Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Erwin Heidekamp:"Ik denk dat het een mooi moment is om mijn ouders nogmaals te bedanken"

Omdat we dit seizoen niet zo heel veel nieuwelingen hebben om voor te stellen, zullen we ook een tweetal spelers interviewen die al langer bij Oranje Nassau spelen. Vandaag is het de beurt aan keeper Erwin Heidekamp. Hij gaat zijn vijfde seizoen in bij Oranje Nassau.

Lees meer...

Tweede oefenwedstrijd zaterdag tegen Be Quick 1887

Komende zaterdag speelt Oranje Nassau tegen Be Quick 1887. Met een beetje fantasie zou je deze club onze buurman kunnen noemen. In ieder geval is het dan wel een bekende buurman.

Lees meer...

In memoriam Gré van Aalderen

Op 22 juli jongstleden is Gré van Aalderen op 89-jarige leeftijd overleden. Omdat er niemand was die me hierop attent maakte volgt pas nu een kort in memoriam.

Lees meer...

Oranje Nassau begint oefencampagne moeizaam.

Of het het ongebruikelijke tijdstip was, of dat het ergens anders aan lag, weten we niet. Maar de toeschouwers zagen een wedstrijd waarin tweedeklasser NEC Delfzijl op veel momenten zeker niet onder deed voor de thuisclub.

Lees meer...

Jelle Bouma: “Ik heb deze stap gemaakt om mezelf te ontwikkelen en om te kijken waar mijn plafond ligt als keeper.”

Een nieuwe verzorgster en semi-nieuwe teammanger, een teruggekeerde aanvaller, een verdediger en een keeper. Datt zijn de nieuwelingen van dit seizoen. Ook dit jaar willen we de volgers van Oranje Nassau kennis laten maken met deze nieuwelingen in en bij de eerste selectie. Als eerste is Jelle Bouma aan de beurt. Deze keeper komt over van vv ONR en is al regelmatig op Coendersborg geweest. Hoe dat zit lees je verderop.

Lees meer...

Oefencampagne Oranje Nassau begint zaterdag tegen NEC Delfzijl.

Komende zaterdag speelt Oranje Nassau voor het eerst sinds oktober 2021 weer een wedstrijd. En ook al is het een vriendschappelijke, velen zullen uitkijken naar dat moment. Eerste tegenstander is NEC Delfzijl.

Lees meer...

1e elftal 2021/2022

2021 09 02 MANNEN SELECTIE 21 22 014

Bovenste rij v.l n.r. Rick Boyer, Dave Bosgraaf, Walid Barhouss, Peter van der Sluis (keeperstrainer, Erwin Heerlijn (hoofdtrainer), Jacob van Aperloo (elftalleider), Thomas Careman, Caram Carneiro Alves en Ruendel Martina

Middelste rij v.l.n .r.Arianne Kooijinga (sportverzorger), Yara Klaver (fysiotherapeut), Paul Bertop, Joshua Richardson, Fokko Kronemeijer, Jan Remmers (assistent- scheidsrechter), Thijs Gerlofs, Dennis Molema, David Voigt, Anne-Marit Renkema (sportverzorger en Rienk Dekker (clubarts).

Voorste rij v.l.n.r. Niels Stenekrs, Rhobin Brander, Rick Wiersma, Jelle Bouma, Erwin Heidekamp, Ard Veenhof, Tim Deelen en Youri Schuur. 

 

Oranje Nassau start de voorbereiding.

Donderdag 5 augustus start de eerste selectie van Oranje Nassau met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Uiteraard hopen we dat dit seizoen wel kan worden afgemaakt.

Lees meer...

Oranje Nassau start bekerreeks in Blijham

Nog ruim een maand, dan gaat het voor Oranje Nassau eindelijk weer om het echie. Bijna elf maanden na de laatste competitiewedstrijd tegen Bergum op 10 oktober 2020 beginnen de stad-Groningers op zaterdag 4 september de bekerreeks met een uitwedstrijd tegen ASVB uit Blijham.

Lees meer...

Er is altijd wat te doen

Als U vanaf zaterdag 5 juni weer welkom bent in de kantine en op het terras van ON, zult U denken, maar daar kunnen maar een paar mensen zitten als de anderhalf meter gehandhaafd wordt. Maar laat U verrassen en kom even langs. Een groep dames is flink aan het klussen geweest en het blijkt dat er goede meubelmakers tussen zaten, die een aantal leuke tafels, stoelen en bankjes gefabriceerd hebben.

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor