WEL VOETBALLEN BIJ ORANJE NASSAU OP ZATERDAG 19 JANUARI A.S.

Ondanks de afgelasting van het amateurvoetbal wordt er bij ON volop gevoetbald. Om 12.00 uur speelt Vrouwen 2 - Muntendam VR1, om 14.30 Vrouwen 1 - Be Quick D. VR1 en Vrouwen 4 - Veteranengroep. Bij deze laatste wedstrijd staat de 'SNERTCUP' op het spel en na afloop bieden de veteranen dan ook snert + roggebrood met spek aan!

Algemene Ledenvergadering

Hierbij nodigen wij onze leden uit voor het bijwonen van de ALV te houden op woensdag 30 januari 2013, aanvang 19.30 uur in het clubhuis. De stukken voor deze vergadering, m.u.v. het financieel verslag over het boekjaar 2011/2012, zullen binnenkort op deze site worden geplaatst.


Het bestuur van de CVV Oranje Nassau.

 

 

IN MEMORIAM JO BOSCH

Hiermede hebben wij de droeve plicht mededeling te doen van het overlijden van Jo Bosch geboren op 1 mei 1932. Jo meldde zich aan bij onze vereniging op 1 januari 1948 en was het oudste verenigingslid. Een lidmaatschap van ca. 65 jaar is een unieke gebeurtenis.

Lees meer...

ZONDER RESPECT GEEN VOETBAL! en Programma 15 december

Zaterdag 8 december jl. lag het amateurvoetbal in heel Nederland stil. De reden is bekend. Bij ON hebben we er voor gekozen dat iedereen op zijn eigen manier maar eens moest nagaan hoe het zo ver kon komen. Gelukkig, zullen de meesten hebben gedacht, dit is bij mijn team

Lees meer...

Kunstgrasvelden kunnen weer gebruikt worden

De kunstgrasvelden zijn weer sneeuwvrij en kunnen gebruikt worden voor trainingen
en wedstrijden.

Clubhuis op zaterdag 8 december a.s. gesloten!

Zoals bekend heeft de KNVB besloten vanwege de trieste gebeurtenissen op één der velden in Almere het totale voetbalprogramma voor het komende weekeinde te schrappen. Een terecht besluit!
De KC heeft inmiddels besloten dat ons clubhuis de komende zaterdag 8 december gesloten blijft.
Of er donderdagavond 6 december getraind kan worden, zullen we morgen ook hier vermelden.

Nijboer aannemersbedrijf wint verloting en wordt broeksponsor ON1

 

Uit de loting verricht door notaris mr. Y. Stevens is NIJBOER AANNEMERSBEDRIJF als winnaar naar voren gekomen. De naam van Nijboer aannemersbedrijf zal binnenkort op de broekjes van de 1e selectie staan. Zie onderstaande brief van de notaris.

Lees meer...

Verloting onder adverteerders ON-Top krant voor broeksponsor ON1

Onder de adverteerders van de ON-Top krant wordt geloot wie broeksponsor wordt van ON1. De verloting wordt verricht door notaris Stevens van notariskantoor Stevens-Idema.

De adverteerders die meeloten zijn: Kallenkoot Schoonmaakbedrijf, Kikstra Zonwering, Leydsman Elektroctechniek, Nijboer, Aannemersbedrijf, Nijland Wonen, Noord Nederlandse Academie, NordLock, Oudman Schoenen, Rapide Tours, Steenbergen Fietsen, Wielinga voor Vakwerk, Matsch van Giesesteijn, Algemeen Belang, Bloemenwereld Hereplein, Broekema Sierbestrating, D en U Groep, De Wit Kornhorn, Gebr. Dekker, Puur Idee, Elting Stukadoors en Afbouw, Foto Gaaikema, Paal 13, Happy Garden, Hofland deltaflex en Hamstra Rijwielen.

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor