Gorecht zaterdag tegenstander in de laatste derby van de gemeente Groningen

Later dan we gewend zijn publiceren we de voorbeschouwing op de komende wedstrijd van Oranje Nassau. Dat heeft alles te maken met de bekerwedstrijd tegen Frisia, die woensdagavond werd gespeeld.

Lees meer...

Oranje Nassau wil ten koste van Frisia de laatste acht bereiken.

Niet Helpman (za) is de volgende tegenstander in het bekertoernooi. De KNVB heeft de wedstrijd van de Helpenaren ongeldig verklaard en daarom mag LAC Frisia 1883 nu proberen om toch nog de laatste acht te bereiken. Voor Oranje Nassau komt er op een doordeweekse woensdag een wat langere reis naar Leeuwarden in plaats van naar de Esserberg.

Lees meer...

Oranje Nassau kan zaterdag sterkste team van de gemeente Groningen 1E worden.

Na de topper tegen HZVV afgelopen zaterdag ontmoet Oranje Nassau komende zaterdag een tegenstander van een ander kaliber. Dat maakt het voor de Coendersborg bewoners nog niet gemakkelijk.

Lees meer...

Marshall Pourier nieuwe assistent-trainer bij Oranje Nassau

Met ingang van het seizoen 2019 – 2020 zal Marshall Pourier (45) bij Oranje Nassau aantreden als assistent trainer van hoofdtrainer Erwin Heerlijn. Marshall is in het bezit van het diploma UEFA B (TC 2) en fungeert dit seizoen als hoofdtrainer van zondag 2e klasser Hoogezand.

Lees meer...

Oranje Nassau voor de beker naar Leeuwarden.

De wedstrijd in de 1/8 finale tegen Helpman is definitief geschrapt.

Lees meer...

Oranje Nassau ontvangt in topper de koploper

Komende zaterdag speelt Oranje Nassau de belangrijke wedstrijd tegen HZVV. Wil ON de spanning nog enigszins terugbrengen dan moeten de Oranjehemden de koploper verslaan. Dat zal niet meevallen.

Lees meer...

Laatste nieuws: Helpman - Oranje Nassau gaat niet door

De bekerwedstrijd Helpman - Oranje Nassau gaat komende zaterdag niet door. De KNVB heeft het duel uit het programna gehaald. Over het vervolg houden we jullie op de hoogte.

Wedstrijd tegen Helpman vastgesteld

Zaterdag 2 maart a.s. om 17.00 uur speelt ON op de Esserberg de bekerwedstrijd tegen Helpman (zaterdag). Scheidsrechter is Nick Alberts uit Annen. Woensdag plaatsen we de voorbeschouwing op de site

Even voorstellen: een nieuwe verzorgster

Sinds deze maand hebben we bij de eerste selectie een nieuwe verzorgster. Naast Marit Mier is dat nu Julia Mulder. Julia vervangt Anouk Benedictus, is net 19 jaar en woont in Onstwedde. Trainer Erwin Heerlijn was zo vriendelijk haar op de eerste trainingsavond al voor te stellen aan een aantal supporters langs de lijn. Tijd om haar ook voor te stellen aan de volgers van Oranje Nassau

Lees meer...

Oranje Nassau wil graag verder in de beker

De wedstrijd van komende zaterdag tegen LTC als een formaliteit beschouwen? Dat lijkt ons niet het juiste uitgangspunt. Hoewel je wel geneigd bent te denken dat deze derde klasser geen moeilijke opgave zal zijn voor Oranje Nassau.

Lees meer...

KNVB info ON1