nieuwjaarsinstuif voor iedereen

Het bestuur en de kantinecommissie nodigen jullie graag uit voor het bijwonen van onze traditionele nieuwjaarsinstuif. Op vrijdagavond 4 januari a.s. verwelkomen we jullie graag vanaf 19.30 uur in ons clubhuis. Vanaf 20.00 uur staat een koud buffet klaar met misschien nog een ‘warme’ toegift.

Lees meer...

Zaaltoernooi voor de veldteams

Op zaterdag 5 januari a.s. organiseren wij voor de 21e (!) keer het zaaltoernooi voor onze veldteams 2, 3, 4, 6, 7, 8 en 9, aangevuld met een Old Star teams met in de gelederen o.a. de broers Antonides, Rogier Bouma en Sander Meppelink. Enige jaren geleden waren zij erg succesvol bezig in de zaalcompetitie en ‘het afgelopen jaar wonnen ze de Oranje Nassau 90 Jaar Jong Cup. We hadden dit keer ook onze vrouwen uitgenodigd, maar zij moeten om diverse redenen verstek laten gaan.

 

Lees meer...

IN MEMORIAM JO BOSCH

Hiermede hebben wij de droeve plicht mededeling te doen van het overlijden van Jo Bosch geboren op 1 mei 1932. Jo meldde zich aan bij onze vereniging op 1 januari 1948 en was het oudste verenigingslid. Een lidmaatschap van ca. 65 jaar is een unieke gebeurtenis.

Lees meer...

Konings gaat, Van der Ploeg komt

Oranje Nassau neemt aan het einde van het seizoen afscheid van trainer Henk Konings. De club legde vervolgens razendsnel een opvolger vast: Hans van der Ploeg, bepaald geen onbekende binnen de club.

Lees meer...

ZONDER RESPECT GEEN VOETBAL! en Programma 15 december

Zaterdag 8 december jl. lag het amateurvoetbal in heel Nederland stil. De reden is bekend. Bij ON hebben we er voor gekozen dat iedereen op zijn eigen manier maar eens moest nagaan hoe het zo ver kon komen. Gelukkig, zullen de meesten hebben gedacht, dit is bij mijn team

Lees meer...

Kunstgrasvelden kunnen weer gebruikt worden

De kunstgrasvelden zijn weer sneeuwvrij en kunnen gebruikt worden voor trainingen
en wedstrijden.

Vanavond geen training; clubhuis ook gesloten

Vanwege de gesteldheid van de velden wordt er vanavond (donderdag 6 december) niet getraind op Coenderborg. Ook het clubhuis blijft gesloten. Als de velden weer vrijgegeven worden, wordt dat hier gemeld.

Clubhuis op zaterdag 8 december a.s. gesloten!

Zoals bekend heeft de KNVB besloten vanwege de trieste gebeurtenissen op één der velden in Almere het totale voetbalprogramma voor het komende weekeinde te schrappen. Een terecht besluit!
De KC heeft inmiddels besloten dat ons clubhuis de komende zaterdag 8 december gesloten blijft.
Of er donderdagavond 6 december getraind kan worden, zullen we morgen ook hier vermelden.

Konings: 'We zijn klaar voor Buitenpost'

GRONINGEN – De allerlaatste ontmoeting tussen Buitenpost en ON draaide in augustus uit op een 2-0 bekerzege voor de Friezen. Morgen staan beide ploegen in Groningen opnieuw tegenover elkaar. Het duel begint om 14.30 uur.


door Jeroen Kunst

Zowel ON als Buitenpost speelde het laatste competitieduel gelijk. Buitenpost deed dat op eigen veld tegen Olde Veste ’54, terwijl de formatie van ON-trainer Henk Konings bleef steken op een punt bij stadsgenoot PKC ’83. Er had meer in gezeten blikt Konings terug. ‘’Wij speelden uitstekend de eerste helft, maar we verzuimden de wedstrijd al vroegtijdig te beslissen. In plaats van de 0-2 te maken viel op slag van rust bij ons de 1-1 binnen. Na de hervatting waren we meer in balans en in die fase creëerde PKC ’83 ook de nodige kansen. We hadden toen minder grip op de wedstrijd, omdat we teveel balverlies leden.’’

Rode kaart

De laatste ontmoeting tegen Buitenpost staat Konings nog scherp op het netvlies. ‘’In die wedstrijd kregen wij al vroeg een onterechte rode kaart en daar haalden zij maximaal rendement uit. Als team presteerden wij daar ver onder ons niveau. Niettemin is het wel een sterk collectief met een degelijke organisatie en ze zijn snel in de omschakeling. Daar moeten we ons absoluut tegen wapenen, maar op Jasper van Buiten (rugblessure) na beschik ik over een fitte selectie, dus we zijn klaar voor Buitenpost.’’

Na volgende week is ON halverwege het seizoen 2012/2013. Tevredenheid is vooralsnog niet het gevoel dat overheerst bij Konings, maar vertrouwen in de tweede seizoenshelft heeft de trainer wel. ‘’Voor wat betreft de eerste seizoenshelft hadden we een hele andere verwachting. Het duurde te lang voordat we in juiste vorm raakten en de automatismen op gang kwamen. Daardoor hebben we teveel punten verloren, maar ik ben tevreden over de ontwikkeling die we doormaken. Er wordt hard getraind, het teamproces ontwikkelt zich goed en dat zal zich in de tweede seizoenshelft ook moeten gaan vertalen in betere resultaten.’’

 

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor