Oranje Nassau ontvangt Veendam 1894 in de eerste wedstrijd van de beker.

Oranje Nassau start zaterdag de bekercompetitie tegen een tegenstander, die vorig seizoen ook al in de poule van de thuisclub zat: Veendam 1894. Vorig seizoen won de thuisclub de beslissende laatste wedstrijd met 4-1 door Niels Stenekes, Fokko Kronemeijer (2x) en Zeb Tjie A Njem.

Lees meer...

Tim Deelen: Ik wilde graag naar een zaterdagclub op een hoog niveau. Daarom heb ik gekozen voor Oranje Nassau

In de serie kennismaken met ……. interviewen we vandaag de enige echte nieuwe speler bij de eerste selectie Tim Deelen. Tim is 19 jaar, woont nog met zijn broer bij zijn ouders in Harkstede, maar hoopt dit jaar op zich zelf te gaan wonen.

Lees meer...

Competitieprogramma 20/21 eerste selectie bekend

Vandaag heeft de KNVB het volledg programma gepubliceerd van Oranje Nassau 1. ON begint met een thuiswedstrijd tegen Leeuwarder Zwaluwen. Daarna volgrt een uitwedstrijd tegen Broekster Boys en de tweede thuiswedstrijd is tegen Winsum

Lees meer...

Ard Veenhof:"Ik hoop dat we er met zijn allen een mooi seizoen van kunnen gaan maken!"

Terug van weggeweest. Dat is de speler, die we vandaag opnieuw aan jullie voorstellen. Ard Veenhof speelde in het verleden al zes seizoenen voor het eerste van Oranje Nassau. In 2017 gaf hij aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Dat werd Drachtster Boys. Na drie seizoenen in Drachten komt hij nu terug op Coendersborg.

Lees meer...

Zaterdag laatste oefenwedstrijd van Oranje Nassau in de voorbereiding

Komende zaterdag oefent Oranje Nassau voor de derde en laatste keer in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Tegenstander is derde divisionist ACV. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Lees meer...

Peter van der Sluis: "Ik denk dat je altijd speelt om te winnen,"

De tweede in de rij van kennismakingsgesprekken is met de nieuwe keeperstrainer Peter van der Sluis. Peter woont samen met zijn vrouw Wijbranda en 16 jarige zoon Björn in Groningen. Hij werkt als Woonbegeleider bij de COA in Ter Apel, waarbij hij zich bezig houdt met uitgeprocedeerde asielzoekers die terug moeten keren naar land van herkomst. Peter, die is ogegroeid in de wijk Beijum werkt al 24 jaar voor de COA. Ook aan hem hebben we een aantal vragen voorgelegd..

Lees meer...

Sven de Haan: “Ik was toe aan een nieuwe stap, een nieuwe groep en een andere omgeving!”

Nu het eerste oefenduel achter de rug is, zie verslag elders op de site, maken we ook weer een begin met het voorstellen van de nieuwelingen van dit jaar bij de selectie van Oranje Nassau 1. We beginnen deze serie met de nieuwe assistent trainer Sven de Haan.

Lees meer...

Aanmelden als je de wedstrijd Hoogezand - Oranje Nassau wilt bezoeken

Graag aandacht voor het volgende bericht! Dinsdagavond 11 augustus 2020 speelt Oranje Nassau 1 om 20.00 uur zijn eerste oefenwedstrijd uit in en tegen Hoogezand 1. Uiteraard is iedereen welkom in Hoogezand. Maar.......

Lees meer...

Oefenwedstrijd 11 augustus in Hoogezand

In tegenstellling tot eerdere berichtgeving wordt de oefenwedstrijd tegen Hoogezand niet op Coendersborg gespeeld 

Lees meer...

Programma voorbereiding start competitie

Trainer Erwin Heerlijn start vanavond met de assistenten Sven de Haan en Peter van der Sluis het tweede deel van de voorbereiding op de start van de competitie. Voorlopig wordt er iedere maandag-, dinsdag- en donderdagavond getraind op sportpark Coendersborg

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor