De Boester

Deze keer in plaats van een verslag een column van Bert Postma

Lees meer...

Tussenbalans van de competitie van 1E

Omdat de competitie van de eerste klasse E ‘voorlopig’ voortijdig is stilgelegd, hebben de meeste ploegen negen omn plaats van 11 wedstrijden gespeeld. Tijd voor een tussenevaluatie mede n.a.v. de eerder verschenen voorbeschouwing van september j.l. Mijn verwachtingen zijn, dat is me al wel duidelijk, niet helemaal (of helemaal niet, net wat je wilt) uitgekomen.

Lees meer...

Veteranen Oranje Nassau maken ruimte voor de Kerstkalkoen

Om straks een beetje op gewicht te blijven, zijn de veteranen van ON fanatiek aan het trainen op de dinsdagmiddag op sportpark Coendersborg. Ondanks het miezerige weer en temperaturen die normaal bij september horen, was een groep fanatieke oud eerste elftal spelers, oud ON trainers, vrijwilligers en gewone oud leden een lekkere partij aan het spelen.

Lees meer...

Balans van het voetbaljaar 2021

Traditioneel weer een overzicht van de prestaties van de eerste selectie van Oranje Nassau. Het jaar 2021 is voor hen qua wedstrijden afgesloten met de oefenwedstrijd tegen VEV ‘67. We beginnen deze keer met een quizvraagje. In welk jaar werden er door het eerste meer wedstijden gespeeld, in 2021 of in 2020. Wanneer je verder leest vind je het antwoord op deze vraag aan het eind van dit artikel.

Lees meer...

Oranje Nassau loot Groen Geel

Een interessante loting voor Oranje Nassau in de eerste ronde van de bekercompetitie. Op zaterdag 13 november is Groen Geel de tegenstander. Een echte derby dus op Coendersborg.

Lees meer...

Peter van der Sluis: "Ik denk dat wij als ON zeker bovenin mee willen gaan doen. "

Sinds vorig jaar augustus is keeperstrainer Peter van der Sluis in dienst bj Oranje Nassau. Met hem blik ik nog even achterom en we blikken samen ook vooruit naar het komende seizoen van mannen 1.

Lees meer...

Zaterdag start de competitie in 1E. Een voorbeschouwing

Een groot deel van de Nederlandse bevolking is inmiddels gevaccineerd tegen het Covid-19 virus. De opleving in juli van dat virus is weer afgevlakt. De regering heeft nieuwe maatregelen afgekondigd. Het lijkt erop, dat we zonder de anderhalve meer verder kunnen. Met daarbij de hoop, dat dit seizoen wel afgemaakt kan worden. Traditioneel ook dit jaar in de week voor de start van de competitie weer een persoonlijke voorbeschouwing op het nieuwe seizoen.

Lees meer...

Spaaractie voor de club bij Albert Hein

dynamicImage i 5bcee9b0 main format 1120x630 1120x630 EN

Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet. Een spaarprogramma, waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn.

Lees meer...

Oranje Nassau speelt nuttige oefenwedstrijd tegen Velocitas

Heerlijk om weer de frisse Coendersborglucht op te snuiven langs de lijn bij Oranje Nassau. Deze anderhalf uur geneest meer dan een doos pijnstillers. Met dank aan Johan (chauffeur) en Mustafa (tassendrager) was ik weer in staat om jullie een verhaaltje en wat foto’s voor te schotelen van een alleraardigste oefenwedstrijd van ons cluppie. Siemon nog bedankt dat je de andere oefenpotjes wilde waarnemen. 

Lees meer...

Velocitas 1897 te gast op Coendersborg.

Groningen kent enkele gerenomeerde clubs in ieder geval zijn er drie die meer dan 100 jaar bestaan, waaronder Oranje Nassau. Na de oudste club ( Be Quick 1887) is nu de volgende club qua leeftijd de tegenstander van Oranje Nassau.

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor