Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Een rondje voor de club

Amateurverenigingen hebben het moeilijk. Wedstrijden zijn afgelast, de kantines zijn gesloten. De inkomsten zijn dus sterk gedaald. Het FC Groningen Amateurconvenant reikt samen met Clubplan Nederland de aangesloten vereningen, waaronder Oranje Nassau, de hand en komt in actie.

Lees meer...

Oranje Nassau traint coronaproof

Zoals de regels voorschrijven is men bij ON actief zolang het kan en mag. Het is natuurlijk niet ideaal en kunnen er geen partijen of oefeningen waar contact is, gedaan worden. Maar trainer Erwin Heerlijn is samen met zijn assistenten creatief genoeg om er uit te halen wat mogelijk is.

Lees meer...

En we zijn weer terug bij af…

Even hebben we kunnen genieten van de sport waar we allemaal zo veel van houden. Na een paar speelronden in de competities moeten we echter constateren dat we weer op achterstand zijn gekomen in de wedstrijd tegen het coronavirus. De competities zijn per direct stilgelegd, ook de trainingen voor de senioren mogen niet meer op de reguliere manier plaatsvinden.

Lees meer...

Algemene Ledenvergadering gaat niet door

Beste ON-ers,

In verband met de nieuwe corona-maatregelen kan de Algemene Ledenvergadering voorlopig niet plaatsvinden. Onder voorbehoud van de ontwikkelingen met betrekking tot het corona-virus is de vergadering uitgesteld tot woensdag 16 december 2020.

Voor inzage van de jaarcijfers kan contact opgenomen worden met Alex Bolt.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur

Nieuwe coronaregels

De nieuwe coronamaatregelen die het kabinet afgelopen maandag bekend maakte, raken de voetbalclubs hard. Naast het feit dat de kantine in ieder geval voor de komende drie weken dicht blijft, zijn ook geen supporters meer welkom bij amateurwedstrijden.

Lees meer...

Oranje Nassau zonder publiek tegen Winsum

Het zal een rare gewaarwording worden. Door de coronamaatregelen die de regering maandagavond afkondigde, mogen er geen toeschouwers aanwezig zijn bij Oranje Nassau – Winsum. Dat wordt even wennen. En ik denk persoonlijk, dat het wel eens wat langer kan duren dan de drie aangekondigde wedstrijden.

Lees meer...

Aankondiging Algemene Ledenvergadering d.d. 21 oktober 2020

Beste ON-ers,

 

Woensdag 21 oktober a.s. zal de Algemene Ledenvergadering plaatsvinden in het Clubhuis.

In het verband met de corona-crisis zal de ALV anders vormgegeven worden dan de voorgaande jaren. Later meer hierover.

 

Het Bestuur

Wat gaat 1E ons dit seizoen opleveren?

Het voetbalseizoen van 1E staat weer op punt van beginnen. Zaterdag de eerste ronde. Daarom ook dit jaar een voorbeschouwing op het nieuwe seizoen. Aan het eind van de rit kan iedereen pas constateren, of ik een beetje gelijk heb gekregen.

Lees meer...

Caspar Abadom:"Bij Oranje Nassau heb ik meer eigen verantwoordelijkheid"

Aan het begin van het seizoen zijn de nieuwelingen bij de technische staf en de spelers via de website aan de volgers van Oranje Nassau voorgesteld. Ook was er een nadere kennismaking met twee slectiespelers, die a ee ytijd meelopen bij ON. Rest nog de beide verzorgers. Vandaag maken we kennis met de eerste.

Lees meer...

Oranje Nassau heeft plaatsing voor knock-out ronde in eigen hand.

Zaterdag is de afsluiting van de poulefase van de districtsbeker. Oranje Nassau ontmoet stadgenoot SC Stadspark. Stadspark is in 2014 ontstaan uit een fusie tussen De Vogels en Gronitas. De ploeg is in 14/15 begonnen in de derde klasse en komt nu voor het derde seizoen uit in de eerste klasse.

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor