ON sluit seizoen af met thuisduel tegen CVVB

GRONINGEN – ON slaagde er niet in de nacompetitie te bereiken. In Buitenpost bleef de formatie van ON-trainer Henk Konings afgelopen weekend steken op een punt. Nu rest alleen nog een belangeloze slotwedstrijd tegen CVVB en dan is het seizoen 2012/2013 voor ON alweer verleden tijd. ON – CVVB begint morgen om 15.00 uur.

Lees meer...

Voorlichting plannen vrouwenvoetbal & open training bij Oranje Nassau

Op maandag 13 mei geeft het bestuur samen met hoofdtrainer Tjeerd Strengholt een voorlichting over het vrouwenvoetbal bij Oranje Nassau. De voorlichting vindt plaats in de kantine van Oranje Nassau van 18.30 uur tot 19.30 uur (Kooiweg 1, 9722 BZ Groningen). Tijdens deze voorlichting zal onder andere worden verteld over de start van een voetbalschool voor talentvolle jonge speelsters, een eventueel jeugdteam in de jongenscompetitie en de toekomstplannen voor de prestatieve teams (vrouwen 1 en 2). Dit alles om de vrouwenvoetbalafdeling nog sterker en beter te maken.

Lees meer...

ON bereikt overeenstemming met twaalf spelers A-selectie


ON-doelman Erick Jansema is ook komend seizoen actief voor ON. Foto: Hans Zwamborn.

Eind mei hoopt ON de selectie voor het seizoen 2103/2014 definitief rond te hebben. Zeker is nu al wel dat de volgende spelers actief blijven voor het eerste elftal van ON.


* Erick Jansema
* Koen Verburg
* Roelf Cats
* Jasper van Buiten
* Jeffrey Wu
* Harmen Meijering
* Lesly Fellinga
* Geert Hidding
* Ard Veenhof
* Thomas Careman
* Jaap Jacobs
* Roy van Dalen

 

ON voor laatste uitwedstrijd naar Buitenpost

GRONINGEN – De kans dat ON alsnog naast alle prijzen grijpt is enorm groot geworden na de 0-0 bij naaste concurrent Olde Veste ’54 afgelopen weekend. In de een na laatste speelronde is de ploeg van ON-trainer Henk Konings te gast bij Buitenpost. Inzet is winst en blijven hopen op een wonder op de andere velden. Het uitduel begint om 14.30 uur.

Lees meer...

Gasterra nieuwe hoofdsponsor vrouwenvoetbal Oranje Nassau / Trainer Strengholt blijft

Oranje Nassau is er in geslaagd een nieuwe hoofdsponsor voor het vrouwenvoetbal aan te trekken. Met GasTerra zijn afspraken gemaakt voor de jaren 2013 en 2014. Hierdoor is het dreigende stoppen met topvrouwenvoetbal bij Oranje Nassau afgewend. Tjeerd Strengholt heeft vervolgens besloten (mede op verzoek van de speelsters) zijn overeenkomst met Oranje Nassau te verlengen.

Lees meer...

Alles of niets voor ON bij Olde Veste '54

GRONINGEN – Van een derby was geen seconde sprake afgelopen weekend tijdens ON – PKC ’83. PKC ’83 speelde met meer overtuiging en deelde een flinke tik uit aan de formatie van ON-trainer Henk Konings. Hoe ON de tegenslag verwerkt wordt zaterdag duidelijk wanneer het te gast is bij Olde Veste ’54. Wil ON nog bij de eerste drie eindigen, dan moet dit weekend de vlam in de pan.

Lees meer...

ON ontvangt ontketend PKC '83

GRONINGEN – Bovenin 1E zaterdag wankelt het flink de laatste weken. Terwijl Drachtster Boys en VIBOA vechten voor de titel, is de strijd om de derde plek niet minder spannend. ON en Olde Veste ’54 hebben daarvoor momenteel de beste papieren. PKC ’83, de ploeg die het zaterdag opneemt tegen ON, zit na de 5-1 zege op VIBOA plotseling ook op het vinkentouw.

Lees meer...

ON wil zich herpakken tegen LTC

GRONINGEN – ON speelt dit seizoen nog zes competitiewedstrijden. Naast twee thuisduels tegen PKC ’83 en CVVB gaat de ploeg van ON-trainer Henk Konings nog op bezoek bij Olde Veste ’54, Buitenpost, CVVB en LTC. De ploeg uit Assen is zaterdag om 14.30 uur de eerstvolgende tegenstander.

Lees meer...

ON wacht cruciale krachtmeting tegen Drachtster Boys

GRONINGEN – Het geluk lacht ON de laatste weken toe. Na een veelbesproken eerste seizoenshelft, volgde een stroeve hervatting van de tweede seizoenshelft. Niettemin werden de laatste vier competitiewedstrijden allemaal in winst omgezet. Het vertrouwen lijkt daarmee terug voor de ploeg van ON-trainer Henk Konings, en dat moet ook wel. Komende zaterdag is koploper Drachtster Boys om 15.00 uur te gast in Groningen.

Lees meer...

Programma zaterdag 30 maart

Onderstaand vinden jullie het programma voor zaterdag 30 maart a.s. Het wordt wederom een koude zaterdag en gezien de nachtvorst is het maar de vraag of dit keer wel alle wedstrijden kunnen worden gespeeld.

Alvorens even in te gaan op de wedstrijden van zaterdag a.s., eerst nog even terug naar de vorige week zaterdag. I.v.m. de heersende kou werden de wedstrijden thuis van de D-, E- en F-pupillen en

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor