Oranje Nassau in oefenduel onderuit.

Dinsdagavond speelde Oranje Nassau zijn derde in de reeks van oefenwedstrijden. In Assen was ACV de tegenstander. De derdedivisionist won verdiend met 3-0. Toch werd Oranje Nassau beslist niet weggespeeld.

Lees meer...

Derde oefenwedstrijd voor Oranje Nassau dinsdagavond in Assen tegen ACV

Dinsdagavond is de derde en voorlaatste oefenwedstrijd van Oranje Nassau. De Groningers gaan op bezoek bij derde divisionist ACV. Oranje Nassau zit nog volop in de voorbereiding, maar ACV heeft al twee officiële wedstrijden achter de rug.

Lees meer...

Verlies in tweede oefenduel

Vanmiddag speelde Oranje Nassau een oefenwedsrtrijd tegen Be Quick 1887. De oranjehemden verloren met 2-0 van de zondaghoofdklasser, die komende week al haar eerste competitiewedstrijd speelt.

Lees meer...

Wedstrijdprogramma eerste selectie bekend

Zaterdag 21 augustus heeft de KNVB het wedstrijdprogramma bekend gemaakt van de eerste klase E. Oranje Nassau start op 25 september thuis met een derby tegen vv Groningen van onder andere Tyson Dos Santos en Lars van der Sluis.

Lees meer...

Erwin Heidekamp:"Ik denk dat het een mooi moment is om mijn ouders nogmaals te bedanken"

Omdat we dit seizoen niet zo heel veel nieuwelingen hebben om voor te stellen, zullen we ook een tweetal spelers interviewen die al langer bij Oranje Nassau spelen. Vandaag is het de beurt aan keeper Erwin Heidekamp. Hij gaat zijn vijfde seizoen in bij Oranje Nassau.

Lees meer...

Tweede oefenwedstrijd zaterdag tegen Be Quick 1887

Komende zaterdag speelt Oranje Nassau tegen Be Quick 1887. Met een beetje fantasie zou je deze club onze buurman kunnen noemen. In ieder geval is het dan wel een bekende buurman.

Lees meer...

In memoriam Gré van Aalderen

Op 22 juli jongstleden is Gré van Aalderen op 89-jarige leeftijd overleden. Omdat er niemand was die me hierop attent maakte volgt pas nu een kort in memoriam.

Lees meer...

Oranje Nassau begint oefencampagne moeizaam.

Of het het ongebruikelijke tijdstip was, of dat het ergens anders aan lag, weten we niet. Maar de toeschouwers zagen een wedstrijd waarin tweedeklasser NEC Delfzijl op veel momenten zeker niet onder deed voor de thuisclub.

Lees meer...

Jelle Bouma: “Ik heb deze stap gemaakt om mezelf te ontwikkelen en om te kijken waar mijn plafond ligt als keeper.”

Een nieuwe verzorgster en semi-nieuwe teammanger, een teruggekeerde aanvaller, een verdediger en een keeper. Datt zijn de nieuwelingen van dit seizoen. Ook dit jaar willen we de volgers van Oranje Nassau kennis laten maken met deze nieuwelingen in en bij de eerste selectie. Als eerste is Jelle Bouma aan de beurt. Deze keeper komt over van vv ONR en is al regelmatig op Coendersborg geweest. Hoe dat zit lees je verderop.

Lees meer...

Oefencampagne Oranje Nassau begint zaterdag tegen NEC Delfzijl.

Komende zaterdag speelt Oranje Nassau voor het eerst sinds oktober 2021 weer een wedstrijd. En ook al is het een vriendschappelijke, velen zullen uitkijken naar dat moment. Eerste tegenstander is NEC Delfzijl.

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor