Geen jeugdtrainingen tot JO-15!

In verband met de heersende kou en mede omdat door de krokusvakantie veel jeugdleden afwezig zijn, vervallen deze week de trainingen voor onze jeugd tot O15!

Michel Schreuder, coördinator JC

Voetbaloverzicht 17 februari 2018

Thuis was het de afgelopen zaterdag weer raak wat het aantal afgelastingen betrof. De natuurgrasvelden waren niet bespeelbaar, waardoor diverse wedstrijden moesten worden afgelast of worden verplaatst naar de kunstgrasvelden. Maar ook op kunstgrasveld 2 kon niet direct worden gespeeld. Dat veld bleek vroeg in de morgen door de gladheid te gevaarlijk om de jongste jeugd hierop te laten spelen. Uiteindelijk moesten we zeven wedstrijden definitief afgelasten. 

Lees meer...

Onderzoek naar het effect van de rubberkorrels in het kunstgras op het milieu.

Op verschillende plaatsen zijn op sportpark Coendersborg installaties geplaatst in het oppervlaktewater en in diverse putten van de drainagebuizen om het effect te meten die de rubberkorrels in de kunstgrasvelden op het milieu en het grondwater zouden kunnen hebben.

Lees meer...

AFGELASTINGEN update 9.20 uur

Voor deze zaterdag zijn er weer verschilledende wedstrijden afgelast.

Hieronder een overzicht

Lees meer...

weekoverzicht zaterdag 2 februari 2018

Zaterdagmorgen jl. werden de natuurgrasvelden al vroeg afgekeurd. Maar vervolgens ging het ook mis met de kunstgrasvelden. Het begon al voor negen uur te sneeuwen en het bleef maar door gaan. De velden waren al gauw met een behoorlijke sneeuwlaag bedekt en dan weet je het wel.

Lees meer...

Container oud papier weer op parkeerplaats bij Oranje Nassau

Vanaf woensdag 14 februari staat de oud-papier -container weer bij Oranje Nassau. Hij blijft staan tot woensdag 21 feruari.
Goede kans,dat je in die week wel een keer op Coendersborg komt.

Lees meer...

Weekoverzicht 27 januari 2018

Op bescheiden schaal zijn er alweer wat wedstrijden voor de competitie gespeeld. Mannen 1 speelde zaterdag 27 januari jl. de laatste wedstrijd van de 1e competitiehelft in Steenwijk tegen d ‘Olde Veste ’54. Het werd een wedstrijd met twee gezichten.

Lees meer...

Nog even nagenieten van de reunie

Huisfotograaf Bert Postma was zaterdag uiteraard ook aanwezig op de reunie t.g.v. het honderdjarig bestaan van Oranje Nassau. Hij heeft vele reünisten en anderen op de foto gezet.

Lees meer...

The day before

Morgen, zaterdag 20 januari, is het zover: de reunie van de bijna 100-jarige cvv Oranje Nassau. Velen zullen morgen richting Coendersborg gaan om elkaar te ontmoeten en oude herinneringen op te halen. Op de lijst zien we leden uit het verleden en uit het heden.

Lees meer...

ON loot vv Heerenveen

In de vierde ronde van districtsbeker ontmoet Oranje Nassau zondaghoofdklasser Heerenveen

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor