Spic en span

Terwijl U of jij op je rug ligt ergens langs een van europa's of misschien nog verdere stranden met een lekker biertje in de hand en absoluut je gedachten bij andere dingen dan bij je voetbalcluppie Oranje Nassau in het verre Groningen, worden er heel wat zweetdruppels vergoten in het Oranje Home. Hebben jullie je wel eens afgevraagd hoe het toch mogelijk is dat het toch al 100 jaar oude clubgebouw, met bescheiden middelen er toch weer heel behoorlijk, maar vooral schoon bij ligt.

Lees meer...

Toch nog happy end bij Oranje Nassau

Een gedenkwaardige dag, 27 -05- 2018 voor, bestuur, spelers begeleiders, trainers, supporters en iedereen die Oranje Nassau een warm hart toedraagt. Na een turbulente week met gebeurtenissen die door de een meer gewaardeerd konden worden dan door de ander, heeft iedereen gelukkig de juiste weg gekozen en eendrachtig de overwinning voor het eerste behaald. Even eerder had ons 2e ook al een mooie prestatie geleverd door het kampioenschap binnen te halen en zodoende weer een plaats in de Hoofdklasse verdiend. Belangrijk voor de aansluiting naar het eerste.

Lees meer...

Het tweede is kampioen!!!

Vanmiddag nam ON 2 de overwinning mee uit Leek. Het werd uiteindelijk 3-2

Lees meer...

Koninklijke erepenning op 100ste verjaardag van Oranje Nassau

Met een receptie op de echte verjaardag 30 april besloot Oranje Nassau het feestjaar ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan. Ik wil beginnen met het bedanken van iedereen die het mogelijk heeft gemaakt om de festiviteiten te maken tot wat ze waren. En dat waren er flink wat.

Lees meer...

De zaterdag voor de verjaardag...

Een beetje een vreemde zaterdag voor de a.s. verjaardag op maandag 30 april. Een bijna voetballoze inhaal zaterdag was niet de ideale omstandigheid voor een feestdag. 1 jeugdwedstrijd in de ochtend en een afgelaste wedstrijd van het 5e elftal in de vroege middag uren. De dames die zich beschikbaar hadden gesteld om bij drukte te assisteren en via een koek- en grabbeltonactie wat gelden te genereren voor de dames afdeling hadden het niet druk en konden zich vermaken aan de stamtafel met een kaart spelletje wat verdacht veel leek op de beruchte stoelendans.

Lees meer...

Geslaagde sponsoravond in Leek

Dinsdagavond 24 april organiseerde Oranje Nassau een sponsoravond in het bedrijfspand van MW in Leek.Het was een avond in het kader van het 100-jarig bestaan van Oranje Nassau. Het werd inhoudelijk een geslaagde avond. Helaas viel de belangstelling van sponsoren, supporters en leden van de clu van honderd een beetje tegen. Maar de thuisblijvers hadden ongelijk.

Lees meer...

Voetbaloverzicht 7 april 2018

Terugblik: o.a. Manen 1 nadert de gevarenzone; Vrouwen 1 maakt zich op voor de topper tegen Berkel 1; Mannen 2 houdt stand in Zuidhorn; Mannen 3 en Vrouwen 3 nog in de race voor eden eventueel kampioenschap!

Lees meer...

Voetbaloverzicht 17 maart 2018

Helaas was het zaterdag weer een dag met veel afgelastingen. Wat de keuringsploeg betreft had de KNVB het hele programma er mogen uitgooien. Want wees nou zelf eerlijk? Wie vond het leuk om onder deze ijselijke omstandigheden te spelen. Dat was ook de reden dat we veld 1 ’s morgensvroeg voorlopig moesten afkeuren.

Lees meer...

Weer oud-papier tijd

De container voor oud-papier komt één dezer dagen weer op het terrein van Oranje Nassau te staan. Tijd dus om weer even te kijken of je nog oude krantem en dergelijke op voorraad hebt. Oranje Nassau wil het graag hebben.

Lees meer...

Voetbaloverzicht 24 febuari 2018

Omdat de KNVB vrijdag al de wedstrijden in de categorie B had afgelast, bleef van het wedstrijdprogramma niet zo veel over. Vrouwen 1 moest wel aan de bak, want de op zaterdag 20 januari jl. afgelaste bekerwedstrijd tegen Jong vv Alkmaar stond vandaag opnieuw op het programma. Helaas konden onze vrouwen dit keer de Alkmaarsters niet opnieuw de punten afsnoepen, wat dus in de competitie wel lukte.

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor