Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Konings: ‘Het is aanhaken of afhaken’

GRONINGEN – ON neemt het zaterdag in eigen huis om 15.00 uur op tegen koploper Viboa. Beide ploegen begonnen dit seizoen als titelfavoriet in de eerste klasse E. Vooralsnog maakte alleen Viboa deze verwachting waar. ON kwakkelt in de eerste seizoenshelft en zal alle zeilen moeten bijzetten om het gapende gat van elf punten, waarbij het een duel minder speelde, een beter aanzien te geven.

Lees meer...

ON 1 oefent donderdagavond tegen G.V. Groen Geel

Donderdagavond oefent ON 1 tegen G.V. Groen Geel 1. De wedstrijd begint om 20.00 uur en wordt gespeeld op veld 5.

Konings: ‘Viboa is de ploeg in vorm’

GRONINGEN – ON speelt zaterdag om 14.30 uur in Koudum tegen Oeverzwaluwen. Na een verloren seizoen in de hoofdklasse C heeft de formatie van ON-trainer Henk Konings het momenteel nog niet voor het zeggen in de eerste klasse E. Oeverzwaluwen daarentegen ook niet. De ploeg van Oeverzwaluwen-trainer Rob de Jong heeft de rode lantaarn op dit moment stevig in handen.

Lees meer...

ON vol vertrouwen richting Noorscheschut

GRONINGEN - ON neemt het overmorgen voor de vijfde competitiewedstrijd op tegen Noordscheschut. Het uitduel begint om 14.30 uur. Na de moeizame 2-1 uitzege op Balk van afgelopen weekend is er volgens ON-trainer Henk Konings voldoende reden om het duel van komende zaterdag met vertrouwen tegemoet te zien.

Lees meer...

ON wacht zware klus in Balk

GRONINGEN - ON speelt morgen in de vierde competitiewedstrijd uit tegen Balk. Het duel begint om 14.30 uur. De promovendus uit Friesland deed het met zes punten uit drie wedstrijden vooralsnog beter dan de formatie van ON-trainer Henk Konings. Tevredenheid over de start van het seizoen is er dan ook niet bij de Groningers vertelt Konings.

Lees meer...

ON en VEV '67 blijven in evenwicht

GRONINGEN - ON is zaterdagmiddag voor eigen publiek niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel tegen het nog puntloze VEV '67. Na dik twintig minuten bracht Roy van Dalen ON aan de leiding. De gasten uit Leek kwamen tien minuten voor tijd via Age-Wim van der Zee alsnog op gelijke hoogte.

Lees meer...

Konings: 'Er moet meer brutaliteit in ons spel'

GRONINGEN - Na twee speelronden is de balans met een thuisnederlaag (1-3 Olde Veste '54) en een uitzege (VC Trynwalden 1-5) voor ON in evenwicht. Overmorgen neemt de ploeg van ON-trainer Henk Konings het voor eigen publiek op tegen nieuwkomer VEV '67. Het duel begint om 15.00 uur. Aan ON de taak om de goede lijn door te trekken vertelt Konings.

Lees meer...

ON haalt uit bij VC Trynwalden

OENKERK - De eerste competitiezege voor ON is een feit. De ploeg van ON-trainer Henk Konings haalde met 5-1 stevig uit bij VC Trynwalden.

Lees meer...

Konings: ‘De onderlinge afstemming moet beter’

GRONINGEN – ON heeft na de teleurstellende 3-1 thuisnederlaag tegen Olde Veste ’54 overmorgen iets recht te zetten tegen VC Trynwalden. De ploeg van VC Trynwalden-trainer Gerrie de Boer opende het seizoen met een overtuigende 3-1 uitzege bij VEV ’67. De Friese tegenstander zal er alles aan doen om de goede start voor eigen publiek een vervolg te geven. Het duel begint om 14.30 uur.

Lees meer...

ON start met thuisnederlaag tegen Olde Veste ’54

GRONINGEN – ON is het nieuwe seizoen gestart met een 3-1 thuisnederlaag tegen Olde Veste ’54. Daarmee beleefde de ploeg van ON-trainer Henk Konings een valse competitiestart.

Lees meer...

KNVB info ON1