Alles of niets voor ON bij Olde Veste '54

GRONINGEN – Van een derby was geen seconde sprake afgelopen weekend tijdens ON – PKC ’83. PKC ’83 speelde met meer overtuiging en deelde een flinke tik uit aan de formatie van ON-trainer Henk Konings. Hoe ON de tegenslag verwerkt wordt zaterdag duidelijk wanneer het te gast is bij Olde Veste ’54. Wil ON nog bij de eerste drie eindigen, dan moet dit weekend de vlam in de pan.

Lees meer...

ON ontvangt ontketend PKC '83

GRONINGEN – Bovenin 1E zaterdag wankelt het flink de laatste weken. Terwijl Drachtster Boys en VIBOA vechten voor de titel, is de strijd om de derde plek niet minder spannend. ON en Olde Veste ’54 hebben daarvoor momenteel de beste papieren. PKC ’83, de ploeg die het zaterdag opneemt tegen ON, zit na de 5-1 zege op VIBOA plotseling ook op het vinkentouw.

Lees meer...

ON wil zich herpakken tegen LTC

GRONINGEN – ON speelt dit seizoen nog zes competitiewedstrijden. Naast twee thuisduels tegen PKC ’83 en CVVB gaat de ploeg van ON-trainer Henk Konings nog op bezoek bij Olde Veste ’54, Buitenpost, CVVB en LTC. De ploeg uit Assen is zaterdag om 14.30 uur de eerstvolgende tegenstander.

Lees meer...

ON wacht cruciale krachtmeting tegen Drachtster Boys

GRONINGEN – Het geluk lacht ON de laatste weken toe. Na een veelbesproken eerste seizoenshelft, volgde een stroeve hervatting van de tweede seizoenshelft. Niettemin werden de laatste vier competitiewedstrijden allemaal in winst omgezet. Het vertrouwen lijkt daarmee terug voor de ploeg van ON-trainer Henk Konings, en dat moet ook wel. Komende zaterdag is koploper Drachtster Boys om 15.00 uur te gast in Groningen.

Lees meer...

ON klaar voor competitiekraker tegen VIBOA

GRONINGEN – Of de 2-0 nederlaag die VIBOA vorige weekend  leed bij Drachtster Boys een incident was moet zaterdagmiddag blijken wanneer ON om 14.30 uur te gast is in Winsum. Voor ON is de sluiproute richting hoofdklasse nog steeds niet van tafel. Winst op de ploeg die  al met één been in het op een na hoogste amateurniveau staat is dan wel noodzakelijk.

Lees meer...

Wedstrijd CVVB - Oranje Nassau afgelast !!!

De wedstrijd CVVB - Oranja Nassau, die vandaag voor half drie gepland stond is ivm de weersomstandigheden afgelast.

ON wacht eerste confrontatie met CVVB

GRONINGEN – Komende zaterdag staat de allereerste aflevering van CVVB – ON om 14.30 uur op het programma. ON kruipt langzaam omhoog in het linkerrijtje, terwijl de formatie van CVVB-trainer Hans van de Ploeg al het hele seizoen aan de ketting ligt in het rechterrijtje. De Bedumers, die met 13 keer 90 minuten vooralsnog het minst aantal wedstrijden speelden, kunnen zeker nog een paar plekken omhoog. Voor ON komt het plafond bijna in zicht.

Lees meer...

ON wil hoger rendement tegen Oeverzwaluwen

GRONINGEN – ON-trainer Henk Konings ziet nog steeds perspectief voor een hoge eindklassering in 1E zaterdag. De 4-1 overwinning van begin maart tegen Noordscheschut moet dan zeker een vervolg krijgen tegen Oeverzwaluwen. De hekkensluiter uit Zuid Friesland is morgen om 15.00 uur de tegenstander van Oranje Nassau in Groningen.

Lees meer...

ON 1oefent dinsdagavond 12 maart tegen Forward.

Dinsdag 11 maart oefent ON1 tegen Forward. Aanvang 20.00 uur, op veld 5. Alles wel ‘IJs en weder dienende’, met andere woorden mits er geen sneeuw op het veld ligt.

ON aast op revanche tegen Noordscheschut

GRONINGEN – ON speelt morgen om 15.00 uur thuis tegen laagvlieger Noordscheschut. Waar ON met zes gelijke spelen telkens een goal tekort kwam voor de volle winst, werd Noordscheschut in zes duels eveneens achtervolgd door hetzelfde fenomeen. Met het enige verschil dat de formatie van Noorscheschut-trainer Eric Prins niets overhield aan de confrontaties.

Lees meer...

KNVB info ON1