Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Oranje Nassau ontvangt zaterdag Zeerobben

De eerste klasse E heeft veel weg van een tombola. Een loterij waar iedere keer weer prijzen worden uitgekeerd. Die prijzen zijn dan in de vorm van een eerste plaats. Na negen speelronden hebben we al vier verschillende nummers één gehad: Winsum, Leeuwarder Zwaluwen, Blauw Wit’34 en Oranje Nassau.En vaak stond de ploeg alleen op doelsaldo op de eerste plaats. Het geeft aan hoe spannend het competitieverloop ook dit jaar weer is in deze klasse. Vorig seizoen was er vooral een strijd om de tweede plaats, nu is er eigenlijk geen enkele ploeg die er tot dit moment echt bovenuit steekt.

Lees meer...

Oranje Nassau naar Drachten voor de confrontatie met Drachtster Boys

Na het gelijke spel tegen Balk en de uitschakeling in de beker door GVAV-Rapiditas moet Oranje Nassau zich richten op de komende wedstrijd. Die wordt in Drachten gespeeld tegen Drachtster Boys. 

Lees meer...

Interessante derby in de eerste ronde van de districtsbeker!

Oranje Nassau gaat het zaterdag in de eerste ronde van de beker opnemen tegen stadgenoot GVAV-Rapiditas. Een interessante stadsderby dus.

Het oorspronkelijk bericht is aangepast wat betreft de historie tussen beide clubs met dank aan Jack Schilder (wedstrijdzaken GVAV)

Lees meer...

Oranje Nassau oefent tegen FVC

Dinsdagavond 12 november oefent Oranje Nassau tegen zondageersteklasser FVC. 

Lees meer...

Oranje Nassau op jacht naar eerste periodetitel

Het eerste elftal van Oranje Nassau heeft na een, zeker qua resultaten, mager begin de laatste weken de weg naar de top gevonden. Na de overwinning tegen Leeuwarder Zwaluwen gaan de oranjehemden alleen aan kop. Een uitstekende uitgangspositie om zaterdag al de eerste prijs van het seizoen te pakken. Maar daar moet nog wel wat voor gedaan worden. Tegenstander Balk laat zich niet zo gemakkelijk aan de kant zetten.

Lees meer...

Duel om de koppositie op Coendersborg

Voor Oranje Nassau staat er zaterdag opnieuw een belangrijke wedstrijd op het menu. Koploper Leeuwarder Zwaluwen is om 14.30 uur de tegenstander op sportpark Coendersborg.

Lees meer...

Zaterdag eerste stadsderby voor Oranje Nassau bij PKC'83

Een stadsderby is altijd bijzonder. De stad Groningen kent dit seizoen drie vertegenwoordigers op het niveau van de eerste klas. Dat betekent dat Oranje Nassau dit voetbaljaar vier keer een stadsderby heeft. En komende zaterdag is de eerste in die reeks tegen PKC.

Lees meer...

Oranje Nassau wil de eerste thuiswinst pakken.

Wanneer je als buitenstaander naar de ranglijst kijkt in 1E dat zul je ongetwijfeld je vraagtekens zetten bij de kracht van Oranje Nassau. De club uit Groningen staat op een teleurstellende achtste plaats met slechts vijf punten uit vier wedstrijden.

Lees meer...

Oranje Nassau speelt zaterdag in Winsum tegen de koploper

Menig volger van Oranje Nassau had zich waarschijnlijk een iets andere start van de competitie voorgesteld. Drie debutanten op rij, dat lijkt een gemakkelijk begin. Maar na dat debutantenbal moeten we concluderen dat er vier punten zijn gepakt. En dat de achterstand op koploper Winsum nu al vijf punten bedraagt.

Lees meer...

Oranje Nassau neemt het thuis opnieuw op tegen een debutant

De derde wedstrijd in de competitie is opnieuw tegen een debutant. Na de thuiswedstrijd tegen Pelikaan S en de uitwedstrijd tegen Blauw Wit ’34 is zaterdag debutant SVI te gast op Coendersborg

Lees meer...

Verdien €50

KNVB info ON1