Oranje Nassau wil zaterdag bij Zeerobben goede serie vervolgen

Oktober 2017. Debutant Zeerobben ontvangt degradant Oranje Nassau in Harlingen. Eitje voor ON zo leek het. Maar niets was minder waar. Oranje Nassau werd tot figurant gemaakt in die wedstrijd. Zeerobben won overtuigend en verdiend met 3-0. September 2018 Opnieuw een duel tussen ON en Zeerobben, maar nu in Groningen. Eigenlijk een beetje het zelfde verhaal, maar met dit verschil dat Zeerobben de figurant was. Al deed de uitslag (3-2) anders vermoeden.

Lees meer...

Belangrijke wedstrijd voor de koploper van de tweede periode

Wie na een aantal speelronden had voorspelde, dat de wedstrijd Oranje Nassau – Broekster Boys van a.s. zaterdag een belangrijke ontmoeting was voor de tweede periode, was waarschijnlijk hard uitgelachen, Toch is dat komende zaterdag de realiteit.

Lees meer...

Oranje Nassau gaat op bezoek bij stadgenoot PKC ‘83

Nadat afgelopen zaterdag het hele programma in 1E er terecht door de KNVB uit werd gegooid staan ons zaterdag weer mooie ontmoetingen te wachten. Hoewel, het is wel de vraag of er zaterdag gevoetbald kan worden, bijvoorbeeld op Sportpark De Kring. PKC ‘83 beschikt helaas niet over een kunstgrasveld en de weervoorspellingen zijn nog onzeker met regen sneeuw en vorst. Niet het beste weer voor natuurgras.

Lees meer...

Wedstrijd Oranje nassau - Winsum opnieuw vastgesteld.

De KNVB heeft een nieuwe datum vastgesteld voor het programma, dat zaterdag in zijn geheel werd afgelast. De wedstrijd Oranje Nassau - Winsum is net als de andere afgelaste wedstrijden nu gepland voor zaterdag 30 maart a.s. Ook de match van Oranje Nassau 2 tegen Winsum 2 is naar die daum verplaatst. 

Oefenwinst Oranje Nassau

De oefenwedstrijd van Oranje Nassau tegen sc Loppersum werd een 2-0 overwinning voor de oranjehemden. De eindstand werd 2-0.

Lees meer...

Zaterdag topper in 1E Oranje Nassau – Winsum (of gaat het niet door?)

Wellicht tegen beter weten in, zetten we toch een voorbeschouwing voor komende zaterdag op de site. Waarschijnlijk gooit het weer roet in het eten. De wedstrijd Oranje Nassau – Winsum is voor ons de topper in 1E. De nummer 2 tegen de nummer 3 van de ranglijst kan een regelrechte kraker genoemd worden.

Lees meer...

AFGELAST

DE OEFENWEDSTRIJD VAN ON TEGEN ACHILLES '94 GAAT DOOR SNEEUWVALL NIET DOOR.

Oranje Nassau hervat competitie in Haren tegen Gorecht.

Komende zaterdag om 15.00 uur geeft scheidsrechter Ronald Spoler uit Almelo het startsein voor de eerste wedstrijd na de winterstop voor Oranje Nassau. Ook is dit de laatste competitiewedstrijd uit de eerste helft van de competitie. In Haren speelt de hoofdmacht van Erwin Heerlijn tegen Gorecht van Robbie Wenting

Lees meer...

In gesprek met trainer Erwin Heerlijn

Erwin Heerlijn is nu sinds ruim een half jaar trainer van Oranje Nassau. Deze geboren Delfzijlster, is opgegroeid bij Neptunia. Daar heeft hij jaren gevoetbald en trainingen gegeven aan de jeugd. Ook stond hij aan de wieg van de samenwerking tussen de jeugd van Neptunia en Eemsboys. Na een korte periode bij Omlandia, waar hij werd herenigd met keeper Jan van der Zweep, moest hij stoppen met voetballen.

Lees meer...

Voorbereiding tweede seizoenshelft

Nog net in het oude jaar een overzicht van het programma van de voorbereiding van het eerste elftal. Deze voorbereiding begint komende donderdag 3 januari met een eerste training. Zaterdag 5 januari is dan de tweede training om 14.30 uur.

Lees meer...

KNVB info ON1