´╗┐´╗┐Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Aankondiging Algemene Ledenvergadering d.d. 21 oktober 2020

Beste ON-ers,

 

Woensdag 21 oktober a.s. zal de Algemene Ledenvergadering plaatsvinden in het Clubhuis.

In het verband met de corona-crisis zal de ALV anders vormgegeven worden dan de voorgaande jaren. Later meer hierover.

 

Het Bestuur

Wat gaat 1E ons dit seizoen opleveren?

Het voetbalseizoen van 1E staat weer op punt van beginnen. Zaterdag de eerste ronde. Daarom ook dit jaar een voorbeschouwing op het nieuwe seizoen. Aan het eind van de rit kan iedereen pas constateren, of ik een beetje gelijk heb gekregen.

Lees meer...

Caspar Abadom:"Bij Oranje Nassau heb ik meer eigen verantwoordelijkheid"

Aan het begin van het seizoen zijn de nieuwelingen bij de technische staf en de spelers via de website aan de volgers van Oranje Nassau voorgesteld. Ook was er een nadere kennismaking met twee slectiespelers, die a ee ytijd meelopen bij ON. Rest nog de beide verzorgers. Vandaag maken we kennis met de eerste.

Lees meer...

Oranje Nassau heeft plaatsing voor knock-out ronde in eigen hand.

Zaterdag is de afsluiting van de poulefase van de districtsbeker. Oranje Nassau ontmoet stadgenoot SC Stadspark. Stadspark is in 2014 ontstaan uit een fusie tussen De Vogels en Gronitas. De ploeg is in 14/15 begonnen in de derde klasse en komt nu voor het derde seizoen uit in de eerste klasse.

Lees meer...

Fred Specken:We hebben een gebalanceerde groep met denk ik genoeg kwaliteiten om ergens bovenin te kunnen meedraaien".

Vandaag een interview met Frederik Specken. Niet omdat hij nieuw is, maar omdat hij al lang bij de selectie zit. Niet alleen nieuwelingen verdienen de aandacht, ook oude rotten mogen wel eens voor het voetlicht!

Lees meer...

Van gras naar kunstgras (slot)

Het laatste verhaal en de laatste foto’s lieten U zien dat het veld bedekt was met een dikke bruine laag lava zand of steen. Of hoe U het ook noemen wilt. Wie ooit heeft uitgevonden dat dit de beste ondergrond voor een kunstgras-voetbal veld is, heeft het goed gezien. Als hij nu ook nog een gras soort ontdekt die ook echt naar pas gemaaid ruikt, krijgt van mij het hoogste cijfer. Ik pluk nu zaterdags een polletje gras en stop dat in mijn fototas. De neus wil tenslotte ook wat toch. Als mijn vrouw een heerlijk stukje vlees voor mij bakt, heb ik een half uur voor de maaltijd ook het idee dat ik aan een warming up bezig ben.

Lees meer...

Niels Stenekes:"Ik ben erg blij met de huidige selectie en met de staf."

De laatste drie jaar maken we ieder jaar weer kennis met de nieuwelingen. Dat zijn er dit jaar in verhouding minder dan andere seizoenen. Daarom dit jaar ook een nadere kennismaking met spelers, die al langer bij Oranje Nassau spelen. Vandaag is Niels Stenekes als eerste aan de beurt.

Lees meer...

Oranje Nassau op bezoek bij LTC

Twee seizoenen geleden trof Oranje Nassau in de derde ronde LTC Assen als tegenstander. Het werd destijds een 3-1 overwinning voor de thuisclub. Zaterdag spelen beide ploegen opnieuw tegen elkaar, nu in Assen.

Lees meer...

Dringende oproep ivm toernooi Old Stars!

Op vrijdagmiddag 18 september a.s. is er in het kader van de 'Nationale Sportweek' o.a. ook bij Oranje Nassau een 'OldStars Festival'.
De organisatoren hebben ons gevraagd of ons clubhuis van 14.00 - 17.00 uur beschikbaar is en daaraan gekoppeld de vraag of ook de bar open kan zijn.

Lees meer...

1e elftal 2020/2021

2020 08 13 selectie 20 21 010 1

Achterste rij v.l.n.r.: Fokko Kronemeijer, Ruurd Grol, Paul Bergtop, Joshua Richardson, Dave Bosgraaf en Kevin Brander
middelste rij v.l.n.r.: Anne-Marit Renkema, Ard Veenhof, Thijs Gerlofs , Peter van der Sluis, keeperstrainer,Erwin Heerlijn, hoofdtrainer, Sven de Haan, assistent-trainer.Walid Barhouss, Frederik Specken, Robert van Leeuwen. fysiotherapeut.
voorste rij:v.l.n.r.Jan Remmers, elftalleider,Youri Schuur, Tim Deelen, Joshua Ottens, Erwin Heidekamp, Lars van der Sluis, Sonson Lyklama, Rhobin Brander, Rick Wiersma,Jacob van Apperloo, elftalleider.

Op de foto ontbreken de spelers Thomas Careman, Dennis Molema, Niels Stenekes, Maurice Stoffijn en David Voigt en de verzorger Caspar Abadom

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor