Zaterdag start voorbereiding tweede seizoenshelft Oranje Nassau 1


Zaterdag 4 januari a.s. start de selectie van de trainers Heerlijn, Pourier en v/d Zee met de voorbereiding op het tweede gedeelte van de competitie

Lees meer...

De balans van 2019

Nu het voetbaljaar 2019 is afgesloten met een winst op Broekster Boys (2-3) en het kalendrjaar ook bijna voorbij is, maken we nog even de balans op van het hele kalenderjaar. In totaal kwam Oranje Nassau 42 keer in actie in 2019. Daarvan waren er 25 in de reguliere competitie, 1 in de nacompetitie, 6 bekerwedstrijden en 8 oefenwedstrijden.

Lees meer...

Oranje Nassau sluit het jaar 2019 met een uitwedstrijd tegen Broekster Boys.

Na een teleurstellende voetbalwedstrijd afgelopen zaterdag tegen Olde Veste moet Oranje Nassau revanche nemen op zichzelf. Dat zal dan moeten gebeuren tegen Broekster Boys. 

Lees meer...

Oranje Nassau speelt opnieuw thuis, nu tegen d'Olde Veste '54

Komende zaterdag speelt Orane Nassau zijn laatste thuiswedstrijd van 2019. Dit keer is ‘d Olde Veste ’54 uit Steenwijk (niet voor het eerst) de laatste tegenstander.

Lees meer...

Oranje Nassau ontvangt zaterdag Zeerobben

De eerste klasse E heeft veel weg van een tombola. Een loterij waar iedere keer weer prijzen worden uitgekeerd. Die prijzen zijn dan in de vorm van een eerste plaats. Na negen speelronden hebben we al vier verschillende nummers één gehad: Winsum, Leeuwarder Zwaluwen, Blauw Wit’34 en Oranje Nassau.En vaak stond de ploeg alleen op doelsaldo op de eerste plaats. Het geeft aan hoe spannend het competitieverloop ook dit jaar weer is in deze klasse. Vorig seizoen was er vooral een strijd om de tweede plaats, nu is er eigenlijk geen enkele ploeg die er tot dit moment echt bovenuit steekt.

Lees meer...

Oranje Nassau naar Drachten voor de confrontatie met Drachtster Boys

Na het gelijke spel tegen Balk en de uitschakeling in de beker door GVAV-Rapiditas moet Oranje Nassau zich richten op de komende wedstrijd. Die wordt in Drachten gespeeld tegen Drachtster Boys. 

Lees meer...

Interessante derby in de eerste ronde van de districtsbeker!

Oranje Nassau gaat het zaterdag in de eerste ronde van de beker opnemen tegen stadgenoot GVAV-Rapiditas. Een interessante stadsderby dus.

Het oorspronkelijk bericht is aangepast wat betreft de historie tussen beide clubs met dank aan Jack Schilder (wedstrijdzaken GVAV)

Lees meer...

Oranje Nassau oefent tegen FVC

Dinsdagavond 12 november oefent Oranje Nassau tegen zondageersteklasser FVC. 

Lees meer...

Oranje Nassau op jacht naar eerste periodetitel

Het eerste elftal van Oranje Nassau heeft na een, zeker qua resultaten, mager begin de laatste weken de weg naar de top gevonden. Na de overwinning tegen Leeuwarder Zwaluwen gaan de oranjehemden alleen aan kop. Een uitstekende uitgangspositie om zaterdag al de eerste prijs van het seizoen te pakken. Maar daar moet nog wel wat voor gedaan worden. Tegenstander Balk laat zich niet zo gemakkelijk aan de kant zetten.

Lees meer...

Duel om de koppositie op Coendersborg

Voor Oranje Nassau staat er zaterdag opnieuw een belangrijke wedstrijd op het menu. Koploper Leeuwarder Zwaluwen is om 14.30 uur de tegenstander op sportpark Coendersborg.

Lees meer...

KNVB info ON1