Alle informatie over overschrijvingen, aan- en afmeldingen

De tijd van overschrijvingen, aan- en afmeldingen komt er weer aan. Op deze pagina lees je precies wat er nodig is voor een soepele afhandeling hiervan.

Lees meer...

Nieuwjaarsinstuif

Zoals eerder gemeld vindt de nieuwjaarsinstuif dit jaar plaats op woensdag 7 januari. De instuif zal dit jaar in een nieuw jasje gestoken worden. Naast de vaste bezoekers willen het bestuur en de kantinecommissie graag alle vrijwilligers uitnodigen hierbij aanwezig te zijn. Vanaf 18.00u zal er koffie / thee klaar staan en vanaf 18.30u is het stampotbuffet geopend. We willen graag weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen, dus graag aanmelden vóór 20 december door een mail te sturen naar Jan Niko de Boer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Naleving sluitingstijden kantine

Er  zijn klachten binnengekomen over het overschrijden van de voorgeschreven sluitingstijden van het clubhuis. Ook nog over de harde muziek die ook in de late avonduren in de omgeving van het clubgebouw is te horen. Daarom heeft het bestuur het volgende besloten:

Lees meer...

Van de bestuurstafel: Problematiek gemeente met sportclubs in Groningen

De laatste weken is er een aantal malen in de media nieuws geweest over de problemen die de Groninger breedtesportverenigingen hebben met het beleid voor deze sector en dan met name de hoge extra kosten waarmee men deze sector wil opzadelen. Door een aantal leden is aan de voorzitter gevraagd de hele problematiek uit te leggen. Hieronder de tekst die Jan Buitenhuis heeft uitgesproken bij de vergadering van de Raadscommissie financiën en veiligheid op 5 november j.l.

Lees meer...

Alle informatie over aan-, afmeldingen en overschrijvingen

De tijd van overschriivingen, aan- en afmeldingen komt er weer aan. Op deze pagina lees je precies wat er nodig is voor een soepele afhandeling hiervan.

Lees meer...

Contractverlenging trainers vrouwen Cvv Oranje Nassau

Het bestuur van Cvv Oranje Nassau is zeer verheugd te kunnen melden dat het contract met hoofdtrainer Tjeerd Strengholt en assistent trainer Jannet Maréchal – van Dijken met een jaar is verlengd. Ze zullen ook volgend jaar verantwoordelijk zijn voor de selectie elftallen van de vrouwenafdeling. Tjeerd Strengholt gaat zijn 5e jaar in als hoofdtrainer van de vrouwen en de samenwerking bevalt van beide kanten uitstekend. Vrouwen 1 is nog volop in de race voor promotie naar de Topklasse en het jonge en talentvolle vrouwen 2 draait goed mee in de 2e klasse.

Stukken voor de ALV van 19 februari 2014

Hieronder zijn de stukken voor de ALV van 19 februari 2014 te downloaden.

Lees meer...

ALV verplaatst naar 19 februari

De Algemene Leden Vergadering is verplaatst van 5 februari naar 19 februari. Aanvang 19.30u in het clubhuis.
De agenda, het verslag van de vorige ALV (3-7-2013) en de jaarverslagen 2012-2013 van de commissies worden binnenkort op de website geplaatst en ter inzage gelegd in het clubhuis.

Nieuwjaarsinstuif op maandag 6 januari 2014

Het bestuur nodigt onze leden, onze vrijwilligers, de leden van de Supportersvereniging, de deelnemers van de Club van Honderd en verder iedereen die zich bij ON betrokken voelt, graag uit voor het bijwonen van de nieuwjaarsinstuif op maandagavond 6 januari 2014 in ons clubgebouw. Uiteraard zijn ook jullie partners van harte welkom. De koffie/thee staat gereed vanaf 19.30 uur. We rekenen op jullie komst.

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor