´╗┐´╗┐Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Even de kou trotseren, maar dan .........?

Een beetje raar opschrift, dat kun je gerust zo stellen. Maar het is toch waar!

Vanaf maandag 11 november a.s. tot misschien wel donderdag 14 november a.s. hebben we te maken met een onverwarmd clubhuis.

Lees meer...

Duel om de koppositie op Coendersborg

Voor Oranje Nassau staat er zaterdag opnieuw een belangrijke wedstrijd op het menu. Koploper Leeuwarder Zwaluwen is om 14.30 uur de tegenstander op sportpark Coendersborg.

Lees meer...

Zaterdag eerste stadsderby voor Oranje Nassau bij PKC'83

Een stadsderby is altijd bijzonder. De stad Groningen kent dit seizoen drie vertegenwoordigers op het niveau van de eerste klas. Dat betekent dat Oranje Nassau dit voetbaljaar vier keer een stadsderby heeft. En komende zaterdag is de eerste in die reeks tegen PKC.

Lees meer...

Oranje Nassau wil de eerste thuiswinst pakken.

Wanneer je als buitenstaander naar de ranglijst kijkt in 1E dat zul je ongetwijfeld je vraagtekens zetten bij de kracht van Oranje Nassau. De club uit Groningen staat op een teleurstellende achtste plaats met slechts vijf punten uit vier wedstrijden.

Lees meer...

Oranje Nassau speelt zaterdag in Winsum tegen de koploper

Menig volger van Oranje Nassau had zich waarschijnlijk een iets andere start van de competitie voorgesteld. Drie debutanten op rij, dat lijkt een gemakkelijk begin. Maar na dat debutantenbal moeten we concluderen dat er vier punten zijn gepakt. En dat de achterstand op koploper Winsum nu al vijf punten bedraagt.

Lees meer...

Oranje Nassau neemt het thuis opnieuw op tegen een debutant

De derde wedstrijd in de competitie is opnieuw tegen een debutant. Na de thuiswedstrijd tegen Pelikaan S en de uitwedstrijd tegen Blauw Wit ’34 is zaterdag debutant SVI te gast op Coendersborg

Lees meer...

Merkwaardige wissel bij Blauw Wit - Oranje Nassau

Bij de wedstrijd tussen Blauw Wit Leeuwarden en Oranje Nassau stond oorspronkelijk een volledig Fries trio aangesteld door de KNVB. Wat precies de achterliggende gedachte van het weghalen van beide assistenten is geweest is niet duidelijk.

Lees meer...

ON bekert in de eerste ronde tgen stadsgenoor GVAV-Rapiditas

Woensdag is er door de KNVB - Noord geloot voor de eerste ronde van de districktbeker. Tegenstander voor Oranje Nassau is stadgenoot GVAV- Rapititas

Lees meer...

Blauw Wit '34 is zaterdag de tweede tegenstander voor Oranje Nassau

Na de seizoen opening tegen debutant Pelikaan S speelt Oranje Nassau komende zaterdag in Leeuwarden tegen een andere debutant: Blauw Wit ‘34

Lees meer...

Oranje Nassau opent zaterdag op Coendersborg de competitie tegen debutant Pelikaan S

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar komende zaterdag is het zover. Ook de eerste klasse van het zaterdagvoetbal gaat van start. Oranje Nassau start dit seizoen in 1E met een thuiswedstrijd tegen Pelikaan S

Lees meer...

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor