ON wil goede opening vervolgen bij Omlandia

GRONINGEN – Op de 5-0 overwinning die ON afgelopen weekend boekte tegen Oeverzwaluwen had ON-trainer Hans van der Ploeg na afloop niets aan te merken. Dat gold ook voor de wijze waarop de zege tot stand kwam. Niettemin moet de blik weer volledig worden gericht op zaterdag wanneer ON voor de eerste uitwedstrijd afreist naar Ten Boer. Het duel tegen promovendus Omlandia begint om 14.30 uur.

Lees meer...

ON klaar voor seizoensopening tegen Oeverzwaluwen

GRONINGEN – ‘’Een openingswedstrijd is altijd extra beladen, maar we willen elke wedstrijd winnen, dus we zullen er zaterdag staan’’, vertelt ON-trainer Hans van der Ploeg. ON opent het seizoen zaterdag om 15.00 uur met een thuiswedstrijd tegen Oeverzwaluwen. De voorbereiding gaf Van der Ploeg een goed beeld van de selectie waarmee hij dit jaar aan de slag gaat in de eerste klasse E zaterdag. 

Lees meer...

In memoriam: Hero Huisman

Een echt clubman is van ons heengegaan

Na een kort ziekbed is op maandag 26 augustus 2013 het oudste lid van onze vereniging Hero Huisman overleden. Hero mocht de gezegende leeftijd van ruim 92 jaar bereiken, maar ondanks die hoge leeftijd voelt zijn overlijden voor ons als onwerkelijk aan. 

Lees meer...

Geen derde helft meer op zaterdagmiddag?

Het was de laatste twee seizoenen al duidelijk zichtbaar: te weinig vrijwilligers op de zaterdagmiddagen voor de bardienst en deels ook voor de keuken. De KC kon dat oplossen door de medewerking van steeds dezelfde personen en ook met hulp van ons 9e elftal. Het 9e wordt nu het 7e en zij zullen best bereid zijn weer mee te helpen, maar omdat de ‘oude’ garde eindelijk van hun welverdiende pensioen gaat genieten, is de inzet van alleen het 9e niet voldoende om de zaak draaiende te houden.

Lees meer...

Nieuw contributieschema online

De contributies worden weer geïnd in deze periode. Het contributieschema voor 2013//2014 is daarom ook online te bekijken via deze link.

Voorronde NK FootGolf in Assen

In de afgelopen jaren deden verschillende ON'ers mee aan het Gronings Kampioenschap FootGolf. Dit keer wordt het toernooi georganiseerd op een heuse golfbaan en is het een officiële voorronde voor het Nederlands Kampioenschap. De beste 5 spelers in Assen plaatsen zich voor het NK waar o.a. Dennis Bergkamp, Roy Makaay en Frank de Boer aan deelnemen. Opgave is mogelijk voor iedereen, dus ook alle ON'ers!

Lees meer...

Trainingschema 2013/2014 online

Het trainingschema voor 2013/2014 staat online.

Lees meer...

Agenda ALV 3 juli 2013

Op 3 juli as. wordt de Algemene LedenVergadering gehouden in het clubhuis om 19:30 uur. Hieronder vind u de agenda.

Lees meer...

Alle informatie over aan-, afmeldingen en overschrijvingen

De tijd van overschriivingen, aan- en afmeldingen komt er weer aan. Op deze pagina lees je precies wat er nodig is voor een soepele afhandeling hiervan.

Lees meer...

Vrouwenselecties Oranje Nassau compleet

De 1e en 2e selectie van de Vrouwen van Oranje Nassau zijn compleet. De ambitieuze vrouwenafdeling mag maar liefst 26 nieuwe leden verwelkomen. 12 dames gaan naar de beide selectieteams en 14 meiden gaan het nieuwe MC 1 team vormen. Daarnaast zijn 3 jeugdleden doorgestroomd naar de 1e en 2e selectie. Slechts 6 speelsters stoppen bij ON om diverse redenen.

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor