Hoe staan de teams van Oranje Nassau er voor in de winterstop

De laatste week van het jaar wordt er altijd op vele manieren teruggekeken naar het bijna voorbije jaar. Dit jaar doe ik daar ook een keer aan mee. Nu het voetballen voor 2021 voor alle teams van Oranje Nassau is gestopt, wordt het tijd om eens te kijken hoe de verschillende ploegen van Oranje Nassau er voor staan. Aan het eind een klassement van alle veldteams gerelateerd aan het aantal punten per wedstrijd.

Lees meer...

Reünie kampioenen uit 1981

Allemaal wat ouder, grijzer en/ of kaler. Hier en daar een extra randje welvaartsvet. Dat was het beeld gisteren in Restaurant de Rietschans aan het Paterswoldsemeer. De gelegenheid: de reünie van het legendarische kampioensteam uit 1981. In dat jaar werd de promotie naar de eerste klasse bewerkstelligd, het toenmalig hoogste landelijke amateurniveau.

Lees meer...

Veteranen Oranje Nassau maken ruimte voor de Kerstkalkoen

Om straks een beetje op gewicht te blijven, zijn de veteranen van ON fanatiek aan het trainen op de dinsdagmiddag op sportpark Coendersborg. Ondanks het miezerige weer en temperaturen die normaal bij september horen, was een groep fanatieke oud eerste elftal spelers, oud ON trainers, vrijwilligers en gewone oud leden een lekkere partij aan het spelen.

Lees meer...

ALV d.d. 8-12-2021 uitgesteld

Beste ON-ers,

De corona-maatregelen die de overheid op vrijdag 26 november 2021 heeft aangekondigd, maken dat de Algemene Ledenvergadering die op woensdag 8 december 2021 gepland stond geen doorgang kan vinden.

In navolging op de corona-maatregelen die vanuit de overheid zijn aangekondigd, heeft de gemeente Groningen aangegeven dat sportcomplexen voorlopig tussen 17.00 en 05.00 gesloten dienen te zijn.

Lees meer...

Geef Oranje Nassau een rondje!

Ook dit keer doet Oranje Nassau weer mee aan Rondje voor je Club: de leukste crowdfundingsactie van Nederland. Met deze actie spaart onze club voor ons nieuwbouwproject.

Lees meer...

Spaaractie voor de club bij Albert Hein

dynamicImage i 5bcee9b0 main format 1120x630 1120x630 EN

Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet. Een spaarprogramma, waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn.

Lees meer...

In memoriam Gré van Aalderen

Op 22 juli jongstleden is Gré van Aalderen op 89-jarige leeftijd overleden. Omdat er niemand was die me hierop attent maakte volgt pas nu een kort in memoriam.

Lees meer...

Er is altijd wat te doen

Als U vanaf zaterdag 5 juni weer welkom bent in de kantine en op het terras van ON, zult U denken, maar daar kunnen maar een paar mensen zitten als de anderhalf meter gehandhaafd wordt. Maar laat U verrassen en kom even langs. Een groep dames is flink aan het klussen geweest en het blijkt dat er goede meubelmakers tussen zaten, die een aantal leuke tafels, stoelen en bankjes gefabriceerd hebben.

Lees meer...

Mini toernooi definitief afgelast

Wat al een beetje in de lucht hing is nu met zekerheid te stellen: het mini-toernooi van ACV, Be Quick, Harkemase Boys, ONS Sneek, Sneek Wit Zwart en Oranje Nassau gaat definitief niet door.

Lees meer...

In memoriam Sjamme Striesenou

Vrijdag 29 januari 2021 is in de leeftijd van 75 jaar plotseling overleden ons lid van verdienste Sjamme Striesenou. Toen we zondag 31 januari jl. bericht kregen van het overlijden van Sjamme, kwam dat wel heel hard bij ons aan.

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor