Eerste oefenwedstrijd eerste selectie

Komende zaterdag speelt Oranje Nassau zijn eerste oefenwedstrijd. Tegenstander in Leek is VEV'67. De wedstrijd tegen de zaterdag tweedeklasser begint niet om 14.30 uur, maar al om 10.30 uur.

Lees meer...

Ezra Schrijver: “Mijn doel is binnen en buiten het veld van waarde zijn.”

Ook dit seizoen hoop ik de traditie van de laatste jaren voortzetten. Alle nieuwelingen in de selectie en begeleiding stellen we graag aan de volgers van Oranje Nassau voor. We beginnen dit seizoen met het opnieuw introduceren van een speler, die terugkomt bij Oranje Nassau.

Door Siemon Aikema

Lees meer...

Selectie Oranje Nassau start donderdag de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Het is vandaag 1 augustus. Het begin van het nieuwe seizoen 2022/2023. De selectie van de mannen van Oranje Nassau 1 begint aanstaande donderdag met de voorbereiding op dit nieuwe seizoen. Dit jaar keren een aantal selectiespelers niet meer terug omdat ze vertrokken zijn naar een andere club: Paul Bergtop (Heerenveen), Thijs Gerlofs (Winsum) Joshua Richardson (PKC ’83). Daarnaast zijn een aantal selectiespelers verhuisd van de eerste selectie naar de Back up Squad (Bus) Dat zijn Rhobin Brander, Niels Stenekes, Fokko Kronemeijer en Dennis Molema. Zij zullen in voorkomende gevallen mogelijk nog wel weer eens in het eerste team te zien zijn.

Lees meer...

Oranje Nassau moet in sterke bekerpoule aan de bak!

Normaal gesproken zitten er in de poulefase van de KNVB-beker Noord twee ploegen uit de eerste klasse en twee uit de tweede klasse. Maar dit jaar spelen in de poule van Oranje Nassau drie eersteklassers en een tweedeklasser om een plaats in de eerste bekerronde.

Lees meer...

Aaldert van Aalderen 90 jaar!

Dinsdag 12 juli 2022 vierde ons aller Aaldert van Aalderen zijn 90ste verjaardag. Hij heeft daartoe een bescheiden feestje gehouden in het clubhuis voor alle vrienden van de club, waar hij in de loop van de tijd mee heeft gewerkt in de 58 jaar (ACHTENVIJFTIG JAAR) dat hij bij Oranje Nassau bezig is als vrijwilliger.Een indrukwekkende en respektabele tijd, waarin hij werkte als akkomodatiebeheerder, kantinebeheerder en barmedewerker.

Lees meer...

Eerste selectie Oranje Nassau komend seizoen in de nieuwe klasse 1F.

Doordat er een horizontale overstap mogelijk werd hebben verschillende verengingen met hun eerste team een overstap gemaakt van de zondag naar de zaterdag. In het Noorden gold dat bijvoorbeeld voor de eersteklassers Hoogezand, FVC en vv Heerenveen.

Lees meer...

Indeling mannen 1, vrouwen 1,2 en 3 bekend

Vorige week werd de  indeling van vrouwen 1 en 2 bekend. Vandaag de indeling van mannen 1 en vrouwen 3
Hieronder een overzicht van de verschillende teams

Lees meer...

Vrouwen van Oranje Nassau op TV!

FC Groningen heeft aangekondigd dat zij een vrouwenelftal gaan opleiden. In verband hiermee, en mede door de unieke prestatie die onze vrouwenafdeling afgelopen zaterdag heeft neergezet (3 teams die de nacompetitie-finale om promotie hebben gewonnen!), was Jannet Marechal vandaag te gast bij Noord Vandaag.


Mocht je de uitzending hebben gemist, dan kun je de aflevering terugkijken via de volgende link: https://www.rtvnoord.nl/tv/aflevering/noord-vandaag/922522

 

Voorbeschouwing finale nacompetitie vrouwen - wie pakt de plek in de topklasse?

image0 2

Lees meer...

Gorecht is weer 1e klasser

Het was gezellig druk op het prachtige sportcomplex van vv Fit Boys in Beilen. Supporters van zowel Gorecht als opponent vv Meppel waren bevlagd en uitgerust met vuurwerk en rookpotten aanwezig om de beslissende wedstrijd voor promotie naar de 1e klasse nog meer sfeer te geven. Ook van de kant van Oranje Nassau was er de nodige aandacht om te zien wie onze klasse genoot zou worden

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor