Balk de volgende horde voor Oranje Nassau

Na de mooie overwinning van afgelopen zaterdag wacht Oranje Nassau een nieuwe uitdaging. Komende zaterdag is Balk de tegenstander en we kunnen ons voorstellen dat de oranjehemden nog wel een appeltje te schillen hebben met deze tegenstander.

Lees meer...

Verdedigende versterking voor Oranje Nassau

Oranje Nassau heeft voor het komende seizoen 4 spelers vastgelegd die voor de nodige verdedigende versterking borg staan. Dat gaat om 2 nieuwe en 2 bekende gezichten.

Lees meer...

Oranje Nassau moet zaterdag tegen Winsum de tweede plek verdedigen

Komende zaterdag is het inhaalweekend. De wedstrijden die op 26 januari door een algehele afgelasting niet doorgingen worden nu gespeeld. Oranje Nassau ontvangt thuis Winsum. Het is de laatste wedstrijd in de tweede periode, maar voor die periode is het niet meer belangrijk.

Lees meer...

Ruendel Martina geselecteerd voor het Noordelijk elftal

Ruendel Martina heeft een uitnodiging gekregen voor de selectie van het Noord Nederlands elftal. Dit team speelt op 15  juni onder leiding van coach Ron Jans een wedstrijd tegen Noord Duitsland. Een eervolle uitnodiging voor onze huidige topscorer.

Lees meer...

Tyson Dos Santos: Soms moet je een stap terugzetten om vervolgen twee vooruit te zetten!

Onlangs is bekend geworden, dat Tyson Dos Santos na een jaar alweer bij Oranje Nassau weggaat. Dat komt natuurlijk vaker voor. Toch blijft het, hoe begrijpelijk ook, jammer dat een speler van dit kaliber nu alweer weggaat. Tyson gaat volgend seizoen spelen voor naamgenoot Oranje Nassau Sneek.

Lees meer...

Gorecht zaterdag tegenstander in de laatste derby van de gemeente Groningen

Later dan we gewend zijn publiceren we de voorbeschouwing op de komende wedstrijd van Oranje Nassau. Dat heeft alles te maken met de bekerwedstrijd tegen Frisia, die woensdagavond werd gespeeld.

Lees meer...

Oranje Nassau wil ten koste van Frisia de laatste acht bereiken.

Niet Helpman (za) is de volgende tegenstander in het bekertoernooi. De KNVB heeft de wedstrijd van de Helpenaren ongeldig verklaard en daarom mag LAC Frisia 1883 nu proberen om toch nog de laatste acht te bereiken. Voor Oranje Nassau komt er op een doordeweekse woensdag een wat langere reis naar Leeuwarden in plaats van naar de Esserberg.

Lees meer...

Oranje Nassau kan zaterdag sterkste team van de gemeente Groningen 1E worden.

Na de topper tegen HZVV afgelopen zaterdag ontmoet Oranje Nassau komende zaterdag een tegenstander van een ander kaliber. Dat maakt het voor de Coendersborg bewoners nog niet gemakkelijk.

Lees meer...

Marshall Pourier nieuwe assistent-trainer bij Oranje Nassau

Met ingang van het seizoen 2019 – 2020 zal Marshall Pourier (45) bij Oranje Nassau aantreden als assistent trainer van hoofdtrainer Erwin Heerlijn. Marshall is in het bezit van het diploma UEFA B (TC 2) en fungeert dit seizoen als hoofdtrainer van zondag 2e klasser Hoogezand.

Lees meer...

Oranje Nassau voor de beker naar Leeuwarden.

De wedstrijd in de 1/8 finale tegen Helpman is definitief geschrapt.

Lees meer...

KNVB info ON1