ON start met thuisnederlaag tegen Olde Veste ’54

GRONINGEN – ON is het nieuwe seizoen gestart met een 3-1 thuisnederlaag tegen Olde Veste ’54. Daarmee beleefde de ploeg van ON-trainer Henk Konings een valse competitiestart.

Lees meer...

ON lijdt 2-0 nederlaag in Buitenpost

 BUITENPOST - ON is het bekeravontuur zaterdagmiddag gestart met een 2-0 nederlaag in Buitenpost.

Lees meer...

Zaterdag 11 augustus Oefenwedstrijd ON 1

Zaterdag 11 augustus oefent ON 1 tegen DVVA uit Amsterdam. De wedstrijd wordt gespeeld op het veld van de VV Roden en vangt aan om 14.30 uur.

Nieuwe selectie ON 1 start training

Maandag 2 juli van 20.15 tot 21.45 uur vindt de eerste training van de selectie van ON 1 plaats. Onder leiding van Henk Konings wordt dit jaar ook al in de maand juli getraind. Op een paar vakantiegangers na zal nagenoeg de gehele selectie compleet zijn.

Voorbeschouwing Hoofdklasse C, zaterdag 21 april 2012

Met nog drie wedstrijden te gaan is de competitie in de hoofdklasse C zowel in de strijd om de titel, de derde periodetitel, nacompetitie en degradatie tot hoogspanning opgelopen, WHC is de riante voorsprong voor de titel kwijt geraakt. ON bewees zichzelf geen goede dient door

Lees meer...

Selectie volgend seizoen

De selectie van Oranje Nassau wordt volgend seizoen versterkt met de linksbenige Danny van Dijk. De centrale verdediger is multifunctioneel én ervaren. In het verleden speelde Van Dijk bij ondermeer FC Emmen, Harkemase Boys, DIO Groningen en op dit moment bij ACV. Van Dijk is na Roelf Cats, Germain Beck en Roy van Dalen de vierde aanwinst voor de ploeg van trainer Henk Konings. ON is bijzonder content met de komst van Van Dijk. Overigens blijft ook Wouter van Aanholt volgend seizoen selectiespeler bij ON. Hij is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen.

Voorbeschouwing inhaalprogramma Hoofdklasse C zaterdag 7 april 2012

Oranje Nassau - Flevo Boys (Uitslag in Emmeloord 1-1)

Oranje Nassau speelde uit in Emmeloord 1-1, maar was de betere ploeg en had eigenlijk verdiend te winnen. Voor Oranje Nassau is het een belangrijk weekend met twee

Lees meer...

O.N.pakt punt in slotfase

Oranje Nassau heeft op eigen veld - wonderbaarlijk- een punt overgehouden aan het duel met koploper WHC: 2-2. De gasten waren negentig minuten beter, maar verzuimden afstand te nemen. Jaap Jacobs maakte in de slotminuut de gelijkmaker.

Lees meer...

Staphorst beslist duel in tien minuten

Oranje Nassau leed in en tegen Staphorst de tweede nederlaag van het seizoen: 4-1. Feitelijk besliste de thuisclub het duel in een tijdsbestek van tien minuten, van de 35e tot de 45e minuut.

Lees meer...

'Het maximaal haalbare'

Oranje Nassau speelde zaterdag met 2-2 gelijk tegen Urk. Een resultaat dat achteraf door iedereen gezien werd als 'maximaal haalbaar'. Trainer Henk Konings was ondanks het feit dat een 2-0 voorsprong als sneeuw voor de zon verdween, toch tevreden. ''We hebben het maximale gepresteerd en laten zien dat we ook zonder een aantal basiskrachten goed voor de dag kunnen komen.''

Lees meer...

KNVB info ON1