Hoe gaat het nu met .............. Martijn Huizenga

In de rubriek Hoe gaat hetmet .... laten we verschillende mensen binnen de vereniging aan het woord. Deze keer is Martijn Huizenga, bestuurslid van Oranje Nassau en voetballer van ON 7 aan de beurt

Lees meer...

Hoe gaat het nu met ............ Bob van Wilgen

In het tweede deel van deze rubriek laten we vandaag Bob van Wilgen,  hier op de nieuwjaarsreceptie van januari, aan het woord. Hem kennen we als ex-secretaris en ex- scheidsrechter bij onze vereniging. Daarnaast is hij jaren betrokken geweest bij het vrouwenvoetbal.Tegenwoordig houdt hij zich nog bezig met PC-zaken. Ook is hij secretaris van de Club van Honderd van Oranje Nassau.

Lees meer...

Hoe gaat het nu met .............. Bert Postma

Vandaag starten we met een nieuwe rubriek op onze site. We willen graag weten hoe het met mensen binnen Oranje Nassau gaat. De eerste die wat mag vertellen is onze huisfotograaf Bert Postma, die zoals op de foto is te zien ook nog anndere kwaliteiten heeft dan fotograferen.

Lees meer...

Geen competitievoetbal tot en met 31 maart en bij Oranje Nassau m.i.v. 13 maart geen activiteiten

Het kwam vanmiddag niet allemaal als een verrassing dat de KNVB heeft besloten om i.v.m. de opmars van het coronavirus de voetbalcompetitie in zijn geheel stil te leggen tot en met 31 maart 2020. Dat betekent dus dat er in ons land voorlopig niet wordt gevoetbald.
Het bestuur van Oranje Nassau heeft aansluitend besloten dat alle activiteiten bij de club tot en met 31 maart 2020 ook worden stilgelegd.

Lees meer...

In memoriam Jo Menno Robijn

.20 10 2012 001

Na een relatief kort ziekbed is op donderdag 23 januari ons lid van verdienste Jo Robijn in de leeftijd van 84 jaar overleden.

Lees meer...

Gezellige nieuwjaarsbijeenkomst Oranje Nassau

Ook dit jaar waren ledeñ, sponsoren, adverteerders club van honderd-leden  en leden van de supportersvereniging via nieuwsbrief, website en twitter uitgenodigd voor de jaarlijkse nieuwjaarsinstuif van Oranje Nassau. Zelfs vanmiddag kregen we nog een uitnodiging via de mail om vooral langs te komen.

Lees meer...

Zaterdag 4 januari Nieuwjaarsinstuif in ons clubgebouw

Zaterdag 4 januari is de jaarlijkse Nieuwjaarsinstuif van cvv Oranje Nassau in het clubhuis op Sportpark Coendersborg, 

Lees meer...

Bij ON wordt niet af- maar opgetuigd

Kom je op maandagochtend om half tien bij het clubgebouw, is daar alweer volop activiteit. Bij de koffie aan de stamtafel laat Winsum trainer even fijntjes weten hoe hij de Leeuwarder Zwaluwen afgedroogd heeft en moeten wij ONers nog even verhaal doen over de verliespartij van zaterdag.

Lees meer...

Even de kou trotseren, maar dan .........?

Een beetje raar opschrift, dat kun je gerust zo stellen. Maar het is toch waar!

Vanaf maandag 11 november a.s. tot misschien wel donderdag 14 november a.s. hebben we te maken met een onverwarmd clubhuis.

Lees meer...

Inlevering oud papier bij Oranje Nassau

In verband met de stremming van de Kooiweg tot en met donderdag 19 september a.s. blijft de container, waarin jullie je voorraad oud papier kunnen deponeren, staan tot en met dinsdag 24 september a.s. Help even mee om de container voor 100% te vullen!

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor