Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Een mooie zaterdag in coronatijd

Eindelijk een mooie strakke blauwe vrieslucht in plaats van hoge temperaturen, regen en wind. In deze periode van berusting, puzzelen, TV kijken en veel lezen even weer de frisse lucht opzoeken en een paar plaatjes schieten. 

Lees meer...

Een alternatieve voetbalcompetitie voor Oranje Nassau 1?

Velen zullen zich afvragen, of er dit seizoen nog wel weer wordt gevoetbald gaat worden bij de amateurs. In ieder geval is het uitgesloten, dat de huidige competitie wordt uitgespeeld.

Lees meer...

In memoriam Kees van Duinen

Ons bereikte het bericht, dat op zondag 27 december Kees van Duinen is overleden. Kees is 84 jaar geworden. De laatste jaren verbleef hij in verzorgingstehuis De Brinken.

Lees meer...

Balans van een jaar met weinig voetbal

De velden ligger er verlaten bij. De kantine is leeg. Geen activiteiten in de komende weken. Nederland zit in een strenge lockdown en er kan (bijna) niet gesport worden. 2020 is in vele opzichten een triest jaar, ook als je kijkt naar de sportieve mogelijkheden.

Lees meer...

De laatste ronde!

De virtuele kantine op www.rondjevoorjeclub.nl sluit bijna, de laatste ronde is begonnen. Heb jij al een rondje gegeven voor cvv Oranje Nassau?

Lees meer...

Peter van der Sluis blijft, Sven de Haan vertrekt

Nadat in november het contract van hoofdtrainer Erwin Heerlijn werd verlengd is het nu tijd voor nieuws over de rest van de Technische Staf. Daarmee zijn in de afgelopen weken gesprekken gevoerd, en dat heeft geleid tot de volgende uitkomsten:

Lees meer...

ON rollade actie

Beste ON'er, Supporter van ON,

Graag wijzen wij jullie op onze rollade actie! Koop een rollade en steun hiermee onze gezamenlijke club CVV Oranje Nassau!

Een rollade bestellen kan via onderstaand formulier. Deze vierpersoons overheerlijke half om half rollade van maar liefst 1 kilogram, zit in een mooi doosje en verkopen we voor € 20,-.

Afhalen
We richten een corona proof afhaalpunt in bij het clubhuis aan de Kooiweg 1 te Groningen. Afhalen kan op:

vrijdag 18 december vanaf 16.00 uur tot 20.00 uur
zaterdag 19 december van 10.00 uur tot 14.00 uur

Betaal bij voorkeur met de pin maar contant is ook geen probleem.

Bezorgen (als uitzondering)
In principe moet je de rollade zelf afhalen maar kun je echt niet zelf afhalen, geef dat dan even aan en we zorgen dat de rollade wordt bezorgd.

Of je nu bestelt of niet. Rest ons iedereen fijne feestdagen toe te wensen en een spetterend en uiteindelijk coronaloos 2021!

Hartelijke groet,

Mark van der Laan
Oranje Nassau 7

Jaap Helmus
Oranje Nassau 7

Oranje Nassau en Erwin Heerlijn continueren samenwerking

Oranje Nassau heeft deze week overeenstemming bereikt met hoofdtrainer Erwin Heerlijn over de verlenging van diens contract met een jaar.

Lees meer...

OPA ( Oud Papier Actie) zoekt een chauffeur voor busje voor de maandag!

Doordat de huidige chauffeur (Henk de Jonge) i.v.m. ziekte echtgenote thuis wil stoppen en daardoor meer zorg aan zijn vrouw wil verlenen
zoeken wij van OPA een nieuwe chauffeur die hem kan opvolgen.

Lees meer...

Seniorengymnastiek bij ON

Het is niet alleen nuttig voor je eigen botten en spieren, ook de vereniging is er bij gebaat dat je af en toe (sommigen regelmatig) even achter de geraniums vandaan komt. Het boek is uit, de krant gelezen en het puzzeltje gelegd.

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor