Oranje Nassau thuis tegen stug Noordscheschut

In de competitie van 1E spelen dit jaar twee Drentse clubs. Het toeval wil, dat Oranje Nassau de twee komende weken speelt tegen deze beide clubs. Volgende week zaterdag in Hoogeveen tegen HZVV en deze zaterdag thuis tegen Noordscheschut.

Lees meer...

Oranje Nassau wil goede lijn doorzetten tegen d’ Olde Veste’54

Voetballen in Steenwijk tegen d’ Olde Veste. Als we naar de statistieken kijken, geven die het beeld dat Oranje Nassau in deze wedstrijden vaak de overhand heeft. In totaal won ON vier keer in Steenwijk en d’ Olde Veste slechts één keer. De andere twee ontmoetingen eindigden in een gelijkspel.

Lees meer...

Oranje Nassau verliest van Harkemase Boys.

Op sportpark de Bosk verloor Oranje Nassau vanavond met 4-1 van derdedivisionist Harkemase Boys.

Lees meer...

Oefenwedstrijd tegen Harkemase Boys

Komende dinsdagavond speelt Oranje Nassau een oefenwedstrijd tegen Harkemase Boys.

Lees meer...

Oranje Nassau loot vv Kwiek

In de eerste ronde van de beker in district Noord speelt Oranje Nassau tegen vv Kwiek uit Hoogezand.

Lees meer...

Oranje Nassau speelt in eerste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Zeerobben

De start van de competitie leverde Oranje Nassau zaterdag voor het eerst sinds het seizoen 2013/2014 een overwinning op. De tegenstander van zaterdag, Zeerobben, was minder succesvol. De Harlingers verloren hun openingswedstrijd.

Lees meer...

De laatste in de rij van even voorstellen: Jason Spanninga

Vandaag de afsluiting van het voorstellen van alle spelers, trainers en staf, die dit jaar voor het eerst bij Oranje Nassau acteren. De laatste in de rij is Jason Spanninga. We hebben hem nog niet veel in actie gezien maar bij iedere wedstrijd was hij er wel bij. Goed om nader met hem kennis te maken.

Lees meer...

Oranje Nassau start de competitie zaterdag in Damwoude tegen debutant Broekster Boys

Zaterdag start dan eindelijk de competitie in 1E. Oranje Nassau is in de eerste wedstrijd gekoppeld aan debutant Broekster Boys. En dat is voor de Groningers direct een testcase.

Lees meer...

Voorbeschouwing op het nieuwe seizoen in 1E

Komende zaterdag gaan we beginnen met een nieuw seizoen in de eerste klasse E. Zonder Blauwwit ’34 Buitenpost en VEV’67. Maar met HZVV, Broekster Boys en Bedum. Tijd voor een (uitgebreide) vooruitblik.

Lees meer...

Even voorstellen: verzorgster Marit Mier

In de staf van Oranje Nassau komen we nog een nieuweling tegen, namelijk verzorgster Marit Mier. We stellen ook haar graag voor.

Lees meer...

KNVB info ON1