Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Spaaractie voor de club bij Albert Hein

dynamicImage i 5bcee9b0 main format 1120x630 1120x630 EN

Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet. Een spaarprogramma, waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn.

Lees meer...

In memoriam Gré van Aalderen

Op 22 juli jongstleden is Gré van Aalderen op 89-jarige leeftijd overleden. Omdat er niemand was die me hierop attent maakte volgt pas nu een kort in memoriam.

Lees meer...

Er is altijd wat te doen

Als U vanaf zaterdag 5 juni weer welkom bent in de kantine en op het terras van ON, zult U denken, maar daar kunnen maar een paar mensen zitten als de anderhalf meter gehandhaafd wordt. Maar laat U verrassen en kom even langs. Een groep dames is flink aan het klussen geweest en het blijkt dat er goede meubelmakers tussen zaten, die een aantal leuke tafels, stoelen en bankjes gefabriceerd hebben.

Lees meer...

Mini toernooi definitief afgelast

Wat al een beetje in de lucht hing is nu met zekerheid te stellen: het mini-toernooi van ACV, Be Quick, Harkemase Boys, ONS Sneek, Sneek Wit Zwart en Oranje Nassau gaat definitief niet door.

Lees meer...

In memoriam Sjamme Striesenou

Vrijdag 29 januari 2021 is in de leeftijd van 75 jaar plotseling overleden ons lid van verdienste Sjamme Striesenou. Toen we zondag 31 januari jl. bericht kregen van het overlijden van Sjamme, kwam dat wel heel hard bij ons aan.

Lees meer...

Een mooie zaterdag in coronatijd

Eindelijk een mooie strakke blauwe vrieslucht in plaats van hoge temperaturen, regen en wind. In deze periode van berusting, puzzelen, TV kijken en veel lezen even weer de frisse lucht opzoeken en een paar plaatjes schieten. 

Lees meer...

In memoriam Kees van Duinen

Ons bereikte het bericht, dat op zondag 27 december Kees van Duinen is overleden. Kees is 84 jaar geworden. De laatste jaren verbleef hij in verzorgingstehuis De Brinken.

Lees meer...

De laatste ronde!

De virtuele kantine op www.rondjevoorjeclub.nl sluit bijna, de laatste ronde is begonnen. Heb jij al een rondje gegeven voor cvv Oranje Nassau?

Lees meer...

Oranje Nassau en Erwin Heerlijn continueren samenwerking

Oranje Nassau heeft deze week overeenstemming bereikt met hoofdtrainer Erwin Heerlijn over de verlenging van diens contract met een jaar.

Lees meer...

OPA ( Oud Papier Actie) zoekt een chauffeur voor busje voor de maandag!

Doordat de huidige chauffeur (Henk de Jonge) i.v.m. ziekte echtgenote thuis wil stoppen en daardoor meer zorg aan zijn vrouw wil verlenen
zoeken wij van OPA een nieuwe chauffeur die hem kan opvolgen.

Lees meer...

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor