ON 2 oefent tegen GRC2

Dinsdagavond 20.00 uur speelt ON 2 tegen GRC 2 op sportpark Corpus de Hoorn

Beide kunstgrasvelden zijn weer beschikbaar

Met ingang van maandag 19 augustus a.s. kan er weer worden getraind op beide kunstgrasvelden van ons sportpartk.. Het trainingsschema vind je elders op deze site. Het clubhuis gaat op deze maandag ook weer open.

Volop activiteiten bij Oranje Nassau

Toen ik mij maandagochtend richting sportpark Coendersborg en dus naar mijn cluppie Oranje Nassau spoedde voor de koffie met cake, moest ik mij een weg banen langs fietsers, scooters en zelfs enkele auto mobielen. Allemaal jongelui van rond de twintig. Even dacht ik dat i.v.m. werkzaamheden aan de ringweg het clubhuis van ON het inschrijfpunt van de KEI week was geworden. Na veel vertraging en het eindelijk vinden van een parkeerplekje kon ik eindelijk mijn clubgenoten begroeten.

Lees meer...

Nieuw kunstgrasveld nadert voltooiing

Over een aantal dagen zullen de clubs op sportpark Coendersborg over een splinternieuw en modern kunstgrasveld beschikken.

Lees meer...

Grote schoonmaak van het clubgebouw

Op maandag 12 augustus a.s. gaan we het clubhuis, en dan met name het publieksgedeelte, grondig schoonmaken.

Lees meer...

Jeroen de Groot nieuwe trainer Oranje Nassau 2

Oranje Nassau heeft met ingang van het seizoen 2019 – 2020 Jeroen de Groot vastgelegd als trainer voor het tweede elftal. Jeroen is woonachtig in Groningen, single, 33 jaar oud en werkzaam als leerlingcoördinator en docent bij AOC Terra in Eelde.

Lees meer...

Geanimeerde nieuwjaarsbijeenkomst Oranje Nassau 2019

Jan Niko de Boer had ons allen in zijn nieuwsbrief naar het clubhuis geroepen om daar een gezellige start te maken met 2019 en tevens de tweede seizoenshelft in te luiden.. Bijeenkomsten die net als Jaarvergaderingen niet uitblinken in grote belangstelling. Of de verwachtingen voor dit jaar de redenen waren, feit was dat de belangstelling heel behoorlijk was vanmiddag.

Lees meer...

Nieuwjaarsbijeenkomst Oranje Nassau

Het bestuur van Oranje Nassau nodigt u graag uit voor het bijwonen van de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst. Deze wordt gehouden op zaterdag 5 januari 2019 in ons clubgebouw op het sportpark Coendersborg.

Lees meer...

Mitchell Schievels scoorde zijn 75e competitiedoelpunt

Het doelpunt, dat Mitchell Schievels afgelopen zaterdag maakte tegen Noordscheschut was zijn 75e in competitieverband in zijn seniorentijd. Daarmee is Mitchell, na Rhobin Brander de tweede in de huidige selectie, die volgens Voetbal Noord een derde ster verdient. Een felicitatie lijkt ons ook hier wel op zijn plaats. Mitchell zelf vond het leuk om te horen, dat hij er al zo veel heeft gemaakt.

Lees meer...

Openingsfeest 2018-2019 op 29 september!

Het begint inmiddels een leuke traditie te worden; het seizoensopeningsfeest! Op 29 september kunnen de vermoeide voetbalbeentjes weer van de vloer tijdens de ONimals party. Zie onderstaande flyer.

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor