Dames Oranje Nassau zaterdag live te volgen

Zaterdag 19 maart spelen de vrouwen van ON als koploper tegen de nummer 2 van de competitie, ACV. De uitwedstrijd was een pittige en de teams ontlopen elkaar weinig.

Lees meer...

Aankondiging Algemene Ledenvergadering d.d. 20 april 2022

Beste ON-ers,

Nu de corona-maatregelen (bijna) volledig verleden tijd zijn, zien we ruimte om eindelijk weer een ALV te plannen. Deze zal plaatsvinden op woensdagavond 20 april 2022 in het clubhuis van Oranje Nassau en zal om 19:30 aanvangen.

Uiterlijk twee weken voorafgaand aan de ALV zal de agenda op de website geplaatst worden.

Met sportieve groeten,
Het bestuur

Update kleedruimtes

Beste ON-ers,

Zoals jullie ongetwijfeld hebben meegekregen zijn onze kleedruimtes de storm van even terug niet ongeschonden doorgekomen. Enkele dakplaten zijn losgerukt door de wind, met lekkage in de kleedruimtes als gevolg. Hierdoor is er water gekomen in de installaties, waardoor reparatie (helaas) niet meer rendabel is.

Onze sponsoren Van Marum Installateurs en Boekema Vastgoedonderhoud zijn gelukkig snel ter hulp geschoten en zullen de komende periode reparatie/installatiewerkzaamheden uitvoeren aan de kleedruimtes. We hopen dat deze donderdag 24 maart afgerond zijn, zodat we komende tijd verzekerd zijn van een betrouwbare warmwatervoorziening.

Mochten er belangrijke ontwikkelingen zijn met betrekking tot de werkzaamheden, dan zullen we jullie hier nader over informeren.

Met sportieve groeten,
Het bestuur

Storm brengt ook grote schade bij Oranje Nassau.

De storm van vrijdag op zaterdagnacht heeft ook Oranje Nassau zwaar getroffen. Een groot gedeelte van het dak van de kleedkamers werd eraf geblazen. Toch wel een grote teleurstelling. Juist nu alle wedstrijden weer doorgang mogen vinden, waardoor eigenlijk bij de spelers en speelsters er het dak er een beetje af ging, gebeurde dit dus ook letterlijk. Met de dames elftallen 1 en 2 thuis, tegen resp. Sparta Rotterdam en EDE wil je graag als goede gastheer/vrouw optreden.

Lees meer...

Thomas Zant overleden

Thomas Zand

Met ontzetting en groot verdriet namen we afgelopen maandag 14 februari kennis van het overlijden van Thomas Zant.
Namens iedereen binnen c.v.v. Oranje Nassau willen we familie en vrienden condoleren met dit grote verlies.

Thomas heeft 10 jaar in de jeugd van onze club gevoetbald. Hij blijft in onze gedachten.

namens het bestuur

Jaap Helmus
secretaris

Maandag herstart van de Soos

Komende maandag loeien de sirenes weer. Tenminste als het goed gaat. Een teken dat de soos gaat plaatsvinden. Als het niet werkt, gaat de soos wel gewoon door.

Dus wilt U maandag middag weer gezellig een boompje klaverjassen of wat brikken door de gleufjes schuiven, bent U weer van harte welkom. De rest van de spelletjes die Klaas in de nieuwsbrief beloofde, kunt U wel spelen, maar dan zelf de attributen en tegenstanders meenemen.

Bert Postma.

 

Update corona-maatregelen

Beste ON-ers,

De persconferentie van afgelopen dinsdag over de corona-maatregelen heeft goed nieuws gebracht voor de amateurvoetballers in Nederland. De trainingen kunnen doordeweeks weer doorgaan, zonder dat er op 1,5 meter afstand getraind kan worden en zonder rekening te hoeven houden met een eindtijd. De competities van de jeugd en de B-categorie (voor ON betekent dat: Heren 2 t/m 8 en Vrouwen 5) worden hervat met ingang van zaterdag 29 januari 2022. Ook de competities van de A-categorie worden op korte termijn hervat.

Lees meer...

Hoe staan de teams van Oranje Nassau er voor in de winterstop

De laatste week van het jaar wordt er altijd op vele manieren teruggekeken naar het bijna voorbije jaar. Dit jaar doe ik daar ook een keer aan mee. Nu het voetballen voor 2021 voor alle teams van Oranje Nassau is gestopt, wordt het tijd om eens te kijken hoe de verschillende ploegen van Oranje Nassau er voor staan. Aan het eind een klassement van alle veldteams gerelateerd aan het aantal punten per wedstrijd.

Lees meer...

Reünie kampioenen uit 1981

Allemaal wat ouder, grijzer en/ of kaler. Hier en daar een extra randje welvaartsvet. Dat was het beeld gisteren in Restaurant de Rietschans aan het Paterswoldsemeer. De gelegenheid: de reünie van het legendarische kampioensteam uit 1981. In dat jaar werd de promotie naar de eerste klasse bewerkstelligd, het toenmalig hoogste landelijke amateurniveau.

Lees meer...

Fc Groningen in de maatschappij

Toen j.l. vrijdag er enkele FC.Groningen busjes sportpark Coendersborg opreden gingen bij mij de alarmbellen rinkelen. Zal de hoofdmacht op ons fantastische kunstgras willen trainen i.v.m. de uitwedstrijd naar Heracles. Het bleek niet zo te zijn, maar eigenlijk werd het veel leuker.

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor