Vooraankondiging ALV

Woensdag 5 februari 2014 zal de Algemene Leden Vergadering gehouden worden in het clubhuis om 19.30u. De agenda volgt.

In Memoriam: Julia Soldaat-Polnaija

Onze keukenprinses is niet meer! Na een slopende ziekte is in de nacht van 29 op 30 oktober jl. overleden onze ‘keukenprinses’ Julia Soldaat-Polnaija in de leeftijd van 60 jaar.

 

Lees meer...

Van de bestuurstafel

Op de mooie, vernieuwde website van onze club zal regelmatig nieuws geplaatst worden vanuit de verschillende geledingen binnen onze vereniging. Heb je nieuws vanuit jouw geleding dan horen we dit graag. Stuur je informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer...

Geen derde helft meer op zaterdagmiddag?

Het was de laatste twee seizoenen al duidelijk zichtbaar: te weinig vrijwilligers op de zaterdagmiddagen voor de bardienst en deels ook voor de keuken. De KC kon dat oplossen door de medewerking van steeds dezelfde personen en ook met hulp van ons 9e elftal. Het 9e wordt nu het 7e en zij zullen best bereid zijn weer mee te helpen, maar omdat de ‘oude’ garde eindelijk van hun welverdiende pensioen gaat genieten, is de inzet van alleen het 9e niet voldoende om de zaak draaiende te houden.

Lees meer...

Nieuw contributieschema online

De contributies worden weer geïnd in deze periode. Het contributieschema voor 2013//2014 is daarom ook online te bekijken via deze link.

Agenda ALV 3 juli 2013

Op 3 juli as. wordt de Algemene LedenVergadering gehouden in het clubhuis om 19:30 uur. Hieronder vind u de agenda.

Lees meer...

In memoriam: Jan Leben

Na een ernstige ziekte, gepaard gaande met een afnemende gezondheid, is in de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 juni overleden ons gewaardeerde lid Jan Leben.

Lees meer...

Vooraankondiging Algemene Leden Vergadering

Het bestuur nodigt alle leden bij dezen van harte uit tot het bijwonen van de ALV die zal worden gehouden op woensdag 3 juli 2013 in het clubgebouw. Op deze avond komt o..a. de behandeling van de begroting voor het seizoen 2013/2014 aan de orde. De agenda voor deze bijeenkomst zal binnenkort op onze site worden geplaatst.

ONDERZOEK OVER HET VRIJWILLIGERSPROBLEEM EN HET LEDENVERLOOP

Op de onlangs gehouden ALV is het ook al verteld, maar omdat lang niet alle leden hier aanwezig waren, willen we graag via onze site het volgende aan jullie mededelen.

Onze vereniging heeft de laatste jaren te maken met een tekort aan vrijwilligers, waardoor zowel binnen het bestuur als bij de diverse commissies te weinig mensen de noodzakelijke werkzaamheden moeten doen. Dat brengt spanningen met zich mee en het gevaar dat niet alle werkzaamheden op de juiste wijze en tijd kunnen worden uitgevoerd, is meer als denkbeeldig.

Het andere probleem is de afname van ons ledenbestand. Bij de mannen senioren veld is er de laatste seizoenen sprake van een terugloop van gemiddeld één elftal. Bij de vrouwen senioren neemt het aantal actieve voetballers ook af. Bij de jeugd hebben we te maken met te weinig spelers voor de categorieën A-, B- en C-junioren.

De hoogste tijd dus om naar beide problemen aan een onderzoek in te stellen, want op weg naar ons eeuwfeest willen we toch een toonaangevende vereniging blijven.

In overleg met Jan Willem Bruining hebben drie derde jaars studenten van de opleiding Sportmanagement van de Hanzehogeschool zich bereid verklaard dit onderzoek uit te voeren.

Deze drie zijn: Kars Breukel, Matthijs van der Laan en Paul Klijnsma, die momenteel ook de training verzorgt van onze jeugdteams. Inmiddels hebben zij een tweetal enquêtes opgesteld en deze zullen via de mail en een link op de website aan onze leden en ex/leden worden kenbaar gemaakt.

Wij rekenen op jullie medewerking bij het invullen van deze enquêtes en natuurlijk worden de resultaten via de ALV met jullie besproken.

Namens het bestuur,

Jan Buitenhuis

Assistent scheidsrechter gezocht voor eerste elftal

Het bestuur is op zoek naar een enthousiaste vrijwillige assistent scheidsrechter voor het eerste elftal. Momenteel wordt deze taak vervuld door twee andere vrijwilligers die echter door werk en andere verplichtingen niet in staat zijn om alle wedstrijden aanwezig te zijn. Zo zijn er voor de tweede helft van het lopende seizoen nog zeven wedstrijden niet ingevuld. En mocht onverhoopt de ambitie om weer 'terug' te gaan naar de hoofdklasse niet slagen, dan wellicht ook voor het seizoen 2013-2014.

Meer informatie bij Frank van Huis, tel 06-41696223 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor