Voorstellen staf en spelers

Vandaag beginnen we met het voorstellen van de nieuwe stafleden en selectiespelers. De serie begint dit jaar met nieuwe verzorger Arjen Tjalma. Arjen zal samen met Anouk de selectie begeleiden om iedereen fit te krijgen en/of te houden.

Lees meer...

Voorbereiding 2019/2010 tweede blok

Maandagavond is de eerste selectie onder leiding van trainer Erwin Heerlijn en zijn assistenten begonnen aan het tweede blok van de voorbereiding.

Lees meer...

Twee thuiswedstrijden voor ON in de beker.

Het wedstrijdprogramna voor de beker voor Oranje Nassau is bekend. ON start met een thuiswedstrijd tegen Gorecht om 15.00 uur op Coendersborg.

Lees meer...

Interessante bekerloting

In de poulefase van de districksbeker Noord van dit seizoen is Oranje Nassau ingedeeld in een interessante poule. Eerste klasser Hoogezand en tweedeklassers Gorecht en Veendam1894 zijn de tegenstanders.

Lees meer...

SVI tweede debutant in 1E

Vanmorgenvroeg heeft de KNVB de ploegen bekendgemaakt die volgend seizoen in 1E spelen.

Lees meer...

Start seizoen 2019/2020

Maandagavond 1 juli is het seizoen voor Oranje Nassau 1 officieel van start gegaan met een eerste training. Vrijwel de hele selectie was hierbij aanwezig.

Lees meer...

Rhobin Brander: Het hoogtepunt is voor mij eigenlijk dit hele seizoen

Met aanvoerde Rhobin Brander blikken we vlak voor het officiële einde van dit seizoen (op 30 juni) nog één keer terug op het seizoen 2018/2019.

Lees meer...

Voorbereiding en selectiespelers Oranje Nassau bekend.

Op maandag 1 juli begint om 20.00 uur het eerste deel van de voorbereiding van de eerste selectie op het nieuw seizoen. In die eerste weken wordt er op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag getraind.

Lees meer...

Wie spelen volgend jaar in 1E?

Na alle promorie- en degradatiewedstrijden lijkt de eerste klasse E redelijk gevuld.

Lees meer...

Rico Cordes van Be Quick naar Oranje Nassau

De 19-jarige Rico Cordes speelt het komend seizoen in het oranje. Hij verruilt de zondag Hoofdklasser Be Quick voor de zaterdag eerste klasser  OranjeNassau.

Lees meer...

KNVB info ON1