De laatste ronde!

De virtuele kantine op www.rondjevoorjeclub.nl sluit bijna, de laatste ronde is begonnen. Heb jij al een rondje gegeven voor cvv Oranje Nassau?

Lees meer...

Oranje Nassau en Erwin Heerlijn continueren samenwerking

Oranje Nassau heeft deze week overeenstemming bereikt met hoofdtrainer Erwin Heerlijn over de verlenging van diens contract met een jaar.

Lees meer...

OPA ( Oud Papier Actie) zoekt een chauffeur voor busje voor de maandag!

Doordat de huidige chauffeur (Henk de Jonge) i.v.m. ziekte echtgenote thuis wil stoppen en daardoor meer zorg aan zijn vrouw wil verlenen
zoeken wij van OPA een nieuwe chauffeur die hem kan opvolgen.

Lees meer...

Seniorengymnastiek bij ON

Het is niet alleen nuttig voor je eigen botten en spieren, ook de vereniging is er bij gebaat dat je af en toe (sommigen regelmatig) even achter de geraniums vandaan komt. Het boek is uit, de krant gelezen en het puzzeltje gelegd.

Lees meer...

Van gras naar kunstgras (slot)

Het laatste verhaal en de laatste foto’s lieten U zien dat het veld bedekt was met een dikke bruine laag lava zand of steen. Of hoe U het ook noemen wilt. Wie ooit heeft uitgevonden dat dit de beste ondergrond voor een kunstgras-voetbal veld is, heeft het goed gezien. Als hij nu ook nog een gras soort ontdekt die ook echt naar pas gemaaid ruikt, krijgt van mij het hoogste cijfer. Ik pluk nu zaterdags een polletje gras en stop dat in mijn fototas. De neus wil tenslotte ook wat toch. Als mijn vrouw een heerlijk stukje vlees voor mij bakt, heb ik een half uur voor de maaltijd ook het idee dat ik aan een warming up bezig ben.

Lees meer...

Dringende oproep ivm toernooi Old Stars!

Op vrijdagmiddag 18 september a.s. is er in het kader van de 'Nationale Sportweek' o.a. ook bij Oranje Nassau een 'OldStars Festival'.
De organisatoren hebben ons gevraagd of ons clubhuis van 14.00 - 17.00 uur beschikbaar is en daaraan gekoppeld de vraag of ook de bar open kan zijn.

Lees meer...

Top kunstgrasvelden in provincie Groningen

Sinds mijn artikelen van “gras naar kunstgras” is het een item geworden en reageren meerdere verenigingen. Leuk toch.

Lees meer...

Van gras naar kunstgras (3)

De vorige aflevering eindigde ik met een foto van Henk met de duim naar beneden en de hoop dat die weer omhoog kon. Ik ben blij nu te kunnen starten met een duim de goed richting op. Het is nu ik dit schrijf dinsdag 28 juli en het begint er echt op te lijken.

Lees meer...

Van gras naar kunstgras (2)

Aan het slot van de vorige aflevering, was de opbouwfase aangebroken en leek alles rooskleurig. Ik had mijn geologisch grondonderzoek gedaan en dacht een schat aan gouden munten gevonden te hebben. Echter bij nader onderzoek en het schoonmaken van de “munten”, bleken het mooie goudkleurige doppen van flessen van ons bier huismerk Hertog Jan te zijn. Hoezo geen bier langs de lijn?

Lees meer...

Even gluren bij de buren

Na een paar pittige buien was er nogal wat water op het veld van Coendersborg blijven staan.  Daardoor vond er daar maar weinig activiteit meer plaats. Alleen afgelopen vrijdag vrijdag werd de parkeerplaats vol gestort met lavasteen. De vaste volgers op Coendersborg waren maandagmorgen een beetje ongerust. Is er een staking? Zijn er gemeentelijke geldproblemen?  Of zijn het gewoon de weersomstandigheden? Er werd maandag in ieder geval niet gewerkt.

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor