Erwin Heerlijn nieuwe hoofdtrainer Oranje Nassau

De TC van Oranje Nassau heeft deze week overeenstemming bereikt met Erwin Heerlijn (32) over een eenjarig contract. Met ingang van het seizoen 2018 – 2019 zal hij dus de eerste selectie gaan leiden. Heerlijn verwacht in het voorjaar het diploma UEFA-A (T/C 1) te behalen. Hij loopt dit jaar stage bij derde divisionist Be Quick 1887.

Lees meer...

Sluiting clubhuis tijdens de feestdagen

Na de laatste training in dit kalenderjaar op donderdag 21 december a.s. (de kortste dag en de langste nacht) is het clubhuis gesloten.

Lees meer...

Voetbaloverzicht zaterdag 9 december 2017

Vrijdagavond jl. waren de natuurgrasvelden op sportpark Coendersborg al afgekeurd en dat gaf mij mooi de gelegenheid om het thuisprogramma voor die zaterdag aan te passen. Helaas moesten een aantal wedstrijden worden afgelast, waaronder die van Vrouwen 1. Er is wat afgelasting betreft een zekere volgorde hoe dat moet gebeuren. Pas als dit vaker voorkomt, mogen we bijvoorbeeld teams die tig wedstrijden achterlopen voorrang geven

Lees meer...

voetbaloverzicht 2 december 2017

Een geweldige prestatie van Vrouwen 1 zaterdag jl. in de uitwedstrijd tegen toen nog koploper DSS . Het zal vast een enerverende wedstrijd zijn geweest en mooi dat onze vrouwen met een 2-3 zege uiteindelijk aan het langste eind trokken. In de rangschikking staat onze vrouwen nu op de 3e plaats met 20 uit 9, DSS is 2e met 23 uit 10 en Berkel is 1e met 25 uit 10. Vrouwen 1 heeft de aansluiting met de top dus weer hersteld.

Lees meer...

Uitnodiging voor de nieuwjaarsbijeenkomst!


Het bestuur en de jubileumcommissie nodigen jullie graag uit voor het bijwonen van de nieuwjaarsbijeenkomst op zaterdag 6 januari 2018. Behalve onze leden, rekenen wij ook op de komst van de leden van de supportersvereniging, de deelnemers van de club van honderd, onze vrijwilligers, onze sponsoren en adverteerders.

Lees meer...

Voetbaloverzicht 25 november 2017

Voer voor psychologen: hoe kan het dat een elftal dat met 3-0 voorstaat die voorsprong helemaal inlevert en zelfs in de slotfase nog moet vrezen voor een nederlaag? Het kan nog gekker trouwens, want Borussia Dortmund, de ploeg van trainer Peter Bosz, stond bij de rust zelfs met 4-0 voor en mocht uiteindelijk ook nog tevreden zijn met de puntenverdeling.

Lees meer...

Voetbaloverzicht zaterdag 18 november 2017

Een wedstrijd verliezen, maar toch het beste van het spel hebben. Het overkwam Mannen 1 zaterdag in de altijd moeilijke uitwedstrijd in en tegen Buitenpost. Daar staat natuurlijk wel tegenover dat als je zelf niet scoort, de tegenstander vaak toeslaat. Dat gebeurde nu ook.

Lees meer...

Voetbaloverzicht 11 november 2017

'Een gewaarschuwd man telt voor twee', schreef ik de vorige week in de vooruitblik op de bekerwedstrijd Aduard 2000 1 tegen ons Mannen 1. Dat sloeg natuurlijk op het feit dat men op bezoek ging bij een 3e klasser en dan ontstaat al gauw een beetje het gevoel: 'ach, dat varkentje wassen we wel even'.

Lees meer...

Neem je oud papier mee voor de club

Vanaf komennde woensdag 15 november staat de oud-papiercontainer weer op de parkeerplaats bij Oranje Nassau,

Lees meer...

Voetbaloverzicht 4 november 2017

Blijde gezichten na afloop van de stadsderby tussen Oranje Nassau en PKC ’83, ON won deze wedstrijd met 4-2 en volgens de trainer van de Kampers viel daar niets op af te dingen.

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor