Punten tellen voor ON bij Oeverzwaluwen

 

GRONINGEN – Eersteklassers ON en Oeverzwaluwen hebben één ding gemeen. Beide ploegen willen omhoog op de ranglijst. Waar de ploeg van ON-trainer Hans van der Ploeg in het wiel van koploper Urk wil blijven, ziet hekkensluiter Oeverzwaluwen met lede ogen aan dat de verschillen onderin 1E met de week groter worden. Voor de ploeg uit Koudum is resultaat ondertussen bittere noodzaak.

Lees meer...

Stukken voor de ALV van 19 februari 2014

Hieronder zijn de stukken voor de ALV van 19 februari 2014 te downloaden.

Lees meer...

Jeugd Sponsor Actie Poiesz

Supermarkt Poiesz in de wijk Helpman heeft ook dit jaar weer een Jeugd Sponsor Actie. Met de clubpas die gehaald kan worden aan de kassa bij de supermarkt of in de kantine bij ON steun je Oranje Nassau. Als je je boodschappen haalt wordt de clubpas gescand en levert dit geld op voor de club. Ook profiteer je zelf van euro's voordeel. De actie loopt van 3 februari t/m 30 maart. Steun de club en haal zoveel mogelijk boodschappen bij de Poiesz in Helpman. Voor meer informatie kijk op www.poiesz-supermarkten.nl/jeugdsponsoractie.

ALV verplaatst naar 19 februari

De Algemene Leden Vergadering is verplaatst van 5 februari naar 19 februari. Aanvang 19.30u in het clubhuis.
De agenda, het verslag van de vorige ALV (3-7-2013) en de jaarverslagen 2012-2013 van de commissies worden binnenkort op de website geplaatst en ter inzage gelegd in het clubhuis.

Oranje Nassau H4 wint geslaagd zaaltoernooi

Zaterdag 4 januari jl. organiseerden Jacob van der Heide en Jan Niko de Boer voor de 22e keer op rij het zaaltoernooi voor onze veldteams. Een jaarlijks terugkerend gebeuren dus en, zoals zaterdag uit de reacties van de spelers bleek, nog steeds springlevend.

Lees meer...

Er kan weer getraind worden!

Nadat de (kunst)grasvelden eerder deze week niet bespeeld konden worden vanwege de sneeuwval, is trainen inmiddels weer mogelijk.

ON wacht zware opdracht tegen Omlandia

Lees meer...

ON pakt de draad weer op bij Oeverzwaluwen

GRONINGEN – ON hervat de tweede seizoenshelft zaterdag met een uitwedstrijd bij Oeverzwaluwen. In de openingswedstrijd van het lopende seizoen won ON in eigen huis met 5-0. Wil ON mee blijven doen in de top drie van 1E, dan is een goed resultaat in Koudum van groot belang.

Lees meer...

Kantine a.s. zaterdag open

Aanstaande zaterdag 11 januari zal de kantine 's middags geopend zijn. De liefhebbers kunnen bijvoorbeeld een kaartje komen leggen.

E1 speelt speelt een wedstrijd om 10:30 uur, dus de kantine zal al vanaf ca 10:00 uur geopend zijn.

ON oefent tegen FC Groningen A1

ON oefent dinsdag 14 januari in eigen huis tegen FC Groningen A1. De wedstrijd begint om 19.00 uur.

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor