Hoe gaat het nu met ............ Bob van Wilgen

In het tweede deel van deze rubriek laten we vandaag Bob van Wilgen,  hier op de nieuwjaarsreceptie van januari, aan het woord. Hem kennen we als ex-secretaris en ex- scheidsrechter bij onze vereniging. Daarnaast is hij jaren betrokken geweest bij het vrouwenvoetbal.Tegenwoordig houdt hij zich nog bezig met PC-zaken. Ook is hij secretaris van de Club van Honderd van Oranje Nassau.

Lees meer...

Hoe gaat het nu met .............. Bert Postma

Vandaag starten we met een nieuwe rubriek op onze site. We willen graag weten hoe het met mensen binnen Oranje Nassau gaat. De eerste die wat mag vertellen is onze huisfotograaf Bert Postma, die zoals op de foto is te zien ook nog anndere kwaliteiten heeft dan fotograferen.

Lees meer...

Even geen amateurvoetbal! Hoe kijken verschillende betrokkenen hier tegen aan.


Al enkele dagen liep ik met de gedachte rond wat als……! En nu de KNVB in al haar wijsheid terecht heeft besloten de competitie van het amateurvoetbal definitief te staken leek het me een goed moment enkele mensen te benaderen om hierover op afstand van gedachten te wisselen

Lees meer...

Update corona-maatregelen: voetbalseizoen 2019/2020 ten einde

Beste ON-ers,

We leven nu in een vreemde periode, een periode vol onzekerheid over werk, thuis, en vooral gezondheid. En zo lang we niet weten hoe lang deze corona crisis gaat duren zal de onzekerheid ook nog blijven. Voetbal was een belangrijke bijzaak, maar is nu helemaal bijzaak geworden.

Lees meer...

Onder voorbehoud: Algemene ledenvergadering d.d. 13-05-2020

Beste ON-ers,

De Algemene Ledenvergadering is voorlopig vastgesteld op woensdag 13 mei 2020.

Mochten de ontwikkelingen rondom het coronavirus maken dat deze datum niet haalbaar is, dan laten wij dit tijdig weten middels een bericht op de website. Hou de website dus goed in de gaten de komende tijd!

Het bestuur van Oranje Nassau

Geen competitievoetbal tot en met 31 maart en bij Oranje Nassau m.i.v. 13 maart geen activiteiten

Het kwam vanmiddag niet allemaal als een verrassing dat de KNVB heeft besloten om i.v.m. de opmars van het coronavirus de voetbalcompetitie in zijn geheel stil te leggen tot en met 31 maart 2020. Dat betekent dus dat er in ons land voorlopig niet wordt gevoetbald.
Het bestuur van Oranje Nassau heeft aansluitend besloten dat alle activiteiten bij de club tot en met 31 maart 2020 ook worden stilgelegd.

Lees meer...

Ard Veenhof keert terug bij Oranje Nassau

De technische staf en TC van Oranje Nassau zijn verheugd te kunnen melden dat Ard Veenhof komend seizoen terug keert in de selectie van Oranje Nassau. Ard is 27 jaar en woont samen met zijn vriendin in Groningen.

Lees meer...

Opnieuw een topper voor Oranje Nassau

Na een korte onderbreking van twee weken door bekervoetbal hervat Oranje Nassau zaterdag de competitie tegen Blauw Wit ‘34. Opnieuw een topper voor de stad Groningers. En opnieuw de vraag: kan Oranje Nassau aanhaken bij de top? Of zet Blauw Wit hen op zes punten achterstand.

Lees meer...

Oranje Nassau oefent tegen FC Burgum

In deze conpetitieloze tijd oefent Oranje Nassau tegen FC Burgum. De wedstrijd wordt op donderdag 27 februari gespeeld. Aanvang 20.15 in Burgum

Lees meer...

Oranje Nassau moet aan de bak in Zwolle tegen SVI

Zaterdagmiddag reist Oranje Nassau af naar Zwolle. Daar moeten de oranjehemden aantreden tegen debutant SVI. De Groningers gaan voor de winst, maar wellicht is dat een moeilijke opgave.

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor