Oranje Nassau sluit oefenperiode af in Sneek

Zaterdag 18 januari sluit de selectie van Oranje Nassau de oefenperiode af met een wedstrijd in Sneek tegen SWZ Boso. De wedstrijd in Sneek begint zaterdagavond om 19.00 uur.

Lees meer...

Assistent-trainer Marshall Pourier: “De kwaliteit in de breedte is een kracht van deze groep.”

Vorige week werd bekend, dat assistent Marshall Pourier na een jaar Oranje Nassau alweer verlaat. De huidige assistent van Erwin Heerlijn gaat komend jaar aan de slag als hoofdtrainer in zijn woonplaats Delfzijl bij tweedeklasser NEC. Met Marshall hadden we al eerder afgesproken on terug te kijken op de eerste seizoenshelft.

Lees meer...

Dinsdag tweede oefenduel van Oranje Nassau tegen NEC Delfzijl

Dinsdagavond 14 januari speelt Oranje Nassau het tweede oefenduel in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Tegenstander is zaterdag tweedeklasser NEC uit Delfzijl

Lees meer...

Beelden ACV - Oranje Nassau

Zaterdagmiddag zijn er door ACV Tv ook beelden gemaakt van de oefenwedstijd tussen ACV en Oranje Nassau.

Lees meer...

Zaterdag oefenwedstrijd tegen ACV

Na een viertal trainingen speelt Orane Nassau zaterdag de eerste van drie oefenwedstrijden ter voorbereiding op het tweede gedeekte van de competitie. Tegenstander is hoofdklasser ACV.

Lees meer...

Gezellige nieuwjaarsbijeenkomst Oranje Nassau

Ook dit jaar waren ledeñ, sponsoren, adverteerders club van honderd-leden  en leden van de supportersvereniging via nieuwsbrief, website en twitter uitgenodigd voor de jaarlijkse nieuwjaarsinstuif van Oranje Nassau. Zelfs vanmiddag kregen we nog een uitnodiging via de mail om vooral langs te komen.

Lees meer...

Zaterdag start voorbereiding tweede seizoenshelft Oranje Nassau 1


Zaterdag 4 januari a.s. start de selectie van de trainers Heerlijn, Pourier en v/d Zee met de voorbereiding op het tweede gedeelte van de competitie

Lees meer...

Zaterdag 4 januari Nieuwjaarsinstuif in ons clubgebouw

Zaterdag 4 januari is de jaarlijkse Nieuwjaarsinstuif van cvv Oranje Nassau in het clubhuis op Sportpark Coendersborg, 

Lees meer...

De balans van 2019

Nu het voetbaljaar 2019 is afgesloten met een winst op Broekster Boys (2-3) en het kalendrjaar ook bijna voorbij is, maken we nog even de balans op van het hele kalenderjaar. In totaal kwam Oranje Nassau 42 keer in actie in 2019. Daarvan waren er 25 in de reguliere competitie, 1 in de nacompetitie, 6 bekerwedstrijden en 8 oefenwedstrijden.

Lees meer...

Oranje Nassau sluit het jaar 2019 met een uitwedstrijd tegen Broekster Boys.

Na een teleurstellende voetbalwedstrijd afgelopen zaterdag tegen Olde Veste moet Oranje Nassau revanche nemen op zichzelf. Dat zal dan moeten gebeuren tegen Broekster Boys. 

Lees meer...

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor