Ook het tweede oefent in Assen

Naast Oranje Nasau 1 komt ook Oranje Nassau 2 zaterdag voor een oefenwedstrijd in actie. Het team van Jeroen de Groot speelt om 11.45 tegen ACV 2 op hey Catiwiki Sportpark

Sterke verhalen en voetbalhumor

Van onze speciale correspondent.

Dinsdagavond speelde Oranje Nassau heren 2 een oefenwedstrijd op het sportcomplex van GroenGeel. De wedstrijd begon met een vertraging, dit om de vele toeschouwers alsnog toegang te kunnen verschaffen. De vertraging was ontstaan omdat veel supporters met de bus naar Groningen waren gekomen. Onderweg waren diverse bussen gecontroleerd, de Koninklijke Marechaussee had lucht gekregen dat er de laatste tijd veel verstekelingen in bussen werden vervoerd, zij het niet in koelwagens. Uiteindelijk waren er 6143 toeschouwers die de schone kunsten van het andere Oranje wilden bewonderen. Voor de heren van ON was dit een lichte teleurstelling aangezien ze gewend zijn om voor meer publiek te spelen. Wat opviel was dat Groen Geel een nieuwe sponsor had. Vanaf 15 november ’19 is Douwe Egberts de trotste sponsor van Groen Geel. Het schijnt zo is de gedachte dat Groen Geel verwacht om op deze wijze gratis punten te kunnen verkrijgen. De spelers van ON en de trainer dachten daar toch wat anders over. Niks gratis en zeker niet van ON(s).

Opgezweept door het publiek rolde de ene na de andere aanvalsgolf over de bevroren mat. Voor de arme keeper van Groen Geel bleek het vloed te zijn want de golven kwamen enkel op zijn doel af. Groen Geel had de pech dat het net bij de rust dood tij was. Na rust was er sprake van hetzelfde beeld. Matchwinnaar voor ON werd Sonnsn, die de bal (het was zijn lelijkste doelpunt tot nu toe) over de achterlijn en mooi binnen de palen deponeerde. Dit was gelijk ook de eindstand 0-1

De ON-ers waren pas laat thuis door het uitdelen van handtekeningen en door het feit dat veel supporters op de foto wilden.

Oefenwedstrijd ON 2 verplaatst!

De oefenwedstrijd tussen ON 2 en Be Quick A1 is verplaatst. Het veld op Coendersborg was niet beschikbaar in verband met een inhaalwedstrijd van ON 4. Er wordt nu op de Esserberg gespeeld. De wedstrijd begint on 15.15 uur.

ON2 - Blauw Wit'34 2

Na regen…………………………

Zaterdag 2 november stond de wedstrijd Oranje Nassau 2 – Blauw Wit ’34 2 op het programma. Na de gevoelige nederlaag in de derby tegen TKB en dan met name de manier waarop, was het vandaag zaak om te winnen zodat de aansluiting met de top van de ranglijst behouden bleef.

Lees meer...

TKB 2 - ON 2

De stadsderby in de reserve 1e klasse!

Het laatste weekend van de herfstvakantie was het zover. De enige stadsderby in een reserve 1e klasse stond op het programma. We doelen op de wedstrijd TKB 2 – ON 2. Beide teams hadden elkaar ook getroffen in het bekertoernooi. Deze wedstrijd, op sportpark Coendersborg, werd een aantal maanden geleden terecht gewonnen door ON 2.

Lees meer...

Verslag Viboa 2 - Oranje Nassau 2

Zaterdag 12 oktober jl. stond de wedstrijd Viboa 2 – Oranje Nassau 2 op het programma. Een paar weken eerder stond de wedstrijd tussen beide 1e elftallen op het programma in Groningen en dit werd zoals de meeste trouwe lezers ongetwijfeld nog weten een mooie overwinning voor het 1e elftal van Oranje Nassau. Een overwinning waar de mannen van het 2e vandaag ook voor zouden strijden!

Lees meer...

Verslag Oefenwedstrijd Oranje Nassau 2 – Drachten 2

Zaterdag 19 oktober stond er een oefenwedstrijd op het programma tussen Oranje Nassau 2 en Drachten 2. Deze wedstrijd stond tijdens de voorbereiding op dit seizoen ook al een x op het programma alleen zegde Drachten destijds op het laatste moment af. Met dank aan Jan Nico de Boer hadden we veld 3 tot onze beschikking om zo om 14:30 te kunnen spelen.

Lees meer...

Wedstrijdverslag Oranje Nassau 2- Sc Veenwouden 2

Vandaag stond, na de gevoelige nederlaag tegen VEV’67, de thuiswedstrijd tegen SC Veenwouden op het programma. Vorig seizoen behaalde dit team door de 1e periode te winnen de nacompetitie en wist daarin de finale te bereiken voor promotie naar de reserve hoofdklasse, deze  finale werd nipt verloren van BCV 2. Dit seizoen wil het nog niet echt lukken voor de mannen van SC Veenwouden getuige de cijfers 3 gespeeld nul punten. Al moet gezegd dat SC Veenwouden al wel tegen 2 titelkandidaten heeft gespeeld namelijk VEV’67 en Viboa. Kortom geen reden tot onderschatting en als team hadden we iets recht te zetten na de nederlaag tegen VEV’67.

Lees meer...

Wedstrijdverslag VEV’67 2 – Oranje Nassau 2

Op zaterdag 28 september jl. stond er een kraker op het programma in de reserve 1e klasse B. Tussen de nummers 1 & 2. Op doelsaldo stond Oranje Nassua 1e en VEV’67 daar vlak achter op de 2e plek. Aan het weer kon het vandaag niet liggen want het was heerlijk weer om te voetballen. Na de warming up te hebben gedaan op een bijveld naast het nieuw aangelegde kunstgrasveld startte de wedstrijd 5 minuten later dan gepland.

Lees meer...

Groningen versus Friesland (mannen 2)

In de reserve 1e klasse B komt het wekelijks voor dat er een wedstrijd in het kader van “trots van het Noorden” op het programma staat. Zo ook vandaag op sportpark Coendersborg waar de wedstrijd Oranje Nassau 2 – ’T Fean 2 op het programma stond. Beide teams hadden in dit vroege stadium van de competitie nog niet verloren. Om de ongeslagen status vast te houden diende er dus gewonnen te worden of in ieder geval niet verloren maar de intenties om vol voor de winst te gaan waren er zeker.

Lees meer...

Mannen 2: Onderweg……..

Na een intensieve voorbereiding van de 2e selectie mannen,die is gestart op 1 augustus was het afgelopen zaterdag 7 september dan eindelijk zover. De 1e competitiewedstrijd thuis tegen Broekster Boys 2 stond op het programma.

Lees meer...

Verdien €50

KNVB info ON2