Voorbeschouwing finale nacompetitie vrouwen - wie pakt de plek in de topklasse?

image0 2

Lees meer...

Update van In memoriam Freerk Noorman nu met gegevens uitvaart.

Met groot verdriet hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Freerk Noorman op dinsdag 14 juni 2022.

Lees meer...

"Poetsman"

Als een oplettende ONer zijnde, is het zeker binnen de kantine iets bijzonder opgevallen. Natuurlijk zou het kunnen zijn in de meestal drukte dat er zaken zijn die niet opvallen wanneer er iets gewijzigd is. Maar toch moet er iets dicht bij het plafond opgevallen zijn.

Lees meer...

Dringend nieuwe scheidsrechters gezocht.

Iedere keer is het weer een hele toer om op zaterdag de verschillende thuiswedstrijden van scheidsrechters te voorzien. Helaas heeft de club maar weinig eigen scheidsrechters meer over. En veel van de aanwezige scheidsrechters hebben inmiddels een leeftijd bereikt, waarop ze eigenlijk wel zouden moeten kunnen stoppen.

Lees meer...

Ridder Jan

Jan Buitenhuis ridder in orde van oranje

Vandaag is onze oud-voorzitter en één van onze topvrijwilligers Jan Buitenhuis benoemd tot ridder in de Orde van Oranje Nassau. Wij zijn trots op Jan en feliciteren hem van harte!
 
 

In memoriam Jaap Heins

Kom je vrijdag 25 maart naar Oranje Nassau voor een gezellig kop koffie, word je gevraagd: "Heb je het al gehoord van Jaap Heins"? Op dat moment krijg je kippenvel en weet je meestal wel hoe laat het is. Dan krijg je de bevestiging, Japie is overleden.

DSC 7968

Lees meer...

Update kleedruimtes

Beste ON-ers,

Zoals jullie ongetwijfeld hebben meegekregen zijn onze kleedruimtes de storm van even terug niet ongeschonden doorgekomen. Enkele dakplaten zijn losgerukt door de wind, met lekkage in de kleedruimtes als gevolg. Hierdoor is er water gekomen in de installaties, waardoor reparatie (helaas) niet meer rendabel is.

Onze sponsoren Van Marum Installateurs en Boekema Vastgoedonderhoud zijn gelukkig snel ter hulp geschoten en zullen de komende periode reparatie/installatiewerkzaamheden uitvoeren aan de kleedruimtes. We hopen dat deze donderdag 24 maart afgerond zijn, zodat we komende tijd verzekerd zijn van een betrouwbare warmwatervoorziening.

Mochten er belangrijke ontwikkelingen zijn met betrekking tot de werkzaamheden, dan zullen we jullie hier nader over informeren.

Met sportieve groeten,
Het bestuur

Storm brengt ook grote schade bij Oranje Nassau.

De storm van vrijdag op zaterdagnacht heeft ook Oranje Nassau zwaar getroffen. Een groot gedeelte van het dak van de kleedkamers werd eraf geblazen. Toch wel een grote teleurstelling. Juist nu alle wedstrijden weer doorgang mogen vinden, waardoor eigenlijk bij de spelers en speelsters er het dak er een beetje af ging, gebeurde dit dus ook letterlijk. Met de dames elftallen 1 en 2 thuis, tegen resp. Sparta Rotterdam en EDE wil je graag als goede gastheer/vrouw optreden.

Lees meer...

Thomas Zant overleden

Thomas Zand

Met ontzetting en groot verdriet namen we afgelopen maandag 14 februari kennis van het overlijden van Thomas Zant.
Namens iedereen binnen c.v.v. Oranje Nassau willen we familie en vrienden condoleren met dit grote verlies.

Thomas heeft 10 jaar in de jeugd van onze club gevoetbald. Hij blijft in onze gedachten.

namens het bestuur

Jaap Helmus
secretaris

Maandag herstart van de Soos

Komende maandag loeien de sirenes weer. Tenminste als het goed gaat. Een teken dat de soos gaat plaatsvinden. Als het niet werkt, gaat de soos wel gewoon door.

Dus wilt U maandag middag weer gezellig een boompje klaverjassen of wat brikken door de gleufjes schuiven, bent U weer van harte welkom. De rest van de spelletjes die Klaas in de nieuwsbrief beloofde, kunt U wel spelen, maar dan zelf de attributen en tegenstanders meenemen.

Bert Postma.

 

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor