Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Oefenprogramma Oranje Nassau 1 in augustus

Eindelijk weer wat hoopvolle berichten. Nu de besmettingscijfers en ziekenhuisopnames verder dalen, lijkt er weer hoop te zijn voor het voetbalseizoen 2021/2022. Ik denk, dat vele volgers blij zullen zijn met een licht aan het eind van de tunnel. Een tunnel, de langer bleek dan verwacht.

Lees meer...

Jelle Bouma van ONR naar Oranje Nassau

Het komend seizoen speelt de 20-jarige Jelle Bouma voor Oranje Nassau in Groningen. De keeper met ‘Sterken-achtige’ kenmerken (hij meet 2.08 meter) komt over van ONR, de naamgenoot uit Roden, waar hij vanaf de jongste jeugd speelt. Hij heeft echter wel driemaal mooie ontwikkelstappen mogen maken bij de Regionale voetbaltrainingen van de KNVB.

Lees meer...

Mini toernooi definitief afgelast

Wat al een beetje in de lucht hing is nu met zekerheid te stellen: het mini-toernooi van ACV, Be Quick, Harkemase Boys, ONS Sneek, Sneek Wit Zwart en Oranje Nassau gaat definitief niet door.

Lees meer...

"Oude" voetbalkleding krijgt een nieuwe bestemming

Tijdens de coronaperiode is er in het clubhuis vele uren gewerkt door een aantal mensen. Meestal waren het dezelfde mensen zoals Aaldrik Ruitinga, Henk de Jonge [altijd aanwezig], Wiebe Schoonhoven, John Mooibroek, Henk Kwant etc. etc 

Lees meer...

Oranje Nassau blij met de terugkeer van Ruendel Martina

Ruendel Martina keert komend seizoen terug bij Oranje Nassau. De 22-jarige spits vertrok in 2019 naar naamgenoot ONS Sneek, waar hij 2 seizoenen speelde. In het eerste seizoen was dat in de derde divisie en het afgelopen seizoen in de hoofdklasse. In competitiewedstrijden kwam hij in totaal 5 keer tot scoren. Vanwege blessures moest hij meerdere wedstrijden missen. Ruendel is een vaardige en behendige spits die zowel in de punt als op de (linker-)flank goed uit de voeten kan.

Lees meer...

Caram Carneiro Alves: ”Hoewel ik nauwelijks Nederlands spreek, word ik heel goed opgenomen in het team.”

In de loop van dit seizoen is Caram Carneiro Alves aan de selectie van het eerste elftal toegevoegd. Eerst kon hij, net als de anderen nog geen groepstraining volgen. Inmiddels mag er met (het grootste deel van) de groep worden getraind. Daarom lijkt het mij nu tijd voor een uitgebreide kennismaking met deze jongeling die hopelijk in april of mei voor het eerst in wedstrijden van Oranje Nassau kan uitkomen.

Lees meer...

Rick Boyer (21) komt komend seizoen Oranje Nassau versterken

Rick Boyer komt komend seizoen de selectie van Oranje Nassau versterken. Rick is een 21-jarige linkervleugelverdediger met veel voetballende kwaliteit en aanvallende impulsen. De linkspoot kan overigens ook goed uit de voeten als linker centrale verdediger of als (controlerende) middenvelder.

Lees meer...

Oranje Nassau heeft selectie 2021-2022 bijna rond

De TC van Oranje Nassau heeft de afgelopen weken gesprekken gevoerd met alle selectiespelers over hun plannen voor het komend seizoen. De verheugende uitkomst van die gesprekken is dat vrijwel de gehele selectie heeft aangegeven ook volgend jaar zijn kunsten op sportpark Coendersborg te willen vertonen. Die uitkomst past heel goed in het uitgezette beleid om een vaste selectiekern gedurende meerdere jaren aan de club te binden zodat er een stabiele basis bestaat.

Lees meer...

In memoriam Sjamme Striesenou

Vrijdag 29 januari 2021 is in de leeftijd van 75 jaar plotseling overleden ons lid van verdienste Sjamme Striesenou. Toen we zondag 31 januari jl. bericht kregen van het overlijden van Sjamme, kwam dat wel heel hard bij ons aan.

Lees meer...

Persbericht mini competitie Noord Nederland

Vanwege de beperkende maatregelen rond de corona-uitbraak liggen de voetbalcompetities voor het amateurvoetbal nog steeds stil. Mocht er door de KNVB besloten worden om de competities niet meer te hervatten dan is een regionale mini-competitie een mooi alternatief. In Drenthe, Friesland en Groningen hebben zes voetbalclubs de handen ineengeslagen om het met elkaar op deze manier toch mogelijk te maken voetbalwedstrijden te spelen.

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor