2017: de start van een bijzonder jaar

We staan met CVV Oranje Nassau aan het begin van een bijzonder jaar. Dat heeft alles te maken met het aanstaande jubileum van de vereniging. In het jaar 2018 mag ON haar 100-jarig bestaan vieren. En dat mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Sterker nog: we maken er een volledig jubileumjaar van! En dat betekent dat het jubileum dit jaar al van start gaat!

Lees meer...

Opnieuw laat het weer ons in de steek

Toen ik vanmorgen naar buiten keek dacht ik: nee hè, niet weer. Maar wel dus. Net als vorig jaar, toen de wegen onder een laag ijs lagen, en we de nieuwjaarsinstuif 3 keer moesten verplaatsen, is het ons ook dit jaar niet gegund. Door de weersomstandigheden hebben we het onverantwoordelijk gevonden de nieuwjaarsinstuif door te laten gaan. Jammer, maar het is niet anders.

Lees meer...

LET OP: Nieuwjaarsreceptie gaat niet door!

In verband met de weersomstandigheden gaat de nieuwjaarsreceptie niet door! Bijzonder spijtig, maar we willen geen onverantwoorde risico's nemen. Iedereen een goed weekend gewenst!

met vriendelijke groet,
Alex Bolt en Jan Niko de Boer

Ledenraadpleging: aanpassing speeldagenkalender

De KNVB heeft bijgaande brief aan alle voetbalclubs gestuurd. In de brief wordt een aanpassing van de speeldagenkalender voorgesteld. In januari zullen de clubs gevraagd worden hun mening hierover te geven. Om een mening te vormen, horen we graag hoe de leden van Oranje Nassau hierover denken.

Lees meer...

Oranje Nassau sluit zich aan bij gemeentelijk standpunt gebruik kunstgrasvelden

Het bestuur en andere vrijwilligers van Oranje Nassau krijgen veel vragen over het gebruik van de kunstgrasvelden. Dit naar aanleiding van de discussie die is ontstaan door het televisieprogramma Zembla dat hier uitgebreid aandacht aan besteedde. Inmiddels hebben verschillende betrokken partijen een officieel standpunt naar buiten gebracht. Oranje Nassau onderschrijft deze standpunten die we hier kort zullen samenvatten.

Lees meer...

Van de bestuurstafel augustus 2016

Op 15 december jl. heeft ons dagelijks bestuur een gedaanteverwisseling ondergaan. 

Lees meer...

nieuwjaarsbijeenkomst opnieuw uitgesteld

Door de slechte weersomstandigheden is de nieuwjaarsbijeenkomst  opnieuw verplaatst .' s Avonds de weg op gaan in deze omstandigheden is niet aan te raden. De nieuwe datum is vrijdag 8 januari om 19.30 uur. We hopen, dat er ondanks alle verschuivingen toch een goede opkomst zal zijn

Alex Bolt nieuwe voorzitter van Oranje Nassau

Op dinsdagavond 15 december jl. werd in ons clubhuis een algemene ledenvergadering gehouden. Een belangrijk punt was wel de wisseling van de wacht binnen het bestuur.  Het bestuur kreeg op deze avond een heel ander gezicht.

Lees meer...

Agenda ALV 15 december 2015 (19.30 uur)

Hieronder vind u de agenda voor de Algemene Ledenvergadering van 15 december aanstaande. De ALV start om 19:30 uur in de kantine van Oranje Nassau.

Lees meer...

BEPERKTE BESCHIKBAARHEID KUNSTGRASVELDEN VOOR DE TRAININGEN.

In de komende weken zijn op de door de weekse dagen diverse bekerwedstrijden vastgesteld op ons sportpark. Omdat we tot zaterdag 5 september a.s. niet kunnen beschikken over de natuurgrasvelden, moeten deze wedstrijden worden afgewerkt op de kunstgrasvelden.    Helaas is het op de hieronder aangegeven data niet mogelijk of slechts deels mogelijk op deze velden te trainen. Het gaat om onderstaande avonden:

- dinsdagavond 25 augustus a.s.:
Beide kunstgrasvelden zijn vanaf 18.00 uur - einde avond niet beschikbaar voor trainingen.

- woensdagavond 26 augustus a.s.:
Van 18.15 - 20.30 uur zijn beide kunstgrasvelden niet beschikbaar voor trainingen.

- donderdagavond 27 augustus a.s..
Van 18.15 - 20.30 uur is kunstgrasveld 3 niet beschikbaar voor trainingen.

- dinsdagavond 1 september a.s.:
Van 18.15 - 20.30 uur is kunstgrasveld 3 niet beschikbaar voor trainingen.

In onderling overleg kan wellicht gebruik worden gemaakt van de oefenhoeken.

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor