Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

ON Groningen E1 - ON Roden E1 (1-2)

Zaterdag 2 April 2016 - Na twee keer verlies moesten we nu toch maar eens gaan winnen. In de kleedkamer vooraf hebben we goed besproken wat de opstelling was.

Lees meer...

ON E1 - HFC`15 E2 (2-9)

Na de goede wedstrijd tegen HFC E3 van vorige week, dachten we dat we vandaag een goede kans hadden om te winnen. De wedstrijd begon ook goed met goede kansen voor ON. Toch was het HFC dat de eerste twee doelpunten maakte. Een flinke tegenvaller.

Lees meer...

Oranje Nassau E1 - Noordwolde E1

Na de tweede trainingsweek, mocht ON E1 zich klaar maken voor de tweede bekerwedstrijd van dit seizoen. De mannen van coach Sybrand waren er op gebrand om de 3 punten in de wacht te slepen, net als vorige week tegen GEO (Garmerwolde en omstreken).

Lees meer...

E1 speelt kwartfinale beker!

Woensdagavond om 18.45 uur wordt de kwartfinale in de beker Oranje Nassau E1 - GRC E1 gespeeld. Komt allen! Onder de bezielende leiding van Suzanne Snijder en met veel enthousiaste ouders langs de lijn... op naar meer!

ON E1 - De Held 29 Oktober

Wat een wedstrijd zaterdag j.l. tegen de Held. ON E1 wilde deze wedstrijd per se winnen! Woensdag was er namelijk kansloos verloren van BQ in de bekercompetitie. Dat moest dus rechtgezet worden.

Lees meer...

Verdien €50

KNVB info JO11-1