ON op bezoek bij outsider BCV

GRONINGEN – Sportcomplex Koningsland is zaterdag het strijdtoneel voor BCV – ON. BCV presteert met een vierde plek op de ranglijst vooralsnog ver boven verwachting. ON staat een etage hoger en zal in Bergum alles aan de dag leggen om het verschil met koploper Urk op vijf punten te houden.

Lees meer...

Vooraankondiging ALV

Woensdag 5 februari 2014 zal de Algemene Leden Vergadering gehouden worden in het clubhuis om 19.30u. De agenda volgt.

Alleen winst telt voor SC Genemuiden en ON

GRONINGEN – Dinsdagavond zijn eersteklasser ON en hoofdklasser SC Genemuiden aan elkaar gekoppeld in de tweede knock-out ronde van het bekertoernooi. Waar SC Genemuiden in eigen huis favoriet is voor het bereiken van de volgende ronde, reist ON met dezelfde missie af richting de tapijtstad. SC Genemuiden – ON begint om 20.00 uur.

Lees meer...

ON start zware reeks in Buitenpost

GRONINGEN – Veertien dagen geleden was halverwege de week al duidelijk dat Buitenpost – ON wegens de slechte gesteldheid van het veld op losse schroeven stond. Zaterdag staat het duel opnieuw op het programma. Een confrontatie tussen twee ploegen die zich allebei geen puntverlies kunnen veroorloven.

Lees meer...

ON krijgt bezoek van gehavend SV Bedum

GRONINGEN – Zaterdag wacht de allereerste aflevering van ON – SV Bedum. Beide ploegen staan momenteel nog niet op de plek waar ze aan het einde van de rit willen eindigen. ON kan nog omhoog, terwijl de formatie van SV Bedum-trainer Marius Hendriks stappen moet maken om het seizoen boven de streep af te sluiten.

Lees meer...

ON pakt de draad weer op in Buitenpost

GRONINGEN – Buitenpost – ON staat vanwege de slechte gesteldheid van de velden in de gemeente Achtkarspelen vooralsnog op losse schroeven. Mochten beide ploegen zaterdag in actie komen, dan volgt een zware confrontatie. ON leed afgelopen weekend haar eerste nederlaag tegen Olde Veste ’54 (0-3). Buitenpost leverde bij LTC niet voor het eerst dit seizoen twee punten in (2-2).

Lees meer...

ON bekert tegen hoofdklasser SC Genemuiden

GRONINGEN - ON ontmoet in de tweede ronde van de beker een zware tegenstander. De ploeg van ON-trainer Hans van der Ploeg is gekoppeld aan hoofdklasser SC Genemuiden.

Lees meer...

Geen Oktoberfest zaterdag a.s.

In verband met het overlijden van Julia Soldaat-Polnaija heeft de activiteitencommissie besloten het Oktoberfest zaterdag niet door te laten gaan. De activiteit staat nu gepland voor zaterdag 16 november.

In Memoriam: Julia Soldaat-Polnaija

Onze keukenprinses is niet meer! Na een slopende ziekte is in de nacht van 29 op 30 oktober jl. overleden onze ‘keukenprinses’ Julia Soldaat-Polnaija in de leeftijd van 60 jaar.

 

Lees meer...

ON ontvangt zwaargewicht Olde Veste ’54

GRONINGEN – Zaterdag neemt ON het thuis op tegen Olde Veste ’54. De ploeg uit Steenwijk verloor afgelopen weekend op eigen veld van LTC (0-2). ON kwam met de schrik vrij bij laagvlieger Balk (0-1). De achtervolgers van koploper Urk zullen alles in de strijd gooien voor een overwinning die voor ON nog een toegevoegde waarde kan krijgen.

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor