Oranje Nassau is op zoek naar sportieve / enthousiaste leden (m/v) voor de B-ers

Doordat de jeugdafdeling van de club niet erg groot is zijn wij op zoek naar nieuwe leden voor onze B-teams, zodat wij volgend seizoen met 2 B-teams de competitie in kunnen. Op dit moment is het aantal leden net te klein voor 2 B-teams, maar teveel voor 1 team. Er wordt 2 keer in de week getraind en de wedstrijden zijn op zaterdag. Het huidige B-team speelt 2e klasse. Er wordt getraind en gespeeld op sportpark Coendersborg (in de wijk Helpman).
Wil je meer weten of wil je een keer meetrainen dan kan dat. Je kunt dan contact opnemen met leider Arjen Plantinga (050-5415111 / 06-24975637 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of met trainer Erik Agema (06-14384883 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Vooraankondiging Algemene Leden Vergadering

Het bestuur nodigt alle leden bij dezen van harte uit tot het bijwonen van de ALV die zal worden gehouden op woensdag 3 juli 2013 in het clubgebouw. Op deze avond komt o..a. de behandeling van de begroting voor het seizoen 2013/2014 aan de orde. De agenda voor deze bijeenkomst zal binnenkort op onze site worden geplaatst.

Talententeam meisjes Oranje Nassau speelt gelijk tegen Lycurgus dames 1

Maandagavond 27 mei om 19.00 uur speelden 17 getalenteerde meisjes tegen Lycurgus dames 1. Met nieuwsgierige blikken van trainers Aron en Tjeerd Strengholt startten de meiden de wedstrijd. Waar fysieke verschillen duidelijk zichtbaar waren tussen een vrouwenteam en een 'meidenteam' (met meiden tussen de 14 en 16 jaar en gelegenheidskeeper Justine van der Werf), maakten de meiden er een mooie wedstrijd van.

Lees meer...

Erick Jansema: 'Volgend seizoen gaan we het waarmaken'

Waar VIBOA, Olde Veste ’54 en PKC ’83 zich binnenkort storten op de nacompetitie, is de aandacht bij ON alweer volledig gericht op een nieuw seizoen eerste klasse. Achterom kijken heeft geen zin meer vertelt ON-doelman Erick Jansema, die ook volgend seizoen het doel verdedigt op de Coendersborg.

Lees meer...

Vrouwen 1 naar volgende ronde nacompetitie

Het eerste vrouwenteam van Oranje Nassau heeft zich zaterdagmiddag geplaatst voor de volgende ronde van de nacompetitie. De uitwedstrijd tegen sv Zwolle op Hemelvaartsdag werd nog moeizaam gewonnen met 1-2. Pas in de slotfase van de wedstrijd werd een 1-0 achterstand omgebogen in een 1-2 overwinning door doelpunten van Leonie van der Velde en Nathalie Kothai.

Lees meer...

Voorlichting en open training bij vrouwenafdeling groot succes

Maar liefst 34 speelsters waren gisteren aanwezig bij de voorlichting en training. De speelsters en hun ouders werden voorgelicht door de voorzitter van Oranje Nassau over de organisatorische zaken bij de vrouwenafdeling. Daarna vertelde trainer Tjeerd Strengholt vol enthousiasme over de plannen voor de prestatieve teams, een jeugdteam in de jongenscompetitie en de start van een voetbalschool voor talentvolle speelsters. Ook de eerste en tweede vrouwenselectie van ON waren aanwezig tijdens deze voorlichting.

Lees meer...

ON wil terug naar de hoofdklasse C

GRONINGEN – Na één seizoen eerste klasse linea recta terug naar de hoofdklasse. Dat was de doelstelling die aan de vooravond van het huidige seizoen breed werd gedragen binnen ON. Dat het anders afliep is volgens Frank van Huis (technische commissie) en de nieuwe trainer Hans van der Ploeg geen reden om de koers te wijzigen. ON moet vroeg of laat weer terug naar de hoofdklasse C van het zaterdagvoetbal.

Lees meer...

ON sluit seizoen af met thuisduel tegen CVVB

GRONINGEN – ON slaagde er niet in de nacompetitie te bereiken. In Buitenpost bleef de formatie van ON-trainer Henk Konings afgelopen weekend steken op een punt. Nu rest alleen nog een belangeloze slotwedstrijd tegen CVVB en dan is het seizoen 2012/2013 voor ON alweer verleden tijd. ON – CVVB begint morgen om 15.00 uur.

Lees meer...

Voorlichting plannen vrouwenvoetbal & open training bij Oranje Nassau

Op maandag 13 mei geeft het bestuur samen met hoofdtrainer Tjeerd Strengholt een voorlichting over het vrouwenvoetbal bij Oranje Nassau. De voorlichting vindt plaats in de kantine van Oranje Nassau van 18.30 uur tot 19.30 uur (Kooiweg 1, 9722 BZ Groningen). Tijdens deze voorlichting zal onder andere worden verteld over de start van een voetbalschool voor talentvolle jonge speelsters, een eventueel jeugdteam in de jongenscompetitie en de toekomstplannen voor de prestatieve teams (vrouwen 1 en 2). Dit alles om de vrouwenvoetbalafdeling nog sterker en beter te maken.

Lees meer...

ON bereikt overeenstemming met twaalf spelers A-selectie


ON-doelman Erick Jansema is ook komend seizoen actief voor ON. Foto: Hans Zwamborn.

Eind mei hoopt ON de selectie voor het seizoen 2103/2014 definitief rond te hebben. Zeker is nu al wel dat de volgende spelers actief blijven voor het eerste elftal van ON.


* Erick Jansema
* Koen Verburg
* Roelf Cats
* Jasper van Buiten
* Jeffrey Wu
* Harmen Meijering
* Lesly Fellinga
* Geert Hidding
* Ard Veenhof
* Thomas Careman
* Jaap Jacobs
* Roy van Dalen

 

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor