Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Wedstrijdprogramma eerste elftal bekend

Het wedstrijdprogramma voor de mannen van Oranje Nassau is sinds 18 augustus bekend.. ON begint met een thuiswedstrijd tegen debutant Pelikaan S

Lees meer...

Eerste oefenwedstrijd in tweede blok van de voorbereiding

Na twee weken van intensief trainen staat er zaterdag voor de mannen van Oranje Nassau een oefenwedstrijd op het programma tegen ACV. 

Lees meer...

Kennismaken met de trainer van de tweede selectie Jeroen de Groot

Vandaag stellen we het laatste nieuwe staflid van Oranje Nassau voor. Dat is Jeroen de Groot. Jeroen komt uit Groningen en is dit seizoen de trainer van de tweede selectie.

Lees meer...

Marshall Pourier: “Ik was echt onder de indruk van de gretigheid en de wil van de selectie.”

Aan het begin van de tweede week van blok twee van de voorbereiding maken we kennis met de nieuwe assistent-trainer Marshall Pourier. Net als keeperstrainer Jan van der Zweep is hij afkomstig uit Delfzijl. Marshall werkt bij Roba Metals een metaalbedrijf in Farmsum

Lees meer...

Voorstellen staf en spelers

Vandaag beginnen we met het voorstellen van de nieuwe stafleden en selectiespelers. De serie begint dit jaar met nieuwe verzorger Arjen Tjalma. Arjen zal samen met Anouk de selectie begeleiden om iedereen fit te krijgen en/of te houden.

Lees meer...

Voorbereiding 2019/2010 tweede blok

Maandagavond is de eerste selectie onder leiding van trainer Erwin Heerlijn en zijn assistenten begonnen aan het tweede blok van de voorbereiding.

Lees meer...

Twee thuiswedstrijden voor ON in de beker.

Het wedstrijdprogramna voor de beker voor Oranje Nassau is bekend. ON start met een thuiswedstrijd tegen Gorecht om 15.00 uur op Coendersborg.

Lees meer...

Interessante bekerloting

In de poulefase van de districksbeker Noord van dit seizoen is Oranje Nassau ingedeeld in een interessante poule. Eerste klasser Hoogezand en tweedeklassers Gorecht en Veendam1894 zijn de tegenstanders.

Lees meer...

SVI tweede debutant in 1E

Vanmorgenvroeg heeft de KNVB de ploegen bekendgemaakt die volgend seizoen in 1E spelen.

Lees meer...

Start seizoen 2019/2020

Maandagavond 1 juli is het seizoen voor Oranje Nassau 1 officieel van start gegaan met een eerste training. Vrijwel de hele selectie was hierbij aanwezig.

Lees meer...

KNVB info ON1