Van de bestuurstafel

Op de mooie, vernieuwde website van onze club zal regelmatig nieuws geplaatst worden vanuit de verschillende geledingen binnen onze vereniging. Heb je nieuws vanuit jouw geleding dan horen we dit graag. Stuur je informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer...

ON reist met duidelijke missie naar Balk

GRONINGEN – Zaterdag hervat ON de competitie met een uitwedstrijd tegen Balk. Vorig seizoen waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en dat zal ook gelden voor de eerstvolgende confrontatie. Waar Balk vooralsnog slechts eenmaal won, wil nummer twee ON het gat met koploper Urk zo klein mogelijk houden.

Lees meer...

HS '88 ziet uit naar komst ON

GRONINGEN – Zowel eersteklasser ON als vijfdeklasser HS ’88 bleven in de poulefase van het bekertoernooi ongeslagen. Zaterdag reist ON richting Hoogezand waar de eerste knock-out ronde van het bekertoernooi op het programma staat. HS ’88 ziet uit naar de confrontatie, al realiseert HS ’88-trainer Klaas Jan Moesker dat de confrontatie wel eens kan uitdraaien op een slijtageslag.

Lees meer...

2 november: Oktoberfest bij Oranje Nassau!

Wegens succes herhaald: het Oktoberfest! Op zaterdag 2 november is het zover: dan zullen de dames en heren weer verschijnen in Dirndls en Lederhosen en wordt het bier gedronken uit pullen! Klik hier voor de activiteitenpagina en flyer.

ON krijgt zware dobber aan VEV ’67

GRONINGEN – Na vijf speelronden zijn de verschillen bovenin 1E zaterdag nihil. ON, VEV ’67 en Urk geven elkaar met 13 uit 5 vooralsnog geen duimbreed toe. Zaterdag gaat ON op bezoek bij VEV ’67. Urk kruist de degens met PKC ’83. De ploeg die het beste uit de strijd komt mag zich gelet op het bekerweekend in elk geval twee weken lang verzekeren van de koppositie.

Lees meer...

Werkzaamheden aan de ON website

Het zal de bezoekers niet ontgaan zijn: er wordt gewerkt aan de website...

Lees meer...

ON laat niets aan toeval over tegen LTC

Oranje Nassau leed afgelopen weekend het allereerste puntverlies (1-1) bij laagvlieger Noordscheschut. LTC liep tegen haar eerste nederlaag aan bij koploper VEV ’67 (3-0). Zaterdag zijn beide ploegen tot elkaar veroordeeld in Groningen. ON – LTC begint om 15.00 uur.

Lees meer...

ON laadt zich op voor Noordscheschut

GRONINGEN – Koploper ON was zaterdag overtuigend baas in eigen huis met een 5-2 overwinning op VIBOA. Hekkensluiter Noordscheschut verdiende meer bij LTC (4-3). Niettemin ziet de papieren werkelijkheid er volgens ON-trainer Hans van der Ploeg anders uit dan de praktijk. Zaterdag is ON om 14.30 uur te gast in Noordscheschut.

Lees meer...

Omlandia uit voor ON1 en ON2

Zaterdag 14 september stond voor zowel het 2e als het 1e elftal van Oranje Nassau de uitwedstrijd op het programma tegen Omlandia uit Ten Boer. Voor het 2e elftal van Omlandia was het de 1e competitiewedstrijd aangezien vorige week door de droogte de uitwedstrijd tegen SC Veenwouden geen doorgang kon vinden. Met de nodige versterkingen van de 1e selectie vertrok het 2e elftal rond 11:00 vanaf Sportpark Coendersborg richting het regenachtige Ten Boer. Na de gebruikelijke pasjes controle, neemt veel tijd in beslag en zorgt voor het nodige oponthoud, werd er om even over half 1 afgetrapt.

Lees meer...

Koploper ON ontvangt strijdlustig VIBOA

GRONINGEN – Net als vorig seizoen vindt de allereerste aflevering van de topper tussen ON en VIBOA zaterdag in Groningen plaats. Afgelopen weekend kreeg ON met een 0-3 uitzege bij Omlandia teveel van het goede. VIBOA deed zichzelf duidelijk tekort in Assen door met 1-1 gelijk te spelen bij LTC. ON – VIBOA begint om 15.00 uur

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor