Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Balans van een jaar met weinig voetbal

De velden ligger er verlaten bij. De kantine is leeg. Geen activiteiten in de komende weken. Nederland zit in een strenge lockdown en er kan (bijna) niet gesport worden. 2020 is in vele opzichten een triest jaar, ook als je kijkt naar de sportieve mogelijkheden.

Lees meer...

Peter van der Sluis blijft, Sven de Haan vertrekt

Nadat in november het contract van hoofdtrainer Erwin Heerlijn werd verlengd is het nu tijd voor nieuws over de rest van de Technische Staf. Daarmee zijn in de afgelopen weken gesprekken gevoerd, en dat heeft geleid tot de volgende uitkomsten:

Lees meer...

Oranje Nassau traint coronaproof

Zoals de regels voorschrijven is men bij ON actief zolang het kan en mag. Het is natuurlijk niet ideaal en kunnen er geen partijen of oefeningen waar contact is, gedaan worden. Maar trainer Erwin Heerlijn is samen met zijn assistenten creatief genoeg om er uit te halen wat mogelijk is.

Lees meer...

Oranje Nassau zonder publiek tegen Winsum

Het zal een rare gewaarwording worden. Door de coronamaatregelen die de regering maandagavond afkondigde, mogen er geen toeschouwers aanwezig zijn bij Oranje Nassau – Winsum. Dat wordt even wennen. En ik denk persoonlijk, dat het wel eens wat langer kan duren dan de drie aangekondigde wedstrijden.

Lees meer...

Wat gaat 1E ons dit seizoen opleveren?

Het voetbalseizoen van 1E staat weer op punt van beginnen. Zaterdag de eerste ronde. Daarom ook dit jaar een voorbeschouwing op het nieuwe seizoen. Aan het eind van de rit kan iedereen pas constateren, of ik een beetje gelijk heb gekregen.

Lees meer...

Caspar Abadom:"Bij Oranje Nassau heb ik meer eigen verantwoordelijkheid"

Aan het begin van het seizoen zijn de nieuwelingen bij de technische staf en de spelers via de website aan de volgers van Oranje Nassau voorgesteld. Ook was er een nadere kennismaking met twee slectiespelers, die a ee ytijd meelopen bij ON. Rest nog de beide verzorgers. Vandaag maken we kennis met de eerste.

Lees meer...

Oranje Nassau heeft plaatsing voor knock-out ronde in eigen hand.

Zaterdag is de afsluiting van de poulefase van de districtsbeker. Oranje Nassau ontmoet stadgenoot SC Stadspark. Stadspark is in 2014 ontstaan uit een fusie tussen De Vogels en Gronitas. De ploeg is in 14/15 begonnen in de derde klasse en komt nu voor het derde seizoen uit in de eerste klasse.

Lees meer...

Fred Specken:We hebben een gebalanceerde groep met denk ik genoeg kwaliteiten om ergens bovenin te kunnen meedraaien".

Vandaag een interview met Frederik Specken. Niet omdat hij nieuw is, maar omdat hij al lang bij de selectie zit. Niet alleen nieuwelingen verdienen de aandacht, ook oude rotten mogen wel eens voor het voetlicht!

Lees meer...

Niels Stenekes:"Ik ben erg blij met de huidige selectie en met de staf."

De laatste drie jaar maken we ieder jaar weer kennis met de nieuwelingen. Dat zijn er dit jaar in verhouding minder dan andere seizoenen. Daarom dit jaar ook een nadere kennismaking met spelers, die al langer bij Oranje Nassau spelen. Vandaag is Niels Stenekes als eerste aan de beurt.

Lees meer...

Oranje Nassau op bezoek bij LTC

Twee seizoenen geleden trof Oranje Nassau in de derde ronde LTC Assen als tegenstander. Het werd destijds een 3-1 overwinning voor de thuisclub. Zaterdag spelen beide ploegen opnieuw tegen elkaar, nu in Assen.

Lees meer...

Verdien €50

KNVB info ON1