Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Paul Bergtop:”Oranje Nassau is een warme club waar ik goed ontvangen ben.”

Ook Paul Bergtop speelt dit jaar voor het eerst in de selectie van Oranje Nassau. Hij is 31 jaar, woont in Groningen

Lees meer...

Oranje Nassau oefent tegen Be Quick 1887

Zaterdagmiddag om 14.00 uur speelt Oranje Nassau een oefenwedstrijd bij Be Quick 1887. Het is de tweede oefenwedstrijd in het tweede blok van de voorbereiding.

Lees meer...

Josha Ottens: Het voelt als thuis komen

We vervolgen vandaag de reeks kennismaking met nieuwelingen. Deze keer weer een oude bekende namelijk Josha Ottens Josha is 26 jaar en woont in Warffum.

Lees meer...

Thijs Gerlofs:Ik kan Erwin het beste omschrijven als een ambitieuze en motiverende trainer

De serie kennismaking met nieuwe spelers beginnen we vandaag met een speler, die na een jaar weer terugkeert bij Oranje Nassau: Thijs Gerlofs uit Baflo.

Lees meer...

Wedstrijdprogramma eerste elftal bekend

Het wedstrijdprogramma voor de mannen van Oranje Nassau is sinds 18 augustus bekend.. ON begint met een thuiswedstrijd tegen debutant Pelikaan S

Lees meer...

Eerste oefenwedstrijd in tweede blok van de voorbereiding

Na twee weken van intensief trainen staat er zaterdag voor de mannen van Oranje Nassau een oefenwedstrijd op het programma tegen ACV. 

Lees meer...

Kennismaken met de trainer van de tweede selectie Jeroen de Groot

Vandaag stellen we het laatste nieuwe staflid van Oranje Nassau voor. Dat is Jeroen de Groot. Jeroen komt uit Groningen en is dit seizoen de trainer van de tweede selectie.

Lees meer...

Marshall Pourier: “Ik was echt onder de indruk van de gretigheid en de wil van de selectie.”

Aan het begin van de tweede week van blok twee van de voorbereiding maken we kennis met de nieuwe assistent-trainer Marshall Pourier. Net als keeperstrainer Jan van der Zweep is hij afkomstig uit Delfzijl. Marshall werkt bij Roba Metals een metaalbedrijf in Farmsum

Lees meer...

Voorstellen staf en spelers

Vandaag beginnen we met het voorstellen van de nieuwe stafleden en selectiespelers. De serie begint dit jaar met nieuwe verzorger Arjen Tjalma. Arjen zal samen met Anouk de selectie begeleiden om iedereen fit te krijgen en/of te houden.

Lees meer...

Voorbereiding 2019/2010 tweede blok

Maandagavond is de eerste selectie onder leiding van trainer Erwin Heerlijn en zijn assistenten begonnen aan het tweede blok van de voorbereiding.

Lees meer...

Verdien €50

KNVB info ON1