Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Oranje Nassau sluit competitie af tegen Noordscheschut.

Komende zaterdag de afsluiting van de competitie van de eerste klasse E. Verschillende wedstrijden doen er nog toe. Ook de ontmoeting tussen Noordscheschut en Oranje Nassau is niet om des keizers baard.

Lees meer...

Samenstelling 1e selectie Oranje Nassau

In de afgelopen periode heeft de Technische Commissie van Oranje Nassau bekend gemaakt welke nieuwe spelers vanaf het komend seizoen op Coendersborg actief zullen zijn. Inmiddels zijn ook de gesprekken met de spelers van de huidige selectie afgerond.

Lees meer...

Oranje Nassau heeft de steun van eigen publiek hard nodig

Zaterdag speelt Oranje Nassau zijn laatste thuiswedstrijd voor de competitie. Tegenstander is d’ Olde Veste ‘54 uit Steenwijk

Lees meer...

Nieuwe spelers volgend seizoen

Donderdagavond 9 mei, hebben de nieuwe spelers voor het seizoen 2019-2020 kennis gemaakt met hun nieuwe vereniging. De officiele foto’s zullen later gemaakt worden, maar middels deze opnames al vast de mogelijkheid de juiste namen bij de gezichten te leren.

Lees meer...

Oranje Nassau kan rustig de laatste fase van de competitie in.

Komende zaterdag hebben de volgers van Oranje Nassau de eerste mogelijkheid om mogelijk een nieuwe aanwinst voor volgend seizoen te bekijken. Bij Drachtster Boys speelt namelijk Paul Bergtop. Deze verdediger gaat na drie seizoenen Drachten verlaten om bij Oranje Nassau te spelen.

Lees meer...

Drietal Achilles 1894 kiest voor Oranje Nassau

In de afgelopen periode heeft de Technische Commissie van Oranje Nassau overeenstemming bereikt met een drietal spelers van Achilles 1894. Dat betekent dat zij komend seizoen de selectie van Oranje Nassau komen versterken.

Lees meer...

Oranje Nassau zaterdag naar Dokkum voor de confrontatie met Be Quick

Afgelopen zaterdag verloor Oranje Nassau twee punten, waardoor het winnende Winsum ook twee puntjes inliep op de Groningers. Zaak om zaterdag de voorsprong niet verder te laten verkleinen en met een goed gevoel de ‘lentestop’ in te gaan.

Lees meer...

Oranje Nassau strijdt voor de tweede plek

Het is al veertien wedstrijden geleden, dat Oranje Nassau een competitienederlaag leed. En dit seizoen heeft de oranjebrigade van Heerlijn thuis ook nog niet verloren. De eerste nederlaag sinds lange tijd komt steeds dichterbij. Wat ons betreft blijven de Coendersborgbewoners nog even ongeslagen.

Lees meer...

Balk de volgende horde voor Oranje Nassau

Na de mooie overwinning van afgelopen zaterdag wacht Oranje Nassau een nieuwe uitdaging. Komende zaterdag is Balk de tegenstander en we kunnen ons voorstellen dat de oranjehemden nog wel een appeltje te schillen hebben met deze tegenstander.

Lees meer...

Verdedigende versterking voor Oranje Nassau

Oranje Nassau heeft voor het komende seizoen 4 spelers vastgelegd die voor de nodige verdedigende versterking borg staan. Dat gaat om 2 nieuwe en 2 bekende gezichten.

Lees meer...

Verdien €50

KNVB info ON1