Jeroen de Groot nieuwe trainer Oranje Nassau 2

Oranje Nassau heeft met ingang van het seizoen 2019 – 2020 Jeroen de Groot vastgelegd als trainer voor het tweede elftal. Jeroen is woonachtig in Groningen, single, 33 jaar oud en werkzaam als leerlingcoördinator en docent bij AOC Terra in Eelde.

Lees meer...

Geanimeerde nieuwjaarsbijeenkomst Oranje Nassau 2019

Jan Niko de Boer had ons allen in zijn nieuwsbrief naar het clubhuis geroepen om daar een gezellige start te maken met 2019 en tevens de tweede seizoenshelft in te luiden.. Bijeenkomsten die net als Jaarvergaderingen niet uitblinken in grote belangstelling. Of de verwachtingen voor dit jaar de redenen waren, feit was dat de belangstelling heel behoorlijk was vanmiddag.

Lees meer...

Nieuwjaarsbijeenkomst Oranje Nassau

Het bestuur van Oranje Nassau nodigt u graag uit voor het bijwonen van de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst. Deze wordt gehouden op zaterdag 5 januari 2019 in ons clubgebouw op het sportpark Coendersborg.

Lees meer...

Mitchell Schievels scoorde zijn 75e competitiedoelpunt

Het doelpunt, dat Mitchell Schievels afgelopen zaterdag maakte tegen Noordscheschut was zijn 75e in competitieverband in zijn seniorentijd. Daarmee is Mitchell, na Rhobin Brander de tweede in de huidige selectie, die volgens Voetbal Noord een derde ster verdient. Een felicitatie lijkt ons ook hier wel op zijn plaats. Mitchell zelf vond het leuk om te horen, dat hij er al zo veel heeft gemaakt.

Lees meer...

Openingsfeest 2018-2019 op 29 september!

Het begint inmiddels een leuke traditie te worden; het seizoensopeningsfeest! Op 29 september kunnen de vermoeide voetbalbeentjes weer van de vloer tijdens de ONimals party. Zie onderstaande flyer.

Lees meer...

Spic en span

Terwijl U of jij op je rug ligt ergens langs een van europa's of misschien nog verdere stranden met een lekker biertje in de hand en absoluut je gedachten bij andere dingen dan bij je voetbalcluppie Oranje Nassau in het verre Groningen, worden er heel wat zweetdruppels vergoten in het Oranje Home. Hebben jullie je wel eens afgevraagd hoe het toch mogelijk is dat het toch al 100 jaar oude clubgebouw, met bescheiden middelen er toch weer heel behoorlijk, maar vooral schoon bij ligt.

Lees meer...

Toch nog happy end bij Oranje Nassau

Een gedenkwaardige dag, 27 -05- 2018 voor, bestuur, spelers begeleiders, trainers, supporters en iedereen die Oranje Nassau een warm hart toedraagt. Na een turbulente week met gebeurtenissen die door de een meer gewaardeerd konden worden dan door de ander, heeft iedereen gelukkig de juiste weg gekozen en eendrachtig de overwinning voor het eerste behaald. Even eerder had ons 2e ook al een mooie prestatie geleverd door het kampioenschap binnen te halen en zodoende weer een plaats in de Hoofdklasse verdiend. Belangrijk voor de aansluiting naar het eerste.

Lees meer...

Het tweede is kampioen!!!

Vanmiddag nam ON 2 de overwinning mee uit Leek. Het werd uiteindelijk 3-2

Lees meer...

Koninklijke erepenning op 100ste verjaardag van Oranje Nassau

Met een receptie op de echte verjaardag 30 april besloot Oranje Nassau het feestjaar ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan. Ik wil beginnen met het bedanken van iedereen die het mogelijk heeft gemaakt om de festiviteiten te maken tot wat ze waren. En dat waren er flink wat.

Lees meer...

De zaterdag voor de verjaardag...

Een beetje een vreemde zaterdag voor de a.s. verjaardag op maandag 30 april. Een bijna voetballoze inhaal zaterdag was niet de ideale omstandigheid voor een feestdag. 1 jeugdwedstrijd in de ochtend en een afgelaste wedstrijd van het 5e elftal in de vroege middag uren. De dames die zich beschikbaar hadden gesteld om bij drukte te assisteren en via een koek- en grabbeltonactie wat gelden te genereren voor de dames afdeling hadden het niet druk en konden zich vermaken aan de stamtafel met een kaart spelletje wat verdacht veel leek op de beruchte stoelendans.

Lees meer...

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor