Meiden voetbalclinic in de herfstvakantie!

Op woensdagmiddag 24 oktober aanstaande, tijdens de herfstvakantie, organiseert RTC Voetbal Noord in samenwerking met Amicitia Vmc en Oranje Nassau een GRATIS voetbalclinic voor meiden.

Lees meer...

Oranje Nassau thuis tegen stug Noordscheschut

In de competitie van 1E spelen dit jaar twee Drentse clubs. Het toeval wil, dat Oranje Nassau de twee komende weken speelt tegen deze beide clubs. Volgende week zaterdag in Hoogeveen tegen HZVV en deze zaterdag thuis tegen Noordscheschut.

Lees meer...

Oranje Nassau wint ook van d'Olde Veste'54

Oranje Nassau behaalde ook haar derde overwinning en staat voorlopig op een gedeelde eerste plaats. De 1 – 2 doet vermoeden dat het een spannende aangelegenheid was, maar ON was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. Het missen van teveel goede kansen door de Groningers gaf Olde Veste hoop op een beter resultaat en terecht want ook zij kregen goede mogelijkheden voor een tweede doelpunt.

Lees meer...

Oranje Nassau wil goede lijn doorzetten tegen d’ Olde Veste’54

Voetballen in Steenwijk tegen d’ Olde Veste. Als we naar de statistieken kijken, geven die het beeld dat Oranje Nassau in deze wedstrijden vaak de overhand heeft. In totaal won ON vier keer in Steenwijk en d’ Olde Veste slechts één keer. De andere twee ontmoetingen eindigden in een gelijkspel.

Lees meer...

Oranje Nassau verliest van Harkemase Boys.

Op sportpark de Bosk verloor Oranje Nassau vanavond met 4-1 van derdedivisionist Harkemase Boys.

Lees meer...

Oefenwedstrijd tegen Harkemase Boys

Komende dinsdagavond speelt Oranje Nassau een oefenwedstrijd tegen Harkemase Boys.

Lees meer...

Oranje Nassau loot vv Kwiek

In de eerste ronde van de beker in district Noord speelt Oranje Nassau tegen vv Kwiek uit Hoogezand.

Lees meer...

Oranje Nassau speelt in eerste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Zeerobben

De start van de competitie leverde Oranje Nassau zaterdag voor het eerst sinds het seizoen 2013/2014 een overwinning op. De tegenstander van zaterdag, Zeerobben, was minder succesvol. De Harlingers verloren hun openingswedstrijd.

Lees meer...

De laatste in de rij van even voorstellen: Jason Spanninga

Vandaag de afsluiting van het voorstellen van alle spelers, trainers en staf, die dit jaar voor het eerst bij Oranje Nassau acteren. De laatste in de rij is Jason Spanninga. We hebben hem nog niet veel in actie gezien maar bij iedere wedstrijd was hij er wel bij. Goed om nader met hem kennis te maken.

Lees meer...

Oranje Nassau start de competitie zaterdag in Damwoude tegen debutant Broekster Boys

Zaterdag start dan eindelijk de competitie in 1E. Oranje Nassau is in de eerste wedstrijd gekoppeld aan debutant Broekster Boys. En dat is voor de Groningers direct een testcase.

Lees meer...

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor