Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Merkwaardige wissel bij Blauw Wit - Oranje Nassau

Bij de wedstrijd tussen Blauw Wit Leeuwarden en Oranje Nassau stond oorspronkelijk een volledig Fries trio aangesteld door de KNVB. Wat precies de achterliggende gedachte van het weghalen van beide assistenten is geweest is niet duidelijk.

Lees meer...

ON bekert in de eerste ronde tgen stadsgenoor GVAV-Rapiditas

Woensdag is er door de KNVB - Noord geloot voor de eerste ronde van de districktbeker. Tegenstander voor Oranje Nassau is stadgenoot GVAV- Rapititas

Lees meer...

Blauw Wit '34 is zaterdag de tweede tegenstander voor Oranje Nassau

Na de seizoen opening tegen debutant Pelikaan S speelt Oranje Nassau komende zaterdag in Leeuwarden tegen een andere debutant: Blauw Wit ‘34

Lees meer...

Oranje Nassau opent zaterdag op Coendersborg de competitie tegen debutant Pelikaan S

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar komende zaterdag is het zover. Ook de eerste klasse van het zaterdagvoetbal gaat van start. Oranje Nassau start dit seizoen in 1E met een thuiswedstrijd tegen Pelikaan S

Lees meer...

Wat gaat het nieuwe seizoen van 1E ons brengen?

Het nieuwe seizoen in 1E staat voor de deur. En we gaan ons weer wagen aan een voorbeschouwing. Vorig seizoen zaten we er bij enkele ploegen flink naast. Wellicht gaat het deze keer beter.

Lees meer...

Jordi de Vries:"Ik verwacht, dat we meegaan draaien om het kampioenschap en de periode titels"

Binnen Oranje Nassau is Jordi de Vries niet helemaal nieuw. Vorig seizoen maakte hij al zijn debuut in ON 1. Dit jaar is hij onderdeel van de eerste selectie. Daarom ook met hem een kennismakingsinterview

Lees meer...

ON 1 vanuit de wachtkamer naar eerste ronde beker.

Sinds donderdagavond zat Oranje Nassau in de wachttkamer.

Lees meer...

Youri Schuur: “De mix van goed niveau en gezelligheid bij ON trok mij heel erg aan.”

We laten jullie vandaag kennis maken met Youri Schuur. Youri is 23 jaar en woont in Groningen. Door een blessure hebben we hem nog weinig in actie gezien. Tijd dus om ook met hem kennis te maken.

Lees meer...

Oranje Nassau speelt laatste poulewedstrijd tegen Veendam 1894

Het is vijf voor twaalf om de volgende ronde te bereiken. Dat was de conclusie van verslaggever Bert Postma na de 3-2 nederlaag tegen Hoogezand afgelopen zaterdag. ON heeft een overwinning nodig en dan nog is het de vraag of ze het zullen redden. Want hoe je het wendt of keert, Oranje Nassau heeft het niet meer zelf in de hand.

Lees meer...

Rick Wiersma: "Ik weet zeker dat ik mij goed kan ontwikkelen hier bij Oranje Nassau."

We hebben zijn naam al verschillende keren in een verslag van ON 1 zie staan. Rick Wiersma. Velen zullen hem ook al hebben zien spelen. Tijd voor een kennismaking met deze buitenspeler.

Lees meer...

Verdien €50

KNVB info ON1