Thomas Careman terug bij Oranje Nassau

Thomas Careman speelt het komend seizoen weer bij Oranje Nassau en keert na 6 jaar weer terug op Coendersborg. De centrumspits speelde eerder van 2010 tot 2014 4 seizoenen in het oranje.

Lees meer...

Hoe gaat het nu met .............. Jan van der Zweep

Keeperstrainer Jan van der Zweep is bezig met zijn laatste seizoen bij Oranje Nassau. Ook hij vertrekt naar NEC Delfzijl. Daar komt hij in een andere functie. Ook met hem hebben we gesproken over hoe hij deze tijd beleefd.

Lees meer...

Hoe gaat het nu met .............. Marshall Pourier

Aan de tijd bij Oranje Nassau komt een abrupt einde voor assistent Marshall Pourier die hier zijn conditie op peil houdt. Vanaf volgend seizoen zullen we hem missen op Coendersborg. Dan zal hij bij NEC Delfzijl verder gaan als hoofdtrainer. De wedstrijd van 7 maart 2020 was dus achteraf zijn laatste wedstrijd als assistent.. Ook met hem hadden we een kort gesprek.

Lees meer...

Hoe gaat het nu met .............. Thom van Dijk

Binnen de club zullen er niet veel mensen zijn die niet weten wie Thom van Dijk is. Als scheidsrechter heeft hij menig wedstrijden van voetballers bij ON gefloten. En nog steeds gaat hij door. Ook verzorgt hij voor de supportersvereniging de attenties bij lief en leed. Ook met hem hebben we een gesprekje op afstand gehad.

Lees meer...

Hoe gaat het nu met .............. Rhobin Brander

In de vijfde aflevering van de rubriek Hoe gaat het met ..... spreken we met aanvoerder Rhobin Brander van het eerste mannenteamn van Oranje Nassau. Hier zien we hem in actie in de topper tegen SVI in februari. Ook Rhobinwas bereid enkele vragen van ons te beantwoorden.

Lees meer...

Hoe gaat het nu met .............. Gerard Molenaars

Vandaag gaan we verder met de rubriek Hoe gaat het met...... We spreken deze keer met Gerard Molenaars hier op de foto met trainer Erwin Heerlijn. Gerard ken ik al ruim 40 jaar. In de jaren 70 van de vorige eeuw gaven we samen, met Egge Knol, training aan de D en E pupillen van Oranje Nassau.

Lees meer...

Hoe gaat het nu met .............. Martijn Huizenga

In de rubriek Hoe gaat hetmet .... laten we verschillende mensen binnen de vereniging aan het woord. Deze keer is Martijn Huizenga, bestuurslid van Oranje Nassau en voetballer van ON 7 aan de beurt

Lees meer...

Hoe gaat het nu met ............ Bob van Wilgen

In het tweede deel van deze rubriek laten we vandaag Bob van Wilgen,  hier op de nieuwjaarsreceptie van januari, aan het woord. Hem kennen we als ex-secretaris en ex- scheidsrechter bij onze vereniging. Daarnaast is hij jaren betrokken geweest bij het vrouwenvoetbal.Tegenwoordig houdt hij zich nog bezig met PC-zaken. Ook is hij secretaris van de Club van Honderd van Oranje Nassau.

Lees meer...

Hoe gaat het nu met .............. Bert Postma

Vandaag starten we met een nieuwe rubriek op onze site. We willen graag weten hoe het met mensen binnen Oranje Nassau gaat. De eerste die wat mag vertellen is onze huisfotograaf Bert Postma, die zoals op de foto is te zien ook nog anndere kwaliteiten heeft dan fotograferen.

Lees meer...

Even geen amateurvoetbal! Hoe kijken verschillende betrokkenen hier tegen aan.


Al enkele dagen liep ik met de gedachte rond wat als……! En nu de KNVB in al haar wijsheid terecht heeft besloten de competitie van het amateurvoetbal definitief te staken leek het me een goed moment enkele mensen te benaderen om hierover op afstand van gedachten te wisselen

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor