´╗┐´╗┐Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

De balans van 2019

Nu het voetbaljaar 2019 is afgesloten met een winst op Broekster Boys (2-3) en het kalendrjaar ook bijna voorbij is, maken we nog even de balans op van het hele kalenderjaar. In totaal kwam Oranje Nassau 42 keer in actie in 2019. Daarvan waren er 25 in de reguliere competitie, 1 in de nacompetitie, 6 bekerwedstrijden en 8 oefenwedstrijden.

Lees meer...

Oranje Nassau sluit het jaar 2019 met een uitwedstrijd tegen Broekster Boys.

Na een teleurstellende voetbalwedstrijd afgelopen zaterdag tegen Olde Veste moet Oranje Nassau revanche nemen op zichzelf. Dat zal dan moeten gebeuren tegen Broekster Boys. 

Lees meer...

Bij ON wordt niet af- maar opgetuigd

Kom je op maandagochtend om half tien bij het clubgebouw, is daar alweer volop activiteit. Bij de koffie aan de stamtafel laat Winsum trainer even fijntjes weten hoe hij de Leeuwarder Zwaluwen afgedroogd heeft en moeten wij ONers nog even verhaal doen over de verliespartij van zaterdag.

Lees meer...

Oranje Nassau speelt opnieuw thuis, nu tegen d'Olde Veste '54

Komende zaterdag speelt Orane Nassau zijn laatste thuiswedstrijd van 2019. Dit keer is ‘d Olde Veste ’54 uit Steenwijk (niet voor het eerst) de laatste tegenstander.

Lees meer...

Presentatiegids 2019 online te lezen

Enige tijd geleden werd de presentatiegids voor dit seizoen uitgegeven. Na de papieren versie is de gids nu ook in zijn geheel online te bekijken.

Lees meer...

Oranje Nassau ontvangt zaterdag Zeerobben

De eerste klasse E heeft veel weg van een tombola. Een loterij waar iedere keer weer prijzen worden uitgekeerd. Die prijzen zijn dan in de vorm van een eerste plaats. Na negen speelronden hebben we al vier verschillende nummers één gehad: Winsum, Leeuwarder Zwaluwen, Blauw Wit’34 en Oranje Nassau.En vaak stond de ploeg alleen op doelsaldo op de eerste plaats. Het geeft aan hoe spannend het competitieverloop ook dit jaar weer is in deze klasse. Vorig seizoen was er vooral een strijd om de tweede plaats, nu is er eigenlijk geen enkele ploeg die er tot dit moment echt bovenuit steekt.

Lees meer...

Oranje Nassau naar Drachten voor de confrontatie met Drachtster Boys

Na het gelijke spel tegen Balk en de uitschakeling in de beker door GVAV-Rapiditas moet Oranje Nassau zich richten op de komende wedstrijd. Die wordt in Drachten gespeeld tegen Drachtster Boys. 

Lees meer...

Interessante derby in de eerste ronde van de districtsbeker!

Oranje Nassau gaat het zaterdag in de eerste ronde van de beker opnemen tegen stadgenoot GVAV-Rapiditas. Een interessante stadsderby dus.

Het oorspronkelijk bericht is aangepast wat betreft de historie tussen beide clubs met dank aan Jack Schilder (wedstrijdzaken GVAV)

Lees meer...

Oranje Nassau oefent tegen FVC

Dinsdagavond 12 november oefent Oranje Nassau tegen zondageersteklasser FVC. 

Lees meer...

Oranje Nassau op jacht naar eerste periodetitel

Het eerste elftal van Oranje Nassau heeft na een, zeker qua resultaten, mager begin de laatste weken de weg naar de top gevonden. Na de overwinning tegen Leeuwarder Zwaluwen gaan de oranjehemden alleen aan kop. Een uitstekende uitgangspositie om zaterdag al de eerste prijs van het seizoen te pakken. Maar daar moet nog wel wat voor gedaan worden. Tegenstander Balk laat zich niet zo gemakkelijk aan de kant zetten.

Lees meer...

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor