Oranje Nassau wil met goed gevoel de winterstop in.

Zaterdag 15 december sluit Oranje Nassau het eerste gedeelte van de competitie af. Zaterdag is in de twaalfde wedstrijd van dit seizoen Balk de tegenstander. En dat is beslist geen reden om gemakkelijk over te denken.

Lees meer...

Oranje Nassau zaterdag tegen Bedum

De laatste onderlinge wedstrijd tussen Oranje Nassau en Bedum was in het seizoen 15/16. De tegenstellingen waren groot op die zevende mei 2016: Mede door de overwinning thuis tegen Bedum werd ON kampioen en was Bedum gedegradeerd. In dit seizoen komen beide ploegen elkaar weer tegen, omdat Bedum vorig seizoen toch wel verrassend kampioen werd van de tweede klasse J.

Lees meer...

Aanhaken of afhaken?

Voor Oranje Nassau is de eerstvolgende thuiswedstrijd in de competitie weer belangrijk. Na het puntverlies tegen Drachtster Boys is het zaak om de aansluiting met Winsum en met HZVV te houden. Be Quick Dokkum is zaterdag de tegenstander.

Lees meer...

Oranje Nassau in de beker tegen zondag-tweedeklasser Hoogezand

Er weer treft Oranje Nassau een club uit Hoogezand in de beker. Was het in de eerste ronde derdeklasser Kwiek, nu is tweedeklasser Hoogezand komende woensdag de tegenstander. Deze wedstrijd wordt op Sportpark Coendersborg gespeeld en begint om 20.00 uur.

Lees meer...

Opnieuw een topper voor Oranje Nassau

Zaterdagmiddag vanaf half drie zal Drachster Boys er alles aan doen om de tweede plaats in 1E weer te veroveren op Oranje Nassau Ze hebben dan nog wel de hulp nodig van PKC, dat dan een punt moet pakken tegen Winsum. Maar of Oranje Nassau het zover wil laten komen is zeer de vraag.

Lees meer...

Tweede derby van dit seizoen is thuis tegen PKC’83

Voor de elfde keer in de geschiedenis staat de derby tussen Oranje Nassau en PKC’83 op het programma voor de competitie. Beide ploegen hebben wel vaker tegen elkaar gespeeld, maar dat waren twee oefenwedstrijden en een bekerwedstrijd.

Lees meer...

ON loot Hoogezand

Dinsdagavond is in Oudehaske de loting verricht voor de tweede ronde van de beker. Ook werd er geloot voor de tussenronde

Lees meer...

Oranje Nassau voor de beker tegen Kwiek

Op het eerste gezicht moet Oranje Nassau komende zaterdag met gemak de volgende rond van de beker kunnen halen. Maar of het zo gemakkelijk zal gaan, betwijfelen we.

Lees meer...

Oranje Nassau voor moeilijke opgave in Winsum

Voetballen in Winsum tegen Viboa of Winsum. Geen prettige ontmoetingen voor Oranje Nassau. We hebben de statistieken er even op nageslagen en komen dan tot de conclusie dat voetballen in Winsum voor de stadjers altijd lastig is.

Lees meer...

Eerste stadsderby voor Oranje Nassau tegen vv Groningen

Komende zaterdag speelt Oranje Nassau de eerste stadsderby. Op sportpark Coendersborg is vv Groningen de tegenstander. Dat kan een mooie wedstrijd worden. Voor Oranje Nassau wordt het aanhaken, of voorlopig even afhaken.

Lees meer...

KNVB info ON1