Rick Boyer (21) komt komend seizoen Oranje Nassau versterken

Rick Boyer komt komend seizoen de selectie van Oranje Nassau versterken. Rick is een 21-jarige linkervleugelverdediger met veel voetballende kwaliteit en aanvallende impulsen. De linkspoot kan overigens ook goed uit de voeten als linker centrale verdediger of als (controlerende) middenvelder.

Lees meer...

Oranje Nassau heeft selectie 2021-2022 bijna rond

De TC van Oranje Nassau heeft de afgelopen weken gesprekken gevoerd met alle selectiespelers over hun plannen voor het komend seizoen. De verheugende uitkomst van die gesprekken is dat vrijwel de gehele selectie heeft aangegeven ook volgend jaar zijn kunsten op sportpark Coendersborg te willen vertonen. Die uitkomst past heel goed in het uitgezette beleid om een vaste selectiekern gedurende meerdere jaren aan de club te binden zodat er een stabiele basis bestaat.

Lees meer...

In memoriam Sjamme Striesenou

Vrijdag 29 januari 2021 is in de leeftijd van 75 jaar plotseling overleden ons lid van verdienste Sjamme Striesenou. Toen we zondag 31 januari jl. bericht kregen van het overlijden van Sjamme, kwam dat wel heel hard bij ons aan.

Lees meer...

Persbericht mini competitie Noord Nederland

Vanwege de beperkende maatregelen rond de corona-uitbraak liggen de voetbalcompetities voor het amateurvoetbal nog steeds stil. Mocht er door de KNVB besloten worden om de competities niet meer te hervatten dan is een regionale mini-competitie een mooi alternatief. In Drenthe, Friesland en Groningen hebben zes voetbalclubs de handen ineengeslagen om het met elkaar op deze manier toch mogelijk te maken voetbalwedstrijden te spelen.

Lees meer...

Een mooie zaterdag in coronatijd

Eindelijk een mooie strakke blauwe vrieslucht in plaats van hoge temperaturen, regen en wind. In deze periode van berusting, puzzelen, TV kijken en veel lezen even weer de frisse lucht opzoeken en een paar plaatjes schieten. 

Lees meer...

Een alternatieve voetbalcompetitie voor Oranje Nassau 1?

Velen zullen zich afvragen, of er dit seizoen nog wel weer wordt gevoetbald gaat worden bij de amateurs. In ieder geval is het uitgesloten, dat de huidige competitie wordt uitgespeeld.

Lees meer...

In memoriam Kees van Duinen

Ons bereikte het bericht, dat op zondag 27 december Kees van Duinen is overleden. Kees is 84 jaar geworden. De laatste jaren verbleef hij in verzorgingstehuis De Brinken.

Lees meer...

Balans van een jaar met weinig voetbal

De velden ligger er verlaten bij. De kantine is leeg. Geen activiteiten in de komende weken. Nederland zit in een strenge lockdown en er kan (bijna) niet gesport worden. 2020 is in vele opzichten een triest jaar, ook als je kijkt naar de sportieve mogelijkheden.

Lees meer...

De laatste ronde!

De virtuele kantine op www.rondjevoorjeclub.nl sluit bijna, de laatste ronde is begonnen. Heb jij al een rondje gegeven voor cvv Oranje Nassau?

Lees meer...

Peter van der Sluis blijft, Sven de Haan vertrekt

Nadat in november het contract van hoofdtrainer Erwin Heerlijn werd verlengd is het nu tijd voor nieuws over de rest van de Technische Staf. Daarmee zijn in de afgelopen weken gesprekken gevoerd, en dat heeft geleid tot de volgende uitkomsten:

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor