Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

ON oefent tegen The Knickerbockers

ON heeft een alternatief gevonden voor het afgelaste competitieduel tegen CVVB. ON oefent thuis om 14.30uur tegen The Knickerbockers. De wedstrijd wordt gespeeld op veld 5.

Assistent scheidsrechter gezocht voor eerste elftal

Het bestuur is op zoek naar een enthousiaste vrijwillige assistent scheidsrechter voor het eerste elftal. Momenteel wordt deze taak vervuld door twee andere vrijwilligers die echter door werk en andere verplichtingen niet in staat zijn om alle wedstrijden aanwezig te zijn. Zo zijn er voor de tweede helft van het lopende seizoen nog zeven wedstrijden niet ingevuld. En mocht onverhoopt de ambitie om weer 'terug' te gaan naar de hoofdklasse niet slagen, dan wellicht ook voor het seizoen 2013-2014.

Meer informatie bij Frank van Huis, tel 06-41696223 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijd VEV '67 - Oranje Nassau AFGELAST

De wedstrijd VEV '67 - Oranje Nassau is in verband met de weersomstandigheden afgelast.

ON hervat competitie tegen VC Trynwalden

ON speelt morgen in eigen huis om 15.00 uur de return tegen VC Trynwalden. Begin september boekte de formatie van ON-trainer Henk Konings een 5-1 uitzege. De gasten uit Friesland grepen in dezelfde maand voor het laatst de volle winst in competitieverband (0-2) bij hekkensluiter Oeverzwaluwen.

Lees meer...

IN MEMORIAM JAN SPEELMAN

Op 28 januari jl. is Jan Speelman overleden. Jan was een van de oudere leden van de club en in clubjaren zelfs het oudste lid. Jan is geboren op 12 december 1922 en is eigenlijk altijd lid geweest van de vereniging. Jan speelde halverwege de jaren vijftig vele jaren in het eerste elftal, waame hij in 1957 kampioen werd. Jan was vele jaren lid van de TC van Oranje Nassau en had vele goede contacten met de KNVB, zowel bij de afdeling Noord als landelijk. De laatste jaren was Jan niet meer actief binnen de vereniging, maar was nog wel lid van de club van honderd

Wij hebben namens Oranje Nassau condoleances aan de familie gezonden.

Bob van Wilgen

Snertwedstrijd

Zaterdag 19 januari was het dan zover. In de beide geledingen werd er stevig naar uitgekeken: de jaarlijkse wedstrijd tussen vrouwen 4 en de veteranen (zeg maar dinsdagavondgroep).

Lees meer...

Geen wintercup, geen training

Er is ook vanavond (donderdag) geen training op de Coendersborg. Bovendien gaat de wintercup zaterdag ook niet door. Zaterdag is de kantine echter wél open, vanaf 13.30 uur.

Vanavond geen training

Vanwege de sneeuwval wrdt er vanavond niet getraind op de Coendersborg. Ook de kantine blijft dicht. Als wer wel weer getraind mag worden, word dat op deze website bekend gemaakt.

INLEVERING OUD PAPIER!

U kunt uw voorraad oud papier nog tot en met woensdag 23 januari a.s. bij ON inleveren. Help even mee de container vol te maken!

WEL VOETBALLEN BIJ ORANJE NASSAU OP ZATERDAG 19 JANUARI A.S.

Ondanks de afgelasting van het amateurvoetbal wordt er bij ON volop gevoetbald. Om 12.00 uur speelt Vrouwen 2 - Muntendam VR1, om 14.30 Vrouwen 1 - Be Quick D. VR1 en Vrouwen 4 - Veteranengroep. Bij deze laatste wedstrijd staat de 'SNERTCUP' op het spel en na afloop bieden de veteranen dan ook snert + roggebrood met spek aan!

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor