Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Ard Veenhof:"Ik hoop dat we er met zijn allen een mooi seizoen van kunnen gaan maken!"

Terug van weggeweest. Dat is de speler, die we vandaag opnieuw aan jullie voorstellen. Ard Veenhof speelde in het verleden al zes seizoenen voor het eerste van Oranje Nassau. In 2017 gaf hij aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Dat werd Drachtster Boys. Na drie seizoenen in Drachten komt hij nu terug op Coendersborg.

Lees meer...

Zaterdag laatste oefenwedstrijd van Oranje Nassau in de voorbereiding

Komende zaterdag oefent Oranje Nassau voor de derde en laatste keer in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Tegenstander is derde divisionist ACV. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Lees meer...

Peter van der Sluis: "Ik denk dat je altijd speelt om te winnen,"

De tweede in de rij van kennismakingsgesprekken is met de nieuwe keeperstrainer Peter van der Sluis. Peter woont samen met zijn vrouw Wijbranda en 16 jarige zoon Björn in Groningen. Hij werkt als Woonbegeleider bij de COA in Ter Apel, waarbij hij zich bezig houdt met uitgeprocedeerde asielzoekers die terug moeten keren naar land van herkomst. Peter, die is ogegroeid in de wijk Beijum werkt al 24 jaar voor de COA. Ook aan hem hebben we een aantal vragen voorgelegd..

Lees meer...

Sven de Haan: “Ik was toe aan een nieuwe stap, een nieuwe groep en een andere omgeving!”

Nu het eerste oefenduel achter de rug is, zie verslag elders op de site, maken we ook weer een begin met het voorstellen van de nieuwelingen van dit jaar bij de selectie van Oranje Nassau 1. We beginnen deze serie met de nieuwe assistent trainer Sven de Haan.

Lees meer...

Aanmelden als je de wedstrijd Hoogezand - Oranje Nassau wilt bezoeken

Graag aandacht voor het volgende bericht! Dinsdagavond 11 augustus 2020 speelt Oranje Nassau 1 om 20.00 uur zijn eerste oefenwedstrijd uit in en tegen Hoogezand 1. Uiteraard is iedereen welkom in Hoogezand. Maar.......

Lees meer...

Oefenwedstrijd 11 augustus in Hoogezand

In tegenstellling tot eerdere berichtgeving wordt de oefenwedstrijd tegen Hoogezand niet op Coendersborg gespeeld 

Lees meer...

Programma voorbereiding start competitie

Trainer Erwin Heerlijn start vanavond met de assistenten Sven de Haan en Peter van der Sluis het tweede deel van de voorbereiding op de start van de competitie. Voorlopig wordt er iedere maandag-, dinsdag- en donderdagavond getraind op sportpark Coendersborg

Lees meer...

Top kunstgrasvelden in provincie Groningen

Sinds mijn artikelen van “gras naar kunstgras” is het een item geworden en reageren meerdere verenigingen. Leuk toch.

Lees meer...

Van gras naar kunstgras (3)

De vorige aflevering eindigde ik met een foto van Henk met de duim naar beneden en de hoop dat die weer omhoog kon. Ik ben blij nu te kunnen starten met een duim de goed richting op. Het is nu ik dit schrijf dinsdag 28 juli en het begint er echt op te lijken.

Lees meer...

Tegenstanders bekertoernooi bekend.

De KNVB heeft de indeling van het bekertoernooi vastgesteld. Ook het wedstrijdprogramma is inmiddels bekend. 

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor