Van gras naar kunstgras (deel 1)

Zoals je wellicht weet wordt de slechte grasmat van ons hoofdveld vervangen door een modern kunstgrasveld. De gemeente Groningen heeft hiertoe besloten om meer trainingscapaciteit te genereren en om van een hoop onderhoud (met weinig resultaat) af te zijn.

Lees meer...

Middenstip hoofdveld Oranje Nassau voor Henk de Jonge

Met het uitsteken van de middenstip van het ON hoofdveld door voorzitter Alex Bolt en het op coronaal verantwoorde wijze overhandigen aan Henk de Jonge werd het startsein gegeven voor de vervanging van de grasmat voor een kunstgras veld.

Lees meer...

Helden en hufters

Terwijl een groep mensen (meer als afgebeeld) bezig is aan de voorbereiding voor het nieuwe hoofdveld en het nieuwe seizoen en zich daarbij uit de naad werkt, menen enkele hufters de boel binnen te moeten “verbouwen”.

Lees meer...

Hoe gaat het nu met .............. Brenda Kuiper

We vervolgen onze rubriek hoe gaat het met .... met een aantal mensen uit de damesafdeling van Oranje Nassau. Als eerste spraken we met Brenda Kuiper. Brenda is al een aantal jaren lid bij Oranje Nassau. Begonnen als zaalvoetballer ging ze later verder op het veld. Op dit moment is ze lid van de TC bij de dames.

Lees meer...

Hoe gaat het nu met .............. Frank Veenhof

Vandaag een gesprekje met Frank Veenhof. Frank is de aanvoerder van Oranje Nassau 2 dit seizoen. Ook van hem willen we graag het één en ande weten.

Lees meer...

Hoe gaat het nu met .............. Jan van der Zweep

Keeperstrainer Jan van der Zweep is bezig met zijn laatste seizoen bij Oranje Nassau. Ook hij vertrekt naar NEC Delfzijl. Daar komt hij in een andere functie. Ook met hem hebben we gesproken over hoe hij deze tijd beleefd.

Lees meer...

Hoe gaat het nu met .............. Marshall Pourier

Aan de tijd bij Oranje Nassau komt een abrupt einde voor assistent Marshall Pourier die hier zijn conditie op peil houdt. Vanaf volgend seizoen zullen we hem missen op Coendersborg. Dan zal hij bij NEC Delfzijl verder gaan als hoofdtrainer. De wedstrijd van 7 maart 2020 was dus achteraf zijn laatste wedstrijd als assistent.. Ook met hem hadden we een kort gesprek.

Lees meer...

Hoe gaat het nu met .............. Thom van Dijk

Binnen de club zullen er niet veel mensen zijn die niet weten wie Thom van Dijk is. Als scheidsrechter heeft hij menig wedstrijden van voetballers bij ON gefloten. En nog steeds gaat hij door. Ook verzorgt hij voor de supportersvereniging de attenties bij lief en leed. Ook met hem hebben we een gesprekje op afstand gehad.

Lees meer...

Hoe gaat het nu met .............. Rhobin Brander

In de vijfde aflevering van de rubriek Hoe gaat het met ..... spreken we met aanvoerder Rhobin Brander van het eerste mannenteamn van Oranje Nassau. Hier zien we hem in actie in de topper tegen SVI in februari. Ook Rhobinwas bereid enkele vragen van ons te beantwoorden.

Lees meer...

Hoe gaat het nu met .............. Gerard Molenaars

Vandaag gaan we verder met de rubriek Hoe gaat het met...... We spreken deze keer met Gerard Molenaars hier op de foto met trainer Erwin Heerlijn. Gerard ken ik al ruim 40 jaar. In de jaren 70 van de vorige eeuw gaven we samen, met Egge Knol, training aan de D en E pupillen van Oranje Nassau.

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor