"Poetsman"

Als een oplettende ONer zijnde, is het zeker binnen de kantine iets bijzonder opgevallen. Natuurlijk zou het kunnen zijn in de meestal drukte dat er zaken zijn die niet opvallen wanneer er iets gewijzigd is. Maar toch moet er iets dicht bij het plafond opgevallen zijn.

Lees meer...

Conference Leaugue Finale te zien in kantine

afbeelding 2022 05 15 140806720

Dringend nieuwe scheidsrechters gezocht.

Iedere keer is het weer een hele toer om op zaterdag de verschillende thuiswedstrijden van scheidsrechters te voorzien. Helaas heeft de club maar weinig eigen scheidsrechters meer over. En veel van de aanwezige scheidsrechters hebben inmiddels een leeftijd bereikt, waarop ze eigenlijk wel zouden moeten kunnen stoppen.

Lees meer...

Ridder Jan

Jan Buitenhuis ridder in orde van oranje

Vandaag is onze oud-voorzitter en één van onze topvrijwilligers Jan Buitenhuis benoemd tot ridder in de Orde van Oranje Nassau. Wij zijn trots op Jan en feliciteren hem van harte!
 
 

Agenda Algemene Ledenvergadering d.d. 20 april 2022

Beste ON-ers,

Bijgaand de agenda voor de Algemene Ledenvergadering van woensdag 20 april 2022. De vergadering vindt plaats in het clubhuis van Oranje Nassau, de aanvang van de vergadering is 19:30.

1. Opening
2. Ingekomen stukken en mededelingen
3. Jaarrekening seizoenen 2018/2019, 2019/2020 en 2020/2021
4. Update plannen nieuwbouw/verbouw
4. Bestuurssamenstelling
5. Jubilarissen, benoeming ereleden, leden van verdienste
6. Rondvraag
7. Sluiting

Op donderdag 14 april 2022 is er tussen 19:30 en 20:00 de gelegenheid om de jaarrekeningen van de bovengenoemde seizoenen in te zien. De jaarrekeningen liggen dan ter inzage in de bestuurskamer van het clubhuis.

Met sportieve groeten,
Het bestuur

Nieuwe trainer seizoen 2022/2023 Vrouwen 1: Joost Lutke

Voor komend seizoen heeft de TC vrouwen een nieuwe trainer aangesteld: Joost Lutke. Joost geeft dit seizoen training aan FC Zuidlaren O23 en is in het bezit van het UEFA B trainersdiploma.

Lees meer...

In memoriam Jaap Heins

Kom je vrijdag 25 maart naar Oranje Nassau voor een gezellig kop koffie, word je gevraagd: "Heb je het al gehoord van Jaap Heins"? Op dat moment krijg je kippenvel en weet je meestal wel hoe laat het is. Dan krijg je de bevestiging, Japie is overleden.

DSC 7968

Lees meer...

Vrouwen 1 zoekt trainer voor seizoen 22/23

Voetbalvereniging CVV Oranje Nassau zoekt voor het seizoen 2022/2023 een trainer/coach voor onze eerste vrouwenselectie. Ons eerste elftal komt dit seizoen uit in de Hoofdklasse van het vrouwenvoetbal en hoopt komend seizoen in de Topklasse te spelen.

Lees meer...

Dames Oranje Nassau zaterdag live te volgen

Zaterdag 19 maart spelen de vrouwen van ON als koploper tegen de nummer 2 van de competitie, ACV. De uitwedstrijd was een pittige en de teams ontlopen elkaar weinig.

Lees meer...

Aankondiging Algemene Ledenvergadering d.d. 20 april 2022

Beste ON-ers,

Nu de corona-maatregelen (bijna) volledig verleden tijd zijn, zien we ruimte om eindelijk weer een ALV te plannen. Deze zal plaatsvinden op woensdagavond 20 april 2022 in het clubhuis van Oranje Nassau en zal om 19:30 aanvangen.

Uiterlijk twee weken voorafgaand aan de ALV zal de agenda op de website geplaatst worden.

Met sportieve groeten,
Het bestuur

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor