Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Twee thuiswedstrijden voor ON in de beker.

Het wedstrijdprogramna voor de beker voor Oranje Nassau is bekend. ON start met een thuiswedstrijd tegen Gorecht om 15.00 uur op Coendersborg.

Lees meer...

Interessante bekerloting

In de poulefase van de districksbeker Noord van dit seizoen is Oranje Nassau ingedeeld in een interessante poule. Eerste klasser Hoogezand en tweedeklassers Gorecht en Veendam1894 zijn de tegenstanders.

Lees meer...

SVI tweede debutant in 1E

Vanmorgenvroeg heeft de KNVB de ploegen bekendgemaakt die volgend seizoen in 1E spelen.

Lees meer...

Start seizoen 2019/2020

Maandagavond 1 juli is het seizoen voor Oranje Nassau 1 officieel van start gegaan met een eerste training. Vrijwel de hele selectie was hierbij aanwezig.

Lees meer...

Rhobin Brander: Het hoogtepunt is voor mij eigenlijk dit hele seizoen

Met aanvoerde Rhobin Brander blikken we vlak voor het officiële einde van dit seizoen (op 30 juni) nog één keer terug op het seizoen 2018/2019.

Lees meer...

Voorbereiding en selectiespelers Oranje Nassau bekend.

Op maandag 1 juli begint om 20.00 uur het eerste deel van de voorbereiding van de eerste selectie op het nieuw seizoen. In die eerste weken wordt er op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag getraind.

Lees meer...

Wie spelen volgend jaar in 1E?

Na alle promorie- en degradatiewedstrijden lijkt de eerste klasse E redelijk gevuld.

Lees meer...

Rico Cordes van Be Quick naar Oranje Nassau

De 19-jarige Rico Cordes speelt het komend seizoen in het oranje. Hij verruilt de zondag Hoofdklasser Be Quick voor de zaterdag eerste klasser  OranjeNassau.

Lees meer...

Afsluiting seizoen 1e selectie met BBQ en 3-1 overwinning

Met een gezellige BBQ en mooie toespraken werd een einde gemaakt aan het seizoen 2018 – 2019 door de 1e selectie en nauw betrokkenen. Ik heb een verslagje en foto’s gemaakt dat U eigenlijk dient te lezen met 1 oog en het andere oog gericht op de plaatjes. Het is een overzicht bij de foto’s.

Lees meer...

Oranje Nassau moet vol aan de bak tegen DTS ’35

Dat Oranje Nassau en DTS beiden de nacompetitie zouden bereiken was al een tijdje bekend. Beide ploegen haalden de tweede periode binnen. Maar pas op de laatste speeldag werd bekend, dat DTS als laaggeplaatste periodekampioen van 1D de tegenstander voor de Groningers zou worden.

Lees meer...

Verdien €50

KNVB info ON1