Oranje Nassau voor de beker naar Leeuwarden.

De wedstrijd in de 1/8 finale tegen Helpman is definitief geschrapt.

Lees meer...

Oranje Nassau ontvangt in topper de koploper

Komende zaterdag speelt Oranje Nassau de belangrijke wedstrijd tegen HZVV. Wil ON de spanning nog enigszins terugbrengen dan moeten de Oranjehemden de koploper verslaan. Dat zal niet meevallen.

Lees meer...

Laatste nieuws: Helpman - Oranje Nassau gaat niet door

De bekerwedstrijd Helpman - Oranje Nassau gaat komende zaterdag niet door. De KNVB heeft het duel uit het programna gehaald. Over het vervolg houden we jullie op de hoogte.

Wedstrijd tegen Helpman vastgesteld

Zaterdag 2 maart a.s. om 17.00 uur speelt ON op de Esserberg de bekerwedstrijd tegen Helpman (zaterdag). Scheidsrechter is Nick Alberts uit Annen. Woensdag plaatsen we de voorbeschouwing op de site

Even voorstellen: een nieuwe verzorgster

Sinds deze maand hebben we bij de eerste selectie een nieuwe verzorgster. Naast Marit Mier is dat nu Julia Mulder. Julia vervangt Anouk Benedictus, is net 19 jaar en woont in Onstwedde. Trainer Erwin Heerlijn was zo vriendelijk haar op de eerste trainingsavond al voor te stellen aan een aantal supporters langs de lijn. Tijd om haar ook voor te stellen aan de volgers van Oranje Nassau

Lees meer...

Oranje Nassau wil graag verder in de beker

De wedstrijd van komende zaterdag tegen LTC als een formaliteit beschouwen? Dat lijkt ons niet het juiste uitgangspunt. Hoewel je wel geneigd bent te denken dat deze derde klasser geen moeilijke opgave zal zijn voor Oranje Nassau.

Lees meer...

Oranje Nassau wil zaterdag bij Zeerobben goede serie vervolgen

Oktober 2017. Debutant Zeerobben ontvangt degradant Oranje Nassau in Harlingen. Eitje voor ON zo leek het. Maar niets was minder waar. Oranje Nassau werd tot figurant gemaakt in die wedstrijd. Zeerobben won overtuigend en verdiend met 3-0. September 2018 Opnieuw een duel tussen ON en Zeerobben, maar nu in Groningen. Eigenlijk een beetje het zelfde verhaal, maar met dit verschil dat Zeerobben de figurant was. Al deed de uitslag (3-2) anders vermoeden.

Lees meer...

Belangrijke wedstrijd voor de koploper van de tweede periode

Wie na een aantal speelronden had voorspelde, dat de wedstrijd Oranje Nassau – Broekster Boys van a.s. zaterdag een belangrijke ontmoeting was voor de tweede periode, was waarschijnlijk hard uitgelachen, Toch is dat komende zaterdag de realiteit.

Lees meer...

Oranje Nassau gaat op bezoek bij stadgenoot PKC ‘83

Nadat afgelopen zaterdag het hele programma in 1E er terecht door de KNVB uit werd gegooid staan ons zaterdag weer mooie ontmoetingen te wachten. Hoewel, het is wel de vraag of er zaterdag gevoetbald kan worden, bijvoorbeeld op Sportpark De Kring. PKC ‘83 beschikt helaas niet over een kunstgrasveld en de weervoorspellingen zijn nog onzeker met regen sneeuw en vorst. Niet het beste weer voor natuurgras.

Lees meer...

Wedstrijd Oranje nassau - Winsum opnieuw vastgesteld.

De KNVB heeft een nieuwe datum vastgesteld voor het programma, dat zaterdag in zijn geheel werd afgelast. De wedstrijd Oranje Nassau - Winsum is net als de andere afgelaste wedstrijden nu gepland voor zaterdag 30 maart a.s. Ook de match van Oranje Nassau 2 tegen Winsum 2 is naar die daum verplaatst. 

KNVB info ON1