Clubscheidsrechters blijven nodig

Het leek ons een goed idee om in deze weken van weinig wedstrijden de aandacht eens te verplaatsen naar de clubscheidsrechter. Een sportvereniging kan niet zonder vrijwilligers. Zeker ook niet zonder de clubscheidsrechters. In dit interview een gesprek met de vier clubscheidsrechters die Oranje Nassau rijk is. We hopen, dat hun verhalen meer (jonge) mensen zal inspireren om ook die fluit eens ter hand te nemen.

Lees meer...

Aankondiging Algemene Ledenvergadering d.d. 15-05-2019

 

Beste ON-ers,

 

Woensdag 15 mei a.s. zal de Algemene Ledenvergadering plaatsvinden in het Clubhuis.

De vergadering start om 19:30, de agenda plaatsen wij uiterlijk 2 weken voor de ALV op de website.

 

Het Bestuur

Oranje Nassau zaterdag naar Dokkum voor de confrontatie met Be Quick

Afgelopen zaterdag verloor Oranje Nassau twee punten, waardoor het winnende Winsum ook twee puntjes inliep op de Groningers. Zaak om zaterdag de voorsprong niet verder te laten verkleinen en met een goed gevoel de ‘lentestop’ in te gaan.

Lees meer...

Oranje Nassau strijdt voor de tweede plek

Het is al veertien wedstrijden geleden, dat Oranje Nassau een competitienederlaag leed. En dit seizoen heeft de oranjebrigade van Heerlijn thuis ook nog niet verloren. De eerste nederlaag sinds lange tijd komt steeds dichterbij. Wat ons betreft blijven de Coendersborgbewoners nog even ongeslagen.

Lees meer...

Balk de volgende horde voor Oranje Nassau

Na de mooie overwinning van afgelopen zaterdag wacht Oranje Nassau een nieuwe uitdaging. Komende zaterdag is Balk de tegenstander en we kunnen ons voorstellen dat de oranjehemden nog wel een appeltje te schillen hebben met deze tegenstander.

Lees meer...

Verdedigende versterking voor Oranje Nassau

Oranje Nassau heeft voor het komende seizoen 4 spelers vastgelegd die voor de nodige verdedigende versterking borg staan. Dat gaat om 2 nieuwe en 2 bekende gezichten.

Lees meer...

Jeroen de Groot nieuwe trainer Oranje Nassau 2

Oranje Nassau heeft met ingang van het seizoen 2019 – 2020 Jeroen de Groot vastgelegd als trainer voor het tweede elftal. Jeroen is woonachtig in Groningen, single, 33 jaar oud en werkzaam als leerlingcoördinator en docent bij AOC Terra in Eelde.

Lees meer...

Oranje Nassau moet zaterdag tegen Winsum de tweede plek verdedigen

Komende zaterdag is het inhaalweekend. De wedstrijden die op 26 januari door een algehele afgelasting niet doorgingen worden nu gespeeld. Oranje Nassau ontvangt thuis Winsum. Het is de laatste wedstrijd in de tweede periode, maar voor die periode is het niet meer belangrijk.

Lees meer...

Ruendel Martina geselecteerd voor het Noordelijk elftal

Ruendel Martina heeft een uitnodiging gekregen voor de selectie van het Noord Nederlands elftal. Dit team speelt op 15  juni onder leiding van coach Ron Jans een wedstrijd tegen Noord Duitsland. Een eervolle uitnodiging voor onze huidige topscorer.

Lees meer...

Tyson Dos Santos: Soms moet je een stap terugzetten om vervolgen twee vooruit te zetten!

Onlangs is bekend geworden, dat Tyson Dos Santos na een jaar alweer bij Oranje Nassau weggaat. Dat komt natuurlijk vaker voor. Toch blijft het, hoe begrijpelijk ook, jammer dat een speler van dit kaliber nu alweer weggaat. Tyson gaat volgend seizoen spelen voor naamgenoot Oranje Nassau Sneek.

Lees meer...

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor