3 punten voor ONC1 tegen BSVV C1!

Het was wel effe wennen zonder Dorien die ondanks dat het haar wordt gegund een behoorlijk 'gat' achterlaat. Ik denk dat het de meiden van MC1 een  positieve 'boost' heeft gegeven want ze kwamen goed uit de startblokken. 

Lees meer...

C1: Veel werklust is niet genoeg voor de overwinning

7 december 2013 Vandaag kreeg uw reporter tijdens de wedstrijd de opmerking dat een verslag niet nodig was. De vraag Waarom? slikte ik nog net in. Deze stellen is hem beantwoorden. Ik begreep ook hem wel. Het was een uitdrukking van de collectieve teleurstelling langs de lijn. De meiden hadden de afgelopen weken al veel mooie dingen laten zien en stiekem hoopten de supporters op een overwinning. Dat kwam er vandaag niet van.

De technische staf houdt vast aan de koers. Dus kijken naar de horizon en daar recht op af. Zo komen de meiden af en toe op nieuwe posities te spelen. Eigenlijk is dit om hun eigen horizon te verbreden: kan ik ook op deze positie uit de voeten? Dat is dan wel even wennen. Wat dat betreft was de wedstrijd van vandaag een nuttige in de ontwikkeling.

Lees meer...

30-11-2013: Oranje Nassau C1 – FC Assen C1

Na een weekend zonder voetbal kwam ON C1 vandaag weer in actie. Dit keer kwam FC Assen in het prachtige geelzwarte tenue op bezoek. Vooraf hadden de meiden maar liefst 15 nieuwe ballen gekregen! Bouwbedrijf van der Woude is de gulle sponsor van 10 ballen en de familie de Jong (Tiny samen met topper/assistent-coach Johnny) doneerden de andere 5 ballen. Een grote verrassing voor het team en de staf! Uiteraard zijn de meiden hier erg blij met deze onverwachte surprise. Grote klasse, daar kan het team op voortbouwen!

Lees meer...

ON Talentenmeidenteam C1 toont karakter en speelt beste wedstrijd van het seizoen!

Zaterdag 16 november speelde het meidenteam C1 uit tegen Achilles 1894 C2. Ontwikkelingen gaan soms met stapjes, soms staat het even stil en soms wordt een grote stap gemaakt. Vandaag maakten de meiden een grote mentale stap voorwaarts. Het team was op alle fronten beter dan Achilles en nam de drie punten dan ook terecht mee naar Groningen.

Lees meer...

ON talentenmeidenteam C1: uitje naar Fryslan SV Heerenveen – RKC Waalwijk

Eén van de ouders van C1 kreeg een artikel uit een Univé folder onder ogen over meidenvoetbal. Je kon je aanmeldenom kans te maken op een VIP behandeling. Het leek haar een goed idee om C1 hiervoor aan te melden.

Lees meer...

KNVB info JO15-1